QUOTE(Zilvinas @ 2006 12 11, 09:16)
Nevisai teisingi argumentai.
Jeigu ka nors pamirsai ipilti ar ideti, dazniausia galima isjungti skalbimo masina is rozetes, po keliu minuciu leidzia atidaryti dangti ir idedi ar ipili ka reikia.
Dideles apsukos reikalingos tam, kad ilgiau tarnautu skalbimo masina, nes ju konstrukcija tvirtesne. Aisku, jeigu jus grezite maksimaliomis apsukomis, tiek ilgai netarnaus. Skalbimo masina gali buti 1200-1400 apsuku, o isgrezti uztenka 800-1000 apsuku.
Na kam taip žiauriai su mašina elgtis - ištraukinėti iš rozetės kai galima kur kas paprasčiau.
Ir antra: jei jau pas mane ji 1000 apsukų, o naudoju tik 800 tai jau blogai mašinai ir ji tiek ilgai nebetarnaus
Seniau juk dar mažiau tų apsukų būdavo nors realiai jų nė nereikia.
Man čia primena kompiuterių pirkimą... kai mano mamai, kuriai reikia tik e-mailus rašyti, ir kartais pasižiūrėti kokį filmą, pradėjo siūlyti naujausio modelio kompiuterius su "visais navarotais" kurių kaina apie 5000 Lt. Ir kokia iš to nauda. Jei ji naudos 10 proc. visų galimybių tai kam mokėti dvigubai
Beje, dėl būgno tarnavimo: sutinku, kad reikia imti tvirtesnę, jei skalbi kasdien po tris kartus. Tačiau kai mano skalbimai apsiriboja trim per savaitę, kam man ta galinga mašina?
Ir dar klausimas: ką reiškia ilgai tarnaus ar neilgai. Aš linkusi mantyti, kad normalu jei skalbimo mašina tarnaus penkis metus. Jei daugiau - tai valio. Po tiek laiko tikrai atsiranda nauji modeliai, keičiasi gyvenimo kokybė ir pan.
Esmė tame, kad nereikia vaikytis madų ir naujovių, o žiūrėti į funkcijų esmę ir atsižvelgti ko reikia. Kas iš to, kad mašina gręžia 1400 apsukų. Tikrai nemanau, kad nors kartą panaudočiau
: