Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(ViShy @ 2010 01 05, 16:38)
Gavau sia spalvyte, va taip atrodo ant lupu  bigsmile.gif Sis skystas lupdazis islieka labai ilgai  thumbup.gif
user posted image

Wow wub.gif Super atrodo wub.gif Ir spalva ir lupos thumbup.gif Einu cekavintis koks cia lupdaziukas biggrin.gif

Vischy cia sitie user posted image
As juos bandziau, bet man labai lupos viena su kita sulimpa nuo ju g.gif O kaip tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 sausio 2010 - 18:43
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 05, 18:34)
Wow  wub.gif  Super atrodo  wub.gif  Ir spalva ir lupos  thumbup.gif  Einu cekavintis koks cia lupdaziukas  biggrin.gif

La Laque Fever labai graziu spalvu yra sio lupdazio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 05, 18:34)
As juos bandziau, bet man labai lupos viena su kita sulimpa nuo ju  g.gif  O kaip tau?

Man jis kaip "lakas" gerai prilimpa ir nejuntamas lipsnumo pojutis rolleyes.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu Vichy, labai geri sie skysti lupdaziai.Esu turejus,jie ciklameniniai.Tikrai labai ilgai islieka,pasidazius katik,ir norin nusivalyti,sunkiai nusivalo.O jau kvapas wub.gif As tik ieskau elektrines spalvos.Artimiausias mano pirkinys bus tikrai tas lupdaziukas 4u.gif
Atsakyti
Merginos,okaip YSL lupdaziukai? 4u.gif
Atsakyti
Siandien isitikinau, kad uz tokia kaina ir tokios spalvos kaip as noriu LT ner lupdaziu.. unsure.gif gal matet kazka kas suteiktu toki efekta? Pirmos lupos YSL
4u.gif
http://www.supermama...?...37929&st=12
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 08, 00:15)
Siandien isitikinau, kad uz tokia kaina ir tokios spalvos kaip as noriu LT ner lupdaziu..  unsure.gif gal matet kazka kas suteiktu toki efekta? Pirmos lupos YSL
4u.gif

O kiek pinigeliu galite skirti lupdaziukui?

O as tai siandiena neiskenciau ir nusipirkau Lancome La Laque Fever.Spalvyte tai wub.gif 318. Tokia spalva kaip jus norite Amber,tik mano tokia prigesinta.Esu laiminga labai.

Tai mergaites,niekas nenaudoja YSL lupdaziu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 08, 13:11)
O as tai siandiena neiskenciau ir nusipirkau Lancome La Laque Fever.Spalvyte tai wub.gif 318. Tokia spalva kaip jus norite Amber,tik mano tokia prigesinta.Esu laiminga labai.

O Jusu Lancome La Laque Fever spalva be blizguciu, kaip atrodo 318 spalva, gal galite foto ideti ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 08 sausio 2010 - 13:39
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 08, 14:11)

As turiu pora Fard A Levres Rouge Pur Pure Lipstick:

user posted image

Va tokias spalvytes:
user posted image

user posted image

Ta pirma tai tik pabandziau, kazkaip nelipo prie fizionomijos, o antra gal ir nieko, bet irgi, sakyciau, labiau vasarai... Todel testavimo labai rimto dar nebuvo...

Pats lupdazis gan tirstas, riebus, todel naturaliai siek tiek blizga, sakyciau gerai pigmentuotas, nes mano lupu spalva pilnai padengia.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 08, 14:37)
O Jusu Lancome La Laque Fever spalva be blizguciu, kaip atrodo 318  spalva, gal galite foto ideti ?  smile.gif

Aha be blizguciu.Kaip cia paiskinus g.gif Atrodo tokia spalva kaip Amber kur iesko lupdaziuko,tik mano svelnesne spalva,tokia prigesinta,tokios slapios lupos wub.gif Ideciau jei tik mokeciau nuotrauka [niekaip neisena ismokti]Atsiuskite i az savo el pasto adresiuka,ir i mesiu nuotraukele tenai 4u.gif
Atsakyti

Pats lupdazis gan tirstas, riebus, todel naturaliai siek tiek blizga, sakyciau gerai pigmentuotas, nes mano lupu spalva pilnai padengia.
[/quote]

Mz aisku tada,sis atkrenta.Siandien Kristej meginau is YSL Gloss Volupte.Nu zinokit,paliko gera ispudi.Jauciu sekantis bus jis cool.gif
Atsakyti

Nedaug.. unsure.gif rolleyes.gif iki 35-40lt.. jauciu reik isparduotuveje ieskot, bet nesinori naudoto 4u.gif ax.gif labai dziaugiuosi, kad radot sau tinkancia spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 08, 00:15)
Siandien isitikinau, kad uz tokia kaina ir tokios spalvos kaip as noriu LT ner lupdaziu..  unsure.gif gal matet kazka kas suteiktu toki efekta? Pirmos lupos YSL
4u.gif

As turiu toki YSL lupdazi thumbup.gif Tik lygiai tokia spalva kaip nuotraukoje, man suteikia nr.2 wub.gif
Manau pataupyk, ir isigyk - fainuolis jis tikrai thumbup.gif

As vakar si apziurinejau Douglase. Spalvyte grazi, be blizguciu, pienine svelni rozine i violetinuma. Manau prie idegusios odos labai graziai ziurisi wub.gif Bet siuo metu, man labiau patiko nr. 324 thumbup.gif Svelni rozine su blizgesiu, lupos kaip lakuotos thumbup.gif O isigyjau Spot pink spalvyte, todel ziuresiu ar reiks daugiau biggrin.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 08, 14:50)
Aha be blizguciu.Kaip cia paiskinus g.gif Atrodo tokia spalva kaip Amber kur iesko lupdaziuko,tik mano svelnesne spalva,tokia prigesinta,tokios slapios lupos wub.gif Ideciau jei tik mokeciau nuotrauka [niekaip neisena ismokti]Atsiuskite i az savo el pasto adresiuka,ir i mesiu nuotraukele tenai 4u.gif

O kokia kaina Kristej Lancome Laque? Lauksim foto temoj, gal Vishy ikels thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 08 sausio 2010 - 19:20