Man NIvea lūpdažiai patys pačiausi, o ypač Color Passion brilliance spalva sheer raisin 09, super lūpdažis, būtų labai liūdna,jeigu išimtų iš prekybos
QUOTE(vetruze @ 2010 01 09, 13:11)
na,taip,as kai buvau studente Pupa naudojau ir dziaugiausi,kad mama duoda tokiam blizgesiui ir lupdaziui
As pamenu kazkada senai ( gal pries 8 metus ) turejau Lumene "Nude" spalvos lupdazi, atrode tikrai graziai, dziaugiausi ta spalva ir ant lupu buvo malonus
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 09, 20:27)
Aciu Vishy uz ikelima nuotraukos.
Na nesu as blyski,paveikslavau su kompu,tai gal todel netaip gavosi.Esu ruda,ir gerokai ruda [soliariumas] Realiai tikrai graziai atrodo.
Na nesu as blyski,paveikslavau su kompu,tai gal todel netaip gavosi.Esu ruda,ir gerokai ruda [soliariumas] Realiai tikrai graziai atrodo.
Manau, prie rudos odos jis labai graziai ziurisi
Giedrutes 99 lupdaziu ir blizgiu foto
Ir iskart klausimas, kaip tau Dior serum de rouge piestukinis lupdazis, man jis labai smagus atrodo, riebus toks. O kaip islieka? Bet man netinka spalvos ju Kokia pas tave?
Lenkiu gava zemai Eslaudai,uz ikelima nuotraukos.Siaip nera tikrai spalvos nera tokios tamsios.Realiai daug sviesesnes.
Na ka apie Dior.Nr yra 760,spalva intensyvi,bet man ji labai tinka.Taip riebus jis,laiko na neipatingai,kaip ir visi. Tik itariu,kad greit susinaudos.Tikrai pirksiu antra.Jo spavu pasirinkimas skurdus.
Na ka apie Dior.Nr yra 760,spalva intensyvi,bet man ji labai tinka.Taip riebus jis,laiko na neipatingai,kaip ir visi. Tik itariu,kad greit susinaudos.Tikrai pirksiu antra.Jo spavu pasirinkimas skurdus.
Visgi neatsispyriau siandien nusipirkau Dior serum rouge lupdazi
Pas mane nr. 640
Pas mane nr. 640
QUOTE(Argija @ 2010 01 09, 22:45)
Man Uriage vazelinas pats pačiausias iš bandytų
Kokia kaina sio ?
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:20)
Pas mane nr. 640
Pas mane nr. 640
Spalvyte atrodo labai grazi, o kaip ant lupu jis?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 17:23)
Uriage vazelino kaina vaistinej 20Lt. Bet cia neseniai buvo akcija jam euro vaistinej kainavo 12Lt., bet negavau pirkt, nebebuvo
Dioriuko ant lupu spalvyte miela, svelni, naturali i ruzavuma, o jau malonumas uzsitepus Riebus, putlinantis toks, man labai patiko Bet spalvu pasirinkimas tai skurdus
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:33)
Uriage vazelino kaina vaistinej 20Lt. Bet cia neseniai buvo akcija jam euro vaistinej kainavo 12Lt., bet negavau pirkt, nebebuvo
Dioriuko ant lupu spalvyte miela, svelni, naturali i ruzavuma, o jau malonumas uzsitepus Riebus, putlinantis toks, man labai patiko Bet spalvu pasirinkimas tai skurdus
Reikes ir man isigyti Uriage
Spalvyte Soft Pink vadinasi ?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 17:35)
Raso - Baby rose serum, Sof pink serum
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 10, 18:40)
Eslauda,niu sveikinu su sauniu pirkinuku Nu faina spalvyte
Aciukas Labai dziaugiuosi O kaip tavo spalvyte 760 realiai atrodo Nes as rinkausi is 740, tavoji man labai tamsi atrode. Bet ten toks apsvietimas Sunku ka suprast Gal idetum foto, tiksliau man atsiustum, as ideciau Arba i foruma galiu nedet, kaip tu nuspresi
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 18:57)
Aciukas Labai dziaugiuosi O kaip tavo spalvyte 760 realiai atrodo Nes as rinkausi is 740, tavoji man labai tamsi atrode. Bet ten toks apsvietimas Sunku ka suprast Gal idetum foto, tiksliau man atsiustum, as ideciau Arba i foruma galiu nedet, kaip tu nuspresi
Manoji tai i visniava spalva,intensyvi tikrai.Jo spalvu tai tikrai skurdus pasirinkimas.Gerai rytoi po pietu nusifotkinsiu,ir imesiu,nes siandiena vistiek nenaturalus apsvietimas
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 16:20)
Pas mane nr. 640
Pas mane nr. 640
pas mane irgi
siaip pagal konsistencija, tai man dabar nr1. Bet spalvu tai nekas... As irgi rinkausi tarp 740 ir 910 - jie ziauriai panasus, tik 910 vos vos rudesnis... O 760 man per ryskus. Tooooli grazu ne kaip pas Beluci - mano turbut tamsus lupu pigmentas - visi lupdaziai gaunasi tamsesni...
Reziume: dar nepirkau, nes ir tie atrodo ryskoki, bet jei atsirastu kitu spalvu, tai laaabai noreciau...