Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(milky @ 2009 12 13, 00:46)
o kokia dior serum de rouge lupdazio kaina lietuvoje? kaip noreciau 710.. smile.gif

109Lt, aš taip pat susižavėjau šia spalva, šiandien pabandžiau Kristianoje ir teko nusivilti, matyt, mano lūpos per raudonos, nes neišgauna tokio šviesaus atspalvio, kaip čia pateiktoje nuotraukoje verysad.gif pats lūpdažis labai malonus, tačiau spalvos tinkamos sau neradau doh.gif
Atsakyti
mano lupos irgi raudonos ir as taip noreciau nude atspalvi lupdazio atrasti,kuris graziai nugesintu,bet nepadarytu dirbtinai sviesiu,kaip nupudruotu lupu.bet taip sunku pataikyt,galvoju dabar gal borjois asortimenta perziureti smile.gif
Atsakyti
Pabandyk Nivea. Aš turiu iš senesnės kolekcijos Rouge nude atspalvį (galiu parašyti tikslų nr, bet abejoju, ar jo dar yra), labai minkštas, švelniai rusvas, bet ne pudrinis. Kadangi mano lūpos turi raudonio, tai šis geriau tinka, nei Lancome nude. Pastarasis suteikia tą spalvą, lyg krempudros būčiau užtepusi. Man nelabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 12 15, 02:00)
mano lupos irgi raudonos ir as taip noreciau nude atspalvi lupdazio atrasti,kuris graziai nugesintu,bet nepadarytu dirbtinai sviesiu,kaip nupudruotu lupu.bet taip sunku pataikyt,galvoju dabar gal borjois asortimenta perziureti smile.gif

Mano lupos irgi is raudonuju, tai mano paskutinis pirkinys buvo Nivea Pure diamond lupu dazai, spalva- Beige Diademe 62. Jie tokie tamsiai nude efekta duoda mano tamsiom lupom wub.gif .
Atsakyti
O as nusivyiau Givenchy lupdaziu,pradejo sausinti lupas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 12 17, 12:38)

O kuri turit? Kokios spalvos ipakavimas?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 12 17, 13:38)

Givenchy kaip tik rieboki,turejus ne viena
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 17, 14:53)
O kuri turit? Kokios spalvos ipakavimas?

Kai gryziu namo nuo dezutes nurasysiu,jei blogai nurasiau nuo lupdazio.Rouge Interdit Shine.Ipakavimas, pats lupdazis metalineme [nezinau kaip issireiksti]Ant galo juostele tokia.O kamstukas permatomas,spalva, slapio asfalto,arba tokia murzina pilka. Nr 05 Candy Shine.Iki siol niekad nenaudodavau lupdaziu,tik blizgesius.Bet graziai apie juos kalbejo cia toi temoi,tai ir susigundziau.Spalva nera intensyvi,su blizguciais.Tie blizguciai,ant lupu,toks jausmas, smulkiu zvyriuku yra. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 12 17, 14:56)
Givenchy kaip tik rieboki,turejus ne viena

Na ir man tepasi lengvai, bet ka pajutau,tai pajutau smile.gif O kaip jum laiko?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 12 17, 14:58)
Kai gryziu namo nuo dezutes nurasysiu,jei blogai nurasiau nuo lupdazio.Rouge Interdit Shine.Ipakavimas, pats lupdazis metalineme [nezinau kaip issireiksti]Ant galo juostele tokia.O kamstukas permatomas,spalva, slapio asfalto,arba tokia murzina pilka. Nr 05 Candy Shine.Iki siol niekad nenaudodavau lupdaziu,tik blizgesius.Bet graziai apie juos kalbejo cia toi temoi,tai ir susigundziau.Spalva nera intensyvi,su blizguciais.Tie blizguciai,ant lupu,toks jausmas, smulkiu zvyriuku yra. 4u.gif
Papildyta:
Na ir man tepasi lengvai, bet ka pajutau,tai pajutau smile.gif O kaip jum laiko?

Sitie pilksvai violetiniam ipakavime tikrai ne tokie riebus kaip juodame, tikiu, kad kai kam gali sausinti unsure.gif
Atsakyti
As turejau Givenchy Lip! Lip! Lip!, tai sis nesausino smile.gif
Atsakyti
laiko kaip ir visi,as naudoju tokias vos matomas spalvas,neturiu nei vieno likucio parasyt nr,tai visai patiko
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 17, 17:05)
Sitie pilksvai violetiniam ipakavime tikrai ne tokie riebus kaip juodame, tikiu, kad kai kam gali sausinti  unsure.gif

Tai kad ne pilksvai violetini turiu.O tokia pilka. smile.gif
Atsakyti