Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE(Dzada @ 2006 11 05, 23:23)
o kas nori turi Gorenje firmos skalbimo masina?ka galetu parasyti gero ar blogo? ax.gif

turiu gorenje jau treti metai,bet deja nieko gero apie ja negaliu pasakyt.dabar jei pirkčiau tai tikrai ne gorenje.
Atsakyti
PRAŠYČIAU Electroliux kas turit pliusus ir minusus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2006 10 18, 09:49)
Kaune tik žinau.
Ką galit pasakyt apie Blomberg skalbimo mašinas? Kokie pliusai ir minusai?

mes turim Bloomberg apie pusę metų...čia ta 7kg pakraunama iš šono...nusiskundimų neturiu, man patinka... thumbup.gif
Mano tėvai turbūt prieš gerą 10 metų pirko padėvėtą AEG, tai su nedideliais retais pataisymais (dažniausiai filtrai) sėkmingai naudojasi thumbup.gif Mielė, kiek žinau irgi savo kainą pateisina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2006 11 10, 22:30)

Aš dar neturiu, bet planuoju artimu laiku pirkti, issirinkau butent Electroliux. Kadangi Electroliux dabar bendra su AEG firma, tai kaip teko is pazistamu ir pard-konsultantu girdeti, ju skalbenkes geros yra smile.gif
As pirkti zadu toki modeliuką:
Electroliux skalbenke
Butent sitos privalumas yra tylus atidarymas, kadangi per virsu atidaromos, turi trukumeli, kad garsiai bugnas atsidaro. Na daug funkciju, kurios naudingos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2006 11 10, 22:30)

Mano skalbenkė

Šitas modelis man liux wink.gif neturiu kuo paskųsti šitos mašinos, kai reikia skalbia daug, kai reikia mažai ir mažai vandens naudoja, visokiausių programinių derinių galima padaryt. Nebrangi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 13 lapkričio 2006 - 15:56
Dėkui merginos už nuorodas kogero apsisprendžiau. thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome, rinkaus tarp elektrolux ir gorenje, ale tevu patarimas nugalejo, nuspirkome gorenje...WA 631000..tik galvoju kur ja statyt, nes i vonia netelpa doh.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau, kad kuo mažiau mašinoje elektronikos tuo vartotojui geriau, nes kai sugenda pigiau kainuoja ir pataisyti galima
Mitas tai?

Ką manytumėt apie tokią skalbimo mašiną?

verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 14 lapkričio 2006 - 10:52
QUOTE(Deire @ 2006 11 11, 13:45)
mes turim Bloomberg apie pusę metų...čia ta 7kg pakraunama iš šono...nusiskundimų neturiu, man patinka... thumbup.gif
Mano tėvai turbūt prieš gerą 10 metų pirko padėvėtą AEG, tai su nedideliais retais pataisymais (dažniausiai filtrai) sėkmingai naudojasi  thumbup.gif  Mielė, kiek žinau irgi savo kainą pateisina  thumbup.gif

Perskaičiau visą temą karsta.gif
Nors vienas atsiliepimas apie Blomberg, nes dabar kaip tik mąstau ar šią pirkti ar AEG, Electrolux
Konsultantai sako, kad Blomberg tai vokiška produkcija. Bet nelabai tikiu turbūt surinkta Italijoje ar dar kur. Šiaip tai pagal parametrus tai neblogai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2006 11 14, 11:51)
Prisiskaičiau, kad kuo mažiau mašinoje elektronikos tuo vartotojui geriau, nes kai sugenda pigiau kainuoja ir pataisyti galima 
Mitas tai?

Ką manytumėt apie tokią skalbimo mašiną? 

verta pirkti?

Na funkcijų dar mažiau nei maniškėje Electrolux, o kaina kone dviguba.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 11 14, 14:48)
Perskaičiau visą temą karsta.gif
Nors vienas atsiliepimas apie Blomberg, nes dabar kaip tik mąstau ar šią pirkti ar AEG, Electrolux
Konsultantai sako, kad Blomberg tai vokiška produkcija. Bet nelabai tikiu turbūt surinkta Italijoje ar dar kur. Šiaip tai pagal parametrus tai neblogai atrodo g.gif

Gal labiau reiktų atkreipt dėmesį, kurioms šalims gaminys skirtas: savo rinkai, užsienio ar trečioms šalims. Ant maniškės visi užrašai vokiečių kalba ir tik kelios rekomendacijos - anglų ir jei nemaišau: danų, norvegų, švedų kalbomis.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 11 14, 15:36)
Na funkcijų dar mažiau nei maniškėje Electrolux, o kaina kone dviguba.

Į nurodytą kainą nežiūrėk, aš čia įdėjau pirmą nuorodą, kurią radau įvedus modelį...
Tokią gaučiau už 1800Lt. ax.gif
bet kaip sakiau mane prigasdinę yra su ta automatika... sako čia panašiai kaip su automobiliu: geriau langus su rankenėle atidaryti, nei automatika- nes jei sugenda, kainuoja brangiai g.gif
Tai ir blaškausi...
Vos ne Tarybų Sąjungos noriu, kad būtų kelios mašinos ir vsio... biggrin.gif tada galva ne taip suktūsi doh.gif
Atsakyti