QUOTE (manu @ 2004 04 15, 09:38) |
masinos, kur skalbiniai dedami is sono skalbimo metu uzsifiksuoja ir neatsidaro, o kur uz virsaus - ne. todel jeigu skalbimo metu vaikas sugalvotu listi i tokia skalbimo masina jam gali pirstelius nunesti |
Nu nevisoms gal Kaip tik pas uosvius Siemens dedama is virsaus dar 1min. po ishskalbimo neatsidaro saugumo sumetimais
QUOTE (vobla @ 2004 04 15, 10:41) |
Geriausia buitinę techniką rinktis nedidelėse parduotuvėse, |
Man tai firmines parduotuves patinka!
QUOTE (manu @ 2004 04 15, 11:21) |
tiesa, merginos prisiminiau kokius makaronus mums kabino pardaveja kuomet rinkomes skalbimo masina - atseit masina pasveria skalbinius ir pagal tai paima reikiama vandens ir milteliu kieki - veiksmas vyko Baldu rojuje, ten dirba tokia moteriske tamsiais trumpais plaukais buitines technikos skyriuje. |
Nu moteriskes tai man tikrai nesudaro kvalifikuotu konsultanciu ivaizdzio Turiu omeny pagyvenusios. Electrolux Zanussi AEG firminej parduotuvej irgi tokia ponia Julija konsultuoja. Pagal pavarde ji turetu buti buhalterio zmona Suprantama kaip ji cia pateko....
Skalbimo masinos kokybe priklauso nuo gamintojo.
Ar skalbiniai dedami per virsu ar is sono, didelio skirtumo nera. Visos skalbimo masinos turi po du guolius, o is virsaus - kai kurios net 4 guolius.
Zymiai geresnes vokiskos skalbimo masinos, negu Italiskos ar pan.
Svarbu atkreipti demesi i grezimo apsisukimus, kuo daugiau apsisukimu , tuo geriau, tvirciau pagaminta skalbykle ( minimum reikia 800 aps/min ).
Aktualu ir isorinis bugnas skalbykles, geriausia nerudijancio plieno. Su plasmase liudniau, jeigu pradeda uzti guoliai, reikia kuo greiciau pakeisti, nes gali sugadinti plasmasini bugna ir teks naujo ieskoti, arba visos naujos masinos.
Kai skalbiniai dedami is virsaus, skalbykles yra siauresnes, jos uzima maziau vietos, gali daugiau vibruoti, kai grezia, negu plati skalbykle.
Kai skalbiniai dedami is sono, gali nutikti, kad idedate dvi kojines, o isskalbus randate tik viena. Taip atsitinka, kad yra tarpas tarp isorinio ir vidinio skalbykles bugno. Patartino sio tipo sklabyklese smulkius daiktus deti i spec. maiseli smulkiems skalbiniams.
O kad sklabykles su didelem apsukom glamzo skalbinius, tikra nesamone.
Tai gali buti, kad blogai skalbia ( baigus skalbti, nepurena ) arba to tipo drabuziu negalima grezti, arba grezti mazesnemis apsukomis.
O siaip jega yra Miele
Siemens, Bosh (vokiskos)
AEG ir pan.
Ar skalbiniai dedami per virsu ar is sono, didelio skirtumo nera. Visos skalbimo masinos turi po du guolius, o is virsaus - kai kurios net 4 guolius.
Zymiai geresnes vokiskos skalbimo masinos, negu Italiskos ar pan.
Svarbu atkreipti demesi i grezimo apsisukimus, kuo daugiau apsisukimu , tuo geriau, tvirciau pagaminta skalbykle ( minimum reikia 800 aps/min ).
Aktualu ir isorinis bugnas skalbykles, geriausia nerudijancio plieno. Su plasmase liudniau, jeigu pradeda uzti guoliai, reikia kuo greiciau pakeisti, nes gali sugadinti plasmasini bugna ir teks naujo ieskoti, arba visos naujos masinos.
Kai skalbiniai dedami is virsaus, skalbykles yra siauresnes, jos uzima maziau vietos, gali daugiau vibruoti, kai grezia, negu plati skalbykle.
Kai skalbiniai dedami is sono, gali nutikti, kad idedate dvi kojines, o isskalbus randate tik viena. Taip atsitinka, kad yra tarpas tarp isorinio ir vidinio skalbykles bugno. Patartino sio tipo sklabyklese smulkius daiktus deti i spec. maiseli smulkiems skalbiniams.
O kad sklabykles su didelem apsukom glamzo skalbinius, tikra nesamone.
Tai gali buti, kad blogai skalbia ( baigus skalbti, nepurena ) arba to tipo drabuziu negalima grezti, arba grezti mazesnemis apsukomis.
O siaip jega yra Miele
Siemens, Bosh (vokiskos)
AEG ir pan.
QUOTE (pupa @ 2004 04 15, 11:32) |
Čia geras . O jei perdaug rūbų? Tai gal mašina pasako: Atleiskit, šie ir šie rūbai netelpa, prašom juos pasiimti atgal O gal dar yra tokių mašinų kurios pačios surūšiuoja, išskalbtus sulanksto ir sudeda į vietą? Reikėtų ten pasiteirauti. |
O mūsų Siemens ,jei per daug įdedi,tai neskalbia,tiesiog nieko nedaro.iš pradžių išsigandom,galvojam ,kad sugedo,bet ,kai išėmėm keletą rūbų,veikė puikiausiai.Na,tik nesurūšiuoja ir neišlygina O man labai patiktų
QUOTE (Žmona @ 2004 04 08, 14:10) |
Aš irgi turiu Electrolux labai džiaugiuosi, jei kam reikia galiu parduoti už gerą kainą, nes dirbu ir su šia technika. Jai reikia kam galite paklausti pasakysiu už kiek galiu parduoti iš Electrolux, Zanussi, AEG, Whirpool, Ardo asortimento. |
ar yra koks nors Electrolux modelis, kad butu skalbiniai dedami is sono, A klase, kaina iki 1500, kad butu galima skalbti ir mazesnius kiekius (pvz 2-3 kg), ir kad gylis nevirsytu 50 cm?
aciu
As uz GORENJE.Man labai patinka,ir virykle,ir saldytuvas ir skalbimo masina super
Mes tai rinkomes pagal dydi ir galimybes, be to uosviai biski finansavo, tai issirinkom
LG 1017SD 3,5Kg cia su intellowasher DD. Kainavo 1650Lt
Kaip tik tiko dydis, labai patiko dizainas ir t.t. ir galimybes. Veikia labai tyliai, kas man patiko, jokios kojines niekur nedingsta kaip cia kazkas arse , nu bent kol kas. Sukimosi greiciu pilna gali grezt, negrezt, daug programu, kurias jau beveik visas panaudojom. A klase. Va kai elektra dingsta tai jai atsiradus toliau daro kas priklauso. Dar man patikusi f-ja skalbimo atidejimas. Uzdedi kad va pvz po vidurnakcio pradetu skalbt kai elektra pigesne.
Nu kol kas nesigailejau pasirinkimo.
LG 1017SD 3,5Kg cia su intellowasher DD. Kainavo 1650Lt
Kaip tik tiko dydis, labai patiko dizainas ir t.t. ir galimybes. Veikia labai tyliai, kas man patiko, jokios kojines niekur nedingsta kaip cia kazkas arse , nu bent kol kas. Sukimosi greiciu pilna gali grezt, negrezt, daug programu, kurias jau beveik visas panaudojom. A klase. Va kai elektra dingsta tai jai atsiradus toliau daro kas priklauso. Dar man patikusi f-ja skalbimo atidejimas. Uzdedi kad va pvz po vidurnakcio pradetu skalbt kai elektra pigesne.
Nu kol kas nesigailejau pasirinkimo.
Man jau parvežė Electroliux EWS 1046. Pirkom Topo centre. Iš pradžių norėjom iki 1000 LT, bet....tik Ardo arba Beko. Todėl nutarėm: geriau brangiau, bet patikimą. Mokėjom 1529 Lt. Tikiuosi, kad viskas bus čiki ir neteks nusivilti.