Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE(Zilvinas @ 2006 09 23, 14:28)
Greiciausia problemos su bugnu. Yra 2 bugnai: vidinis ir isorinis. Vidiniame bugne buna menteles kurios varto skalbinius, jeigu jos blogos, gali draskyti. Atsidarius langa matosi tarpas tarp vidinio bugno ir gumos, jeigu vidinio bugno nelygus krastas prie gumos, taip pat gali draskyti skalbinius, jeigu pats bugnas kreivas, velgi gali pakenkti.
Nemanau kad tai susije su milteliu padavimu.

Isziurejau, isciupinejau visa bugna, nieko blogo neradau.
Vis del to gal cia milteliai kazkuo deti yra, nes visur kur rubai padaskyti yra milteliu liekanu. g.gif
O siaip visada visas sagas susegioju, uztrauktukus uztraukiu, dar ir kelnes isverciu, ir liemeneles sudedu i skalbimo maiseli.
Atrodo viska gerai darau, bet...
gal reikes koki sugadinto rubo fotke cia idet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2006 09 23, 20:16)
Isziurejau, isciupinejau visa bugna, nieko blogo neradau.
Vis del to gal cia milteliai kazkuo deti yra, nes visur kur rubai padaskyti yra milteliu liekanu.  g.gif
O siaip visada visas sagas susegioju, uztrauktukus uztraukiu, dar ir kelnes isverciu, ir liemeneles sudedu i skalbimo maiseli.
Atrodo viska gerai darau, bet...
gal reikes koki sugadinto rubo fotke cia idet  verysad.gif

Nenoreciau tiketi, kad milteliai drabuzius sudrasko.
g.gif Stebuklu nebuna...
Net nezinau ka daugiau patarti.
Atsakyti
O ar gali skalbimo mašina neskalbti? T.y. ir skalbimo miltelius keičiau, ir nukalkintoją pyliau... nu neišskalbia gerai nors tu ką... doh.gif lieka stipresnės dėmės...
Gedimas čia? Ar tiesiog reikia kitos skalbimo mašinos.... g.gif
Ji itališka, net pavadinimo neatsimenu g.gif , pirkta atsiradus užsienietiškom automatinėm skalbimo mašinom, mano vyro bernautinė... jis sako, kad anksčiau jam skalbdavo gerai, o dabar ir pats mato, kad neskalbia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 09 25, 11:30)
O ar gali skalbimo mašina neskalbti? T.y. ir skalbimo miltelius keičiau, ir nukalkintoją pyliau... nu neišskalbia gerai nors tu ką... doh.gif lieka stipresnės dėmės...
Gedimas čia? Ar tiesiog reikia kitos skalbimo mašinos.... g.gif
Ji itališka, net pavadinimo neatsimenu g.gif , pirkta atsiradus užsienietiškom automatinėm skalbimo mašinom, mano vyro bernautinė... jis sako, kad anksčiau jam skalbdavo gerai, o dabar ir pats mato, kad neskalbia doh.gif

Mano tėvams taip buvo net du kartus, pasirodo mašina nešildydavo vandens, skalbdavo su šaltu. Tenas sugesdavo, ar perdegdavo, nžn. Tai jį reikėjo keisti. Pas mano tėvus labai kietas vanduo, nukalkintojai nlb padeda.
Bet pas jus gal netokia bėda...
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 09 25, 13:50)
Mano tėvams taip buvo net du kartus, pasirodo mašina nešildydavo vandens, skalbdavo su šaltu. Tenas sugesdavo, ar perdegdavo, nžn. Tai jį reikėjo keisti. Pas mano tėvus labai kietas vanduo, nukalkintojai nlb padeda.
Bet pas jus gal netokia bėda...

O kaip jie tai pamatė? nu, kad su šaltu skalbia? g.gif
Meistrą iškarto kvietė?

atsiminiau.... g.gif vyras buvo sumetęs skalbinius ir užstatęs virinimui, kartu su baltais įmetė ir spalvotą- tai baltus nudažė g.gif Vadinasi vanduo kaip ir šyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 25 rugsėjo 2006 - 12:59
QUOTE(Laimė @ 2006 09 25, 13:50)
O kaip jie tai pamatė? nu, kad su šaltu skalbia? g.gif
Meistrą iškarto kvietė?

atsiminiau.... g.gif vyras buvo sumetęs skalbinius ir užstatęs virinimui, kartu su baltais įmetė ir spalvotą- tai baltus nudažė g.gif  Vadinasi vanduo kaip ir šyla...

Nezinau, bet gerai dazantis ir gerai nusidazantys gali apsikeisti spalvomis ir ganetinai saltam vandeny. Bet kai uzdedama temperatura 95oC taigi ta silumine izoliacija nera jau tokia didele ir per stikla, o ir sonai masinos turi patapti bent jau silti.

O siap jau gan neseniai suzinojau labai gera ir paprasta patarima del tenu nukalkinimo, tiesiog kas 3 men (bent jau syki i puse metu) reik paleisti skalbykle be skalbiniu, o i skalbimo milteliu skyriu deti miltelius nukalkinimui, tinka tie patys, kurie naudojami ir virduliams ir pan dalykams, nors yra ir specialus 'Machi net', tiksliai nepamenu kaina apie 10 lt, pirkau Ogminoj. Ant to Machi yra rasoma, kad ir indu plovimo masinas reiktu juo valyti, bet nebandziau, bo indaplove mano dar tik svajonese. Tik dar svarbu, kad po tokios valomosios proceduros filtra isvalyti, nes ten gana daug nusiplovusiu kalkiu nukrenta, pas tevus tai tiesiog didziausius gabalus is filtro isrinkinejau.
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2006 09 26, 10:26)
O siap jau gan neseniai suzinojau labai gera ir paprasta patarima del tenu nukalkinimo, tiesiog kas 3 men (bent jau syki i puse metu) reik paleisti skalbykle be skalbiniu, o i skalbimo milteliu skyriu deti miltelius nukalkinimui

Uztenka iberti paprasciausios citrinu rugsties kristalines - taip parasyta net mano skalbenkes prieziuros instrukcijoje. nereikia ten jokiu specialiu pirkti wink.gif
Atsakyti
Galiu papasakoti kokią nusipirkau ir esu labai labai patenkinta wink.gif

ELECTROLUX EWF1025

http://www.elektroma...141004014225149

Kas turit pakankamai vietos ir norit taupiai nusipirkti gerą mašiną - šita kaip tik. Aš tai negaliu atsidžiaugti. Visokių gerų dalyku ji turi - elektroninis valdymas (rankenėlės ne mechaninės, nereik žiūrėt kad kas nepasuktų į blogą pusę), yra taimeris - galiu užstatyt laiko atidėjimą kad išskalbtų paryčiais pries man keliantis į darbą - pigesniu naktiniu tarifu. Viso talpina 6 Kg skalbinių, bet jei dedi mažiau juos skalbia labai taupiai - nes ji turi Fuzy logic sistemą - na tarsi tokį dirbtinį protą kuris pasveria kiek ten idėjai ir kiek tiems skalbiniams reikės vandens. Jei per sausa - pripila dar. Turi visokiausių ekonominių režimų, kuomet daug mirko ir mažiau vandens naudoja. Dar man labai patinka kad programos rinkimosi metu ir darant visus nustatymus (pvz renkantis papildomą skalavimą, lyginimą, temperatūras, apsukas) ji iškart rodo kiek užtruks laiko. o ir skalbimo metu rodo tiksliai kiek jai dar liko skalbtis - jeigu reikia kur išeiti galiu susiplanuoti laiką. Beje skalbia labai tyliai. Energijos klasė A, skalbimo A, o gręžimo C nes tik 1000 apsukų - man nereikia daugiau nes skaičiau kad glamžosi ir labiau genda kai daugiau, tai visai užtenka. Galima įjungti papildomą grežimą ir tikrai gerai išgręžia wink.gif Na žodžiu lyginant su mano mamos senesnio modelio Gorenje, tai šitoji tiesiog liux wink.gif Negaila ne vieno išleisto jai lito.

Aš pirkau Elektromarkt'e kartu su kita buitine, ir kadangi visumoj išleidau labai daug tai man dar nuolaidą padarė - 1175 kainavo, bet manau panaši kaina ir kitur.
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2006 09 26, 10:26)
Nezinau, bet gerai dazantis ir gerai nusidazantys gali apsikeisti spalvomis ir ganetinai saltam vandeny. Bet kai uzdedama temperatura 95oC taigi ta silumine izoliacija nera jau tokia didele ir per stikla, o ir sonai masinos turi patapti bent jau silti.

O siap jau gan neseniai suzinojau labai gera ir paprasta patarima del tenu nukalkinimo, tiesiog kas 3 men (bent jau syki i puse metu) reik paleisti skalbykle be skalbiniu, o i skalbimo milteliu skyriu deti miltelius nukalkinimui, tinka tie patys, kurie naudojami ir virduliams ir pan dalykams, nors yra ir specialus 'Machi net', tiksliai nepamenu kaina apie 10 lt, pirkau Ogminoj. Ant to Machi yra rasoma, kad ir indu plovimo masinas reiktu juo valyti, bet nebandziau, bo indaplove mano dar tik svajonese. Tik dar svarbu, kad po tokios valomosios proceduros filtra isvalyti, nes ten gana daug nusiplovusiu kalkiu nukrenta, pas tevus tai tiesiog didziausius gabalus is filtro isrinkinejau.

Pabandysiu šonus pačiupinėti, gal nešyla... g.gif

O miltelius nukalkinimui jau pirkau ir vieną (be skalbinių) su jais leidau... Jokio pagerejimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 09 12, 20:57)
Siūlyčiau dar pažiūrėt, kokios programos nusižiūrėtoj mašinoj.
Man, pavyzdžiui, gaila, kad maniškė neturi tokios, kur visko naudoja po pusę įprasto kiekio - pusė kiekio skalbinių, pusė vandens, pusė skalbimo priemonių, o skalbia nesutrumpintą laiką. Labai tiktų vaikų drabužėliams, kurie susitepa labai greit, o vietos nedaug užima (kartais būna gaila kurt mašiną, nes kitų skalbinių taip greit neprisikaupia).

tai cia fuzzy logic turi buti, dabar dauguma turi si pliusa, kad pasveria, ir vandens pila kiek reikia
Atsakyti
Mes pernai Beko pirkom, kol kas labai patenkinti ax.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkom Beko, tai namuose prasidejo masinis plovimas. Iki siol viska plaudavau randkomis, tai dabar jauciu malonuma, kai masina plauna uz mane blush2.gif
Atsakyti