Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE(eegle @ 2006 10 24, 14:49)
sveikos. gal kas turite ARDO,atidaroma per virsu? noreciau suzinoti,kokie gedimai buna ir t.t.

Pas mane atidaroma per viršų ARDO. Naudoju daugiau kaip 4 metus ir kol kas niekas nesugedo (3x tfu). Bet šiaip tai jau vėl ARDO nebesirinkčiau, skalbimo kokybė prastoka (neturėčiau su kuo lygint- nešnekėčiau mirksiukas.gif ).

O dėl tos smarvės skalbiant, tai ir pas mus taip buvo. Kol vyrui daėjo, kad ne mašinoj problema, o vandens išleidimo žarnoj. Jos vienas galas buvo uzkeltas per aukštai ir vanduo joje užsistovėdavo. Nuleidus žarną- problema dingo, linkiu ir Tau to paties...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2006 10 24, 17:59)
Neteko matyti Mieles su dziovykla. Kiek man zinoma negamina tokio modelio, turbut del kokybes.
Geriau pirkti 2 atskirus daiktus, jei pinigai leidzia.

Pritariu 4u.gif mes nusipirkom mieles skalbimo mašiną ir atskirai mieles džiovyklą labai esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Ka manot apie sita modeli ? 4u.gif ARDO 2 in 1
Draugai labai patenkinti pripasakojo visko taip teigiamai tai ir mes kazkaip gundomes ax.gif Cia modelis kartu su dziovykle blush2.gif tureciau vietos aisku pirkciau atskira dziovykle, bet kai nzn ir kur sita reiks pastatyt tai doh.gif ...
Gal kuri turit ar zinot kokiu realiu atsiliepimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2006 10 24, 18:59)
Neteko matyti Mieles su dziovykla. Kiek man zinoma negamina tokio modelio, turbut del kokybes.
Geriau pirkti 2 atskirus daiktus, jei pinigai leidzia.

Kad kokybe Miele priziuri tai taip, bet skalbykle su dziovykle tai yra
MIELE WT 2670 WPM 11267003 Skalbykl+diovykle
http://www.miele.co....es.aspx?pid=276
ir yra ne tik internete, bet ir arduotuvej ant lentynu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2006 10 24, 20:09)
O dėl tos smarvės skalbiant, tai ir pas mus taip buvo. Kol vyrui daėjo, kad ne mašinoj problema, o vandens išleidimo žarnoj. Jos vienas galas buvo uzkeltas per aukštai ir vanduo joje užsistovėdavo. Nuleidus žarną- problema dingo, linkiu ir Tau to paties...

Jeigu visikai nuleisite ispylimo zarna, gali vanduo isbegti is skalbimo masinos (tai priklauso nuo skalbimo masinos konstrukcijos) ir tada skalbs be vandens arba gali sustoti, parasydama klaida.
Papildyta:
QUOTE(Gerta @ 2006 10 25, 08:23)
Kad kokybe Miele priziuri tai taip, bet skalbykle su dziovykle tai yra
MIELE  WT 2670 WPM 11267003 Skalbykl+diovykle
http://www.miele.co....es.aspx?pid=276
ir yra ne tik internete, bet ir arduotuvej ant lentynu thumbup.gif

Tikrai yra, Lietuvoje tik nebuvau mates.
Atsakyti
Arba Miele arba AGE. Super kokybe:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2006 10 25, 07:45)
Pritariu 4u.gif mes nusipirkom mieles skalbimo mašiną ir atskirai mieles džiovyklą labai esam patenkinti thumbup.gif

Jei nepaslaptis kokį modelį pirkote ir už kokią kainą? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2006 10 25, 08:44)
Jei nepaslaptis kokį modelį pirkote ir už kokią kainą? Ačiū

Reikės pažiūrėti tikrai nepamenu o už skalbimo mašiną ir džiovyklą sumokėjom 1800 4u.gif (pirkom panaudota bet ištikrujų beveik nauja na gal porą kartų skalbtą) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 10 25, 09:01)
Ka manot apie sita modeli ? 4u.gif ARDO 2 in 1
Draugai labai patenkinti pripasakojo visko taip teigiamai tai ir mes kazkaip gundomes ax.gif Cia modelis kartu su dziovykle blush2.gif tureciau vietos aisku pirkciau atskira dziovykle, bet kai nzn ir kur sita reiks pastatyt tai doh.gif ...
Gal kuri turit ar zinot kokiu realiu atsiliepimu wub.gif

paskaityk techninius duomenis: sausų skalbinių kiekis skalbiant koks yra ir kiek galėsi įdėti, jei norėsi džiovinti. Tarkim man nėra priimtina išskalbus traukt lauk, juos svert ir dalimis džiovinti wink.gif

Atsakyti
Mes turim Gorenje, man patinka viskas ka jie gamina, kaina šiek tiek brangesne, draugė turi ARDO 7 metai ir jau keičia, tėvai Indesit per 3 metus remontavo 5 kartus, kažkas ten viduje vis negerai, galvojam kad reikes pirkti nauja
Atsakyti
Mes turim Ardo, 1000 aps., jau beveik 2 metai ir labai patenkinti, kol kas jokių gedimų... (Tfu tfu tfu) smile.gif Šiaip kas labai patinka, tai kad yra programa "greitasis plovimas", tipo nelabai murziniems drabužiams, nors išplauna ir gan murzinus, jau išbandyta, o plovimas tetrunka 40 min. (jau su gręžimu, su viskuo pilnai). Ir lyg mažiau vandens tenaudoja, to tai nežiūrėjom, negaliu pasakyti, kaip iš tikrųjų...
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2006 10 26, 17:31)
paskaityk techninius duomenis: sausų skalbinių kiekis skalbiant koks yra ir kiek galėsi įdėti, jei norėsi džiovinti. Tarkim man nėra priimtina išskalbus traukt lauk, juos svert ir dalimis džiovinti wink.gif

atleiskit jei nuskambes kvailai ax.gif , bet argi kuris nors sveriat rubus pries dedama?? As visada maniau kad pati masina pasisveria doh.gif
Atsakyti