Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpdažiai

QUOTE(Natka @ 2009 11 07, 23:47)
oi, o man taip ta paskutine prie sirdies  wub.gif
ar galit man nuoroda mestelt to vazelino kur jums padejo?  4u.gif

Va toks - LT vaistinese tikrai yra (butent ten tuo metu ir pirkau ji):
Blistex Med plus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 11 07, 21:25)
Aciu F_A, aciu shopingas
labai tamsus netinka o apie ryskius tai ir kalbos negali buti, perlamutriniai man tai  schmoll.gif  ir netinka, tai va naudoju tik blizgesiukus tokius nestipriai blizgancius. Vazelinas apgydo, bet tik tam kartui, po keliu dienu vel lupos lupasi  doh.gif tai galvoju koki EL kokie minkstesniu pasidairyt  g.gif

Labai gerai viska jau shopingas surase drinks_cheers.gif O del skilinejanciu lupu, tikrai verta pameginti Sally Hansen Smile Brightening Lip Treatment Gloss. Kaip ir rasiau blizgiu temoj, kaip blizgis jis niekam tikes, bet skilinejanciom lupom gydyt isties puikus, man labai padejo 4u.gif
Sorry uz Off Topic'a blush2.gif
Atsakyti
Noriu pagirt Maybelline 'color sensational' lupdaziuka - kazkur sm skaiciau, kad nevykes, bet man paciai labai patiko wub.gif Spalvyciu nemazai man patinkanciu buvo, bet dauguma toki perlamutrini svytejima turi, tai nerizikavau pirkt, kad pigiai uztepus ant lupu neatrodytu... ax.gif O siaip spalvyte pasiemiau rozine-persikine (berods 'pink please' vadinasi), tai neatsidziausiu atspalviu, be to tepasi puikiai (plonai uztepus gal ne tiek graziai, nes rauksleles visos matosi), laikosi visai gerai, nesausina lupyciu. Siaip prilyginciau Dior 'color addict' - tik Maybelline vos kietesnis, bet irgi kreminis, ir man gal net labiau uz Dior patinka..... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsisakiau Ysl volupte lupdazi Nr 16. Raudonas. Gal kuri turit sita spalvyte? Buvo panasus atspalviai 17,16,18 Nr. Realiai nemaciau sios spalvos, nes Kristianoj nebuvo.

http://www.yslbeauty...oduct_info.html
Atsakyti
Gal kas zinot koki nebrangu lupdazi - blizgi? Noriu, kad butu lupdazio pavidale, bet toks blizgus. Net nemoku paaiskint... Toks skaidrus, bet su atspalviu. Gal as cia ir kvailai noriu, bet jei ka panasaus zinot parasykit. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JinJan @ 2009 11 17, 17:57)
Gal kas zinot koki nebrangu lupdazi - blizgi? Noriu, kad butu lupdazio pavidale, bet toks blizgus. Net nemoku paaiskint... Toks skaidrus, bet su atspalviu. Gal as cia ir kvailai noriu, bet jei ka panasaus zinot parasykit. Aciu smile.gif

man asmeniškai toks yra maybelline new york watershine lūpdažiukas, spindi kaip blizgis, bet ir spalvą suteikia kaina normali 28,99 Lt. Spalvų pasirinkimas tikrai didelis.
Dar iš maybelline yra tie naujieji color sensational, kaina panaši pas mus, shopingas galės pakomentuot, o šiaip jos postas šitoj temoj maximum vieną psl atgal ax.gif irgi gražiai atrodo.
lorealis šiaip tokių turi, bet man kažkaip labiau maybelline ax.gif
Atsakyti

Gal kas galetu pakomentuoti YSL FARD À LÈVRES ROUGE PUR Pure Lipstick. Domintu struktura ir pan. Gal kas koki swatcha radot?

user posted image

Spalvytes 59 Golden melon ir 142 Honey beige?
user posted image

user posted image
Atsakyti
labai grazi spalvyte YSL golden melon
del collistar galiu parasyti kad man tai paprastu paprasciausis blizgesiukas, skaniai kvepia, grazi pakuote. turiu spalv nr.10 rosa baby nepykit bet galima prilyginti brangesniam vazelinui. ar verta moketi 70lt uz kvapa ir pakuotes grozi, nieko ypat o gal ir neturi buti ypatinga, bet isgirtoji collistar firma isigijus man si blizgesiuka tapo nebe tokia patraukli. nors buna tos pacios firmos kiti produktai labai geri
Papildyta:
jis yra lupdazio pakuoteje bet uztepus ant lupu kaip skystas blizgesys atrodo
Atsakyti
Labai fainas DIOR serum de rouge wub.gif gerai drekina, lupytes kaip uogytes atrodo rolleyes.gif patogu dazyti, tik spalvu mazokai
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 20, 04:14)
Labai fainas DIOR serum de rouge wub.gif gerai drekina, lupytes kaip uogytes atrodo rolleyes.gif patogu dazyti, tik spalvu mazokai

O kokia spalva turite? As Kristej ziurejau,bet viena raudona teturejo.
Atsakyti
mano spalva 710 beige. Is viso yra 8 spalvos
user posted image
user posted image

rinkausi is 3 pasteliniu, likusios ryskesnes spalvos
user posted image
user posted image

ir 510 nude
user posted image

pavyzdziai skolinti smile.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti man kokių lūpdažių kad TIKRAI ilgai laikytųsi ir nesiteptų. Reiks daug bučiuotis biggrin.gif , nenoriu visų nudažyt o pati su blynu likt vietoj lūpų doh.gif
Atsakyti