QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 15, 10:06)
Vakar dar Gorenje WS43101 pasiūlė pirkti..... tuoj nusišausiu
Pirk paprastesnę Miele, ir nesigailėsi.
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 15, 11:41)
Pirk paprastesnę Miele, ir nesigailėsi.
Neįpirksiu, nes brangios tos Mieles... ir dideles man, reikia 40 cm. pločio , o tas sensnes kur veža tai visos didelės
Tos Gorenje kaina labai viliojanti 1799Lt.
QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 15, 10:57)
reikia 40 cm. pločio
Su tom siauresnėm tai tokis reikalas: jos mažiau užima vietos, bet garsiau veikia ir dažniau genda. Taip jau yra, kad kažką sutaupęs, prarandi kažką kito. Todėl siūlau gerai pasiaiškinti kiekvienos patikimumą (galima nepriklausomų meistrų pasiklausti, jei kokį pažįsti).
Aš pati turiu Ariston Margherita 2000 ALS129X (irgi siaura), tai vienas galvos skausmas . Per šešis metus triskart taisyta, gerai, kad pirmi du taisymai buvo dar garantiniai. Ir kriokia tai kaip traktorius, nakčiai skalbti neužstatysi, net iš rūsio prižadina. Na, bet čia gal Ariston ir būtent to modelio trūkumai. Sakiau, jau kai pradės vėl gesti (guoliams kaip ir laikas, jau 2,5 metų nuo paskutinio keitimo ), tai mesim lauk be kalbų ir pirksim normalią. Dabar siauros jau nebereikės, nes jau nusipirkom džiovyklę plačią, tai tik žiūrėsim, kad viena ant kitos gerai montuotųsi.
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 15, 13:06)
na čia visiška nesąmonė - siauros dirba lygiai taip pat kaip ir normalios garso atžvilgiu ir gedimai nuo skalbimo mašinos dydžio nepriklauso.
Na, gedimai gal ir nelabai. Nors šiaip tai man meistrai sakė: "o ko jūs norit? su siaurom visada daugiau problemų". Na, atseit mažiau vietos mechanizmams, garso izoliacijai, dėl to kenčia kokybė. Arba bent jau įkrovimas mažesnis (mano skalbia teoriškai iki 5 kg, bet realiai tiek turbūt niekad neįgrūdu - netelpa).
Bet kuriuo atveju, jei kas susidomės tokiu Aristonu kaip mano - nerekomenduoju.
QUOTE(Lapyna @ 2006 11 15, 14:32)
Na, gedimai gal ir nelabai. Nors šiaip tai man meistrai sakė: "o ko jūs norit? su siaurom visada daugiau problemų". Na, atseit mažiau vietos mechanizmams, garso izoliacijai, dėl to kenčia kokybė. Arba bent jau įkrovimas mažesnis (mano skalbia teoriškai iki 5 kg, bet realiai tiek turbūt niekad neįgrūdu - netelpa).
tada nežinau apie kokius jie gedimus kalba, jei pažįstami ir pažįstamų pažįstami labai dažnai įprasto dydžio skalbimo mašinas taiso ir taiso. Turėjau Whirpool siaurą ( ir ne todėl, kad pigesnė, o dėl vietos stokos, bei siaurų vonios durų) ir bėdų nebuvo.
Aš irgi negirdėjau, kad siauresnės darniau gestų
Parvariau dar iš vienos parduotuvės. ten pasiūlė vokiško rinkimo Siemens XS1063BY, mechaninė Šiaip tai elektra pas mane vieno tarifo, tai tas skalbimo atidėjimas nelabai reikalingas
Visa problema, kad niekur nerandu internete aprašymo. Toks vaizdas, kad kažką blogai nurašiau
Parvariau dar iš vienos parduotuvės. ten pasiūlė vokiško rinkimo Siemens XS1063BY, mechaninė Šiaip tai elektra pas mane vieno tarifo, tai tas skalbimo atidėjimas nelabai reikalingas
Visa problema, kad niekur nerandu internete aprašymo. Toks vaizdas, kad kažką blogai nurašiau
O kur Siemens'o ieškot, apart Kauno Ogminos?
Gal kur pigiau galima gauti?
Gal kur pigiau galima gauti?
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 15, 13:06)
na čia visiška nesąmonė - siauros dirba lygiai taip pat kaip ir normalios garso atžvilgiu ir gedimai nuo skalbimo mašinos dydžio nepriklauso.
Siaurose skalbimo masinose viskas sudeta kompaktiskiau ir tarpai tarp bugno ir korpuso zymiai mazesni. Greziant skalbinius, daznai skalbimo masina neisdesto is kart tolygiai skalbiniu, del to atsiranda bugno svyravimai ir dauzosi bugnas i korpusa. Del dazno tokio dauzymosi didesne tikimybe sugesti skalbimo masinai.
QUOTE(Zilvinas @ 2006 11 15, 22:12)
Siaurose skalbimo masinose viskas sudeta kompaktiskiau ir tarpai tarp bugno ir korpuso zymiai mazesni. Greziant skalbinius, daznai skalbimo masina neisdesto is kart tolygiai skalbiniu, del to atsiranda bugno svyravimai ir dauzosi bugnas i korpusa. Del dazno tokio dauzymosi didesne tikimybe sugesti skalbimo masinai.
sutikčiau su viskuo, jei tai matyčiau/girdėčiau ir realiai.
QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 15, 11:57)
Neįpirksiu, nes brangios tos Mieles... ir dideles man, reikia 40 cm. pločio , o tas sensnes kur veža tai visos didelės
Tai va mes apkeiteme savo gorenje apie kuria rasiau pries tai i sita modeliuka gorenje, nes netilpo pro duris vonios, nes isardzius netilpo pritaike dar 10% nuolaida su kortele topo centro, gavos padori kaina..mano tevai far brangesne turi apie 3000lt kainavo ir labai dziaugias..