Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

Man NIvea lūpdažiai patys pačiausi, o ypač Color Passion brilliance spalva sheer raisin 09, super lūpdažis, būtų labai liūdna,jeigu išimtų iš prekybos doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 09, 13:11)
na,taip,as kai buvau studente Pupa naudojau ir dziaugiausi,kad mama duoda tokiam blizgesiui ir lupdaziui smile.gif

As pamenu kazkada senai ( gal pries 8 metus ) turejau Lumene "Nude" spalvos lupdazi, atrode tikrai graziai, dziaugiausi ta spalva ir ant lupu buvo malonus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 09, 20:27)
Aciu Vishy uz ikelima nuotraukos.

Na nesu as blyski,paveikslavau su kompu,tai gal todel netaip gavosi.Esu ruda,ir gerokai ruda [soliariumas]  Realiai tikrai graziai atrodo. 4u.gif

Manau, prie rudos odos jis labai graziai ziurisi thumbup.gif wub.gif
Giedrutes 99 lupdaziu ir blizgiu foto thumbup.gif
user posted image

Ir iskart klausimas, kaip tau Dior serum de rouge piestukinis lupdazis, man jis labai smagus atrodo, riebus toks. O kaip islieka? Bet man netinka spalvos ju unsure.gif Kokia pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 vasario 2011 - 19:04
Lenkiu gava zemai notworthy.gif Eslaudai,uz ikelima nuotraukos.Siaip nera tikrai spalvos nera tokios tamsios.Realiai daug sviesesnes.

Na ka apie Dior.Nr yra 760,spalva intensyvi,bet man ji labai tinka.Taip riebus jis,laiko na neipatingai,kaip ir visi. Tik itariu,kad greit susinaudos.Tikrai pirksiu antra.Jo spavu pasirinkimas skurdus. 4u.gif
Atsakyti
Visgi neatsispyriau siandien nusipirkau Dior serum rouge lupdazi wub.gif
Pas mane nr. 640
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 09, 22:45)
Man Uriage vazelinas pats pačiausias iš bandytų  thumbup.gif

Kokia kaina sio ? bigsmile.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:20)
Visgi neatsispyriau siandien nusipirkau Dior serum rouge lupdazi  wub.gif
Pas mane nr. 640

Spalvyte atrodo labai grazi, o kaip ant lupu jis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 17:23)
Kokia kaina sio ? bigsmile.gif
Spalvyte atrodo labai grazi, o kaip ant lupu jis?  bigsmile.gif

Uriage vazelino kaina vaistinej 20Lt. Bet cia neseniai buvo akcija jam euro vaistinej kainavo 12Lt., bet negavau pirkt, nebebuvo unsure.gif

Dioriuko ant lupu spalvyte miela, svelni, naturali i ruzavuma, o jau malonumas uzsitepus thumbup.gif Riebus, putlinantis toks, man labai patiko thumbup.gif Bet spalvu pasirinkimas tai skurdus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:33)
Uriage vazelino kaina vaistinej 20Lt. Bet cia neseniai buvo akcija jam euro vaistinej kainavo 12Lt., bet negavau pirkt, nebebuvo  unsure.gif

Dioriuko ant lupu spalvyte miela, svelni, naturali i ruzavuma, o jau malonumas uzsitepus  thumbup.gif  Riebus, putlinantis toks, man labai patiko  thumbup.gif  Bet spalvu pasirinkimas tai skurdus  rolleyes.gif

Reikes ir man isigyti Uriage bigsmile.gif

Spalvyte Soft Pink vadinasi ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 17:35)
Reikes ir man isigyti Uriage  bigsmile.gif

Spalvyte Soft Pink vadinasi ? wub.gif

Raso - Baby rose serum, Sof pink serum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 10, 18:40)
Eslauda,niu sveikinu su sauniu pirkinuku drinks_cheers.gif Nu faina spalvyte 4u.gif

Aciukas 4u.gif Labai dziaugiuosi thumbup.gif O kaip tavo spalvyte 760 realiai atrodo bigsmile.gif Nes as rinkausi is 740, tavoji man labai tamsi atrode. Bet ten toks apsvietimas doh.gif Sunku ka suprast unsure.gif Gal idetum foto, tiksliau man atsiustum, as ideciau bigsmile.gif Arba i foruma galiu nedet, kaip tu nuspresi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 18:57)
Aciukas  4u.gif  Labai dziaugiuosi  thumbup.gif  O kaip tavo spalvyte 760 realiai atrodo  bigsmile.gif  Nes as rinkausi is 740, tavoji man labai tamsi atrode. Bet ten toks apsvietimas  doh.gif  Sunku ka suprast  unsure.gif  Gal idetum foto, tiksliau man atsiustum, as ideciau  bigsmile.gif  Arba i foruma galiu nedet, kaip tu nuspresi  4u.gif

Manoji tai i visniava spalva,intensyvi tikrai.Jo spalvu tai tikrai skurdus pasirinkimas.Gerai rytoi po pietu nusifotkinsiu,ir imesiu,nes siandiena vistiek nenaturalus apsvietimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 10 sausio 2010 - 18:49
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:20)
Visgi neatsispyriau siandien nusipirkau Dior serum rouge lupdazi  wub.gif
Pas mane nr. 640

pas mane irgi drinks_cheers.gif
siaip pagal konsistencija, tai man dabar nr1. Bet spalvu tai nekas... As irgi rinkausi tarp 740 ir 910 - jie ziauriai panasus, tik 910 vos vos rudesnis... O 760 man per ryskus. Tooooli grazu ne kaip pas Beluci - mano turbut tamsus lupu pigmentas - visi lupdaziai gaunasi tamsesni...
Reziume: dar nepirkau, nes ir tie atrodo ryskoki, bet jei atsirastu kitu spalvu, tai laaabai noreciau...
Atsakyti