Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE(zigzag @ 2006 10 18, 09:04)
Aš turiu Boch. Jau septinti metai, bet kad nei karto nepastebėjau ko nors panašaus.

Mes turim BOCH 2 in 1 ir nera jokio kvapo blink.gif ,pirma kart girdziu.Gal ten kokios gumos jau pasenusios.Tai eikit kalbet i ta parduotuve is kurios pirkot,gal jie ka patars jums rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar isleidau visa vandeni atsukus ta kaisti apacioj. Isbego kvepiantis vandenukas. Nesuprantu is kur tas kvapas. Ir dar vienas pastebejimas - is visu skalbiniu tik du akriliniai megztukai prisigere to kvapo. Visi kiti rubai, tame tarpe ir sintetiniai ir medvilniniai ir vilnoniai, kvepejo svelniu lavandu kvapu ax.gif
Stai taip...
Atsakyti
Sveiki,
Va ir mums prisireikė skalbimo mašinos, kažkaip norėtusi Mielės smile.gif bet nerandam jokio modelio kuris turėtu džiovyklą. Gal galite pasufleruoti? Ir kur pigiasuiai gauti?
Ačiū
Atsakyti
Ruošiamės pirkti slabyklę, tik mum labai negilios reikia, iki 40 cm. Pažiūrėjom, kad pagrinde Samsungas tokias gamina. Gal būtų kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Mes nesenai nusipirkom Ardo skalbimo mašiną.Esu ja labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
A irgi turiu nauja Ardo, pakraunama per virsu, 1200 apsuku smile.gif

Tikrai jokiu nusiskundimu neturiu ax.gif Ir isskalbia ir isgrezia labai gerai. Vandens sanaudos irgi maziukes, negarsiai dirba. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2006 09 22, 20:24)
Kai atsiranda pasalinis garsas.
Dazniausia pradeda garsiau grezti.
Pasukus bugna su ranka galima pajausti.

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif ačiū labai
Atsakyti
Na ir man atejo laikas ieskoti skalbimo masinos smile.gif taciau nebezinau kokia geriausiai pirkti???
Atsakyti
Tai kaip ten tos "Mieles" ar žinote kokį modeliuką, kad būtų su džioviklą?
Ačiū
Atsakyti
sveikos. gal kas turite ARDO,atidaroma per virsu? noreciau suzinoti,kokie gedimai buna ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Inco @ 2006 10 24, 12:28)
Tai kaip ten tos "Mieles" ar žinote kokį modeliuką, kad būtų su džioviklą?
Ačiū

Neteko matyti Mieles su dziovykla. Kiek man zinoma negamina tokio modelio, turbut del kokybes.
Geriau pirkti 2 atskirus daiktus, jei pinigai leidzia.
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 10 18, 08:59)
Visoms, susizavejusioms Bosch skalbiankem, galiu pasakyti viena - NIEKADA TOKIOS NEPIRKIT.
Karts nuo karto is jos istraukus skalbinius jie smirda kazkokiu puvesiu ar vemalais. Ir neissiskalbia tas kvapas. Neima jo net aromatizuotas minkstiklis (tipo Lenor). Zodziu, drabuziai ir nuotaika buna sugadinti.
Jeigu pas mane viena butu tokia problema, galvociau, gal kazka ne taip darau ar kazko nepadarau. Bet as zinau dar du zmones, kurie turi tokio paties modelio Boscho skalbimo masinas. Ir pas visus mus tokia pati problema.
Bandziau nuleidinet vandeni atsukdama ta kaisti apacioj. Tai praktiskai nieko is jos nebego. Gal maksimum koks 100 g vandens istekejo. Ir vistiek tas pac.
Dar bandysiu gal kokiam meistrui pasiskambint. Bet net nezinau ka cia su ja daryti. Beje, visos trys masinos pirktos pries 3 metus Ogminoj.

koks modelis g.gif
Atsakyti