Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE (sauluciukas @ 2004 09 20, 11:54)
...

LG 1017SD 3,5Kg cia su intellowasher DD. Kainavo 1650Lt
Kaip tik tiko dydis, labai patiko dizainas ir t.t. ir galimybes. Veikia labai tyliai, kas man patiko, jokios kojines niekur nedingsta kaip cia kazkas arse smile.gif, nu bent kol kas. Sukimosi greiciu pilna gali grezt, negrezt, daug programu, kurias jau beveik visas panaudojom. A klase. Va kai elektra dingsta tai jai atsiradus toliau daro kas priklauso. Dar man patikusi f-ja skalbimo atidejimas. Uzdedi kad va pvz po vidurnakcio pradetu skalbt kai elektra pigesne.
Nu kol kas nesigailejau pasirinkimo.

neisivaizduoju kaip reiktu gyventi su 3.5 kg skalbenke, skalbciau ir skalbciau rolleyes.gif
Atsakyti
NU ZIurint kiek ten pas jus zmoniu sejmoj. Musu 2,5 ir mum tikrai uztenka. Skalbiam kai susirenka, o ne po viena drabuzi, ir tikrai gaunasi ne taip ir daznai cia skalbt.

ir ot te problema tas skalbt ir skalbt.. taigi uzdedi skalbimke ir skalbia, o ten ikist rubus ir istraukt nesunku. Pas mus tiek daug nesusirenka kad 5kg masina pirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas: 21 rugsėjo 2004 - 08:43
Siaip mes namuose turime Elektrolux, jau 8 metus naudojam (pirkom nauja). O siaip skalbimo masinu etalonas yra Voki6ka MIELE kaina nuo 3500lt. ir iki ....
MIELE tas pats kas Rolls Royse. ax.gif
Atsakyti
Musu Siemens thumbup.gif Draugė rekomendavo. Pirkom siaura, nes man vonioj didele netelpa, o ir man nereikia.
Tevu senas Elektrolux, tai sh palyginus. nei vilnos negalima, nei sintetikos. blink.gif

Sako, kad geriausia Miele technika.
Bet ash vadovaujuosi, kad geriausia vokishka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(traliabum @ 2004 09 20, 22:31)
neisivaizduoju kaip reiktu gyventi su 3.5 kg skalbenke, skalbciau ir skalbciau  rolleyes.gif

o koks skirtumas 3,5 ar 4 ? blink.gif
Atsakyti
Mes turim tą "Rols Royce" :lol - Miele. Kai nuomojomės butą, ten uvo Ardo. Skalbimo rezultatai - kaip dangus ir žemė. Skalbia tyliai, pasirinkimo galimybių - n+1. Net megztinius, ir ne tik pirktinius, bet ir rankomis megztus, skalbiu - viskas kuo puikiausiai išsiskalbia, neišsitampo. Tiesa, visų galimybių dar ir neišsiaiškinau biggrin.gif.

O sukasi mašina pas mus vos ne kasdien. Galų gale, nesunku nustatyt "mini" arba pusinę programą..
Atsakyti
O mes turim Fagor. Jau 9m. ji mums tarnauja ir kol kas nenusivyliau.Na,aisku,ji be elektronikos kaip dabartines,bet vis tiek taip pat skalbia thumbup.gif Beje,ji tais laikais kainavo 1900Lt rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Sako, kad geriausia Miele technika.
Bet ash vadovaujuosi, kad geriausia vokishka

taigi Miele ir yra vokiška g.gif ph34r.gif
Atsakyti
O tu kaina matei???? swoon.gif

nu man bent per brangu... blink.gif

tiesiog buitinej technikoj vadovaujuosiu tuo, kad daiktas geras jei jis vokishkas... ax.gif
Atsakyti
Mes turim angliska Hoover 1600AA su "sestuoju jausmu".
Pirkom su transportavimo defektu, nes visiskai nauju tokiu jokiam prekybos centre nei parduotuvelese nera.
Su displejum, starto atidejimu arba skalbimo pabaigos laiko nustatymu (18 val gristi is darbo ir kaip tik baigia skalbt smile.gif ). Programu apie 30 +papildomi mygtukai (6 kg skalbimas, papildomas skalavimas, greito lyginimo mygtukas, papildomas grezimas, mygtuku uzrakinimas nuo vaiku, grezimo nustatymas iki 1600 apsuku) ir dar daug visokiu velniu, pvz savos programos sukurimas ir t.t. biggrin.gif ).
Pirkom tokia nes girdejom laaabai geru atsiliepimu apie sia firma -sako Anglijoj labai vertinama. Siaip jos kaina apie 2000 Lt, bet pirkom daug pigiau, nes kaip minejau su transportavimo defektais buvo (ilenkta priekyje ir sone).
Vat pobugnio neapziurejau. Grizus apziuresiu smile.gif
Atsakyti
Patarkit, kokia skalbykle geriausia pirkti?
Atsakyti
Geriausia Miele thumbup.gif
Bet ir kaina thumbup.gif
biggrin.gif
Atsakyti