Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

mes va tik tik pries 10 minuciu gavom dovanu bosch maxx 4 atrodo. biggrin.gif laimes pilnos kelnes, lauksim kol pajungs. man rodos irgi 4,5 kg, kaip kazkas cia minejo. pas uosvius talpesne, bet mums ir sitos bus per akis. rolleyes.gif

vienok musiske 6 kg talpos doh.gif ir ka as tiek skalbsiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 23 birželio 2006 - 14:13
[quote=Dasha,2006 06 23, 14:54]
mes va tik tik pries 10 minuciu gavom dovanu bosch maxx 4 atrodo. biggrin.gif laimes pilnos kelnes, lauksim kol pajungs. man rodos irgi 4,5 kg, kaip kazkas cia minejo. pas uosvius talpesne, bet mums ir sitos bus per akis. rolleyes.gif

ir mes tokia turim drinks_cheers.gif tik labai jau glamzo net su lengvo lyginimo programa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 06 23, 14:54)
mes va tik tik pries 10 minuciu gavom dovanu bosch maxx 4 atrodo. biggrin.gif laimes pilnos kelnes, lauksim kol pajungs. man rodos irgi 4,5 kg, kaip kazkas cia minejo. pas uosvius talpesne, bet mums ir sitos bus per akis.  rolleyes.gif

vienok musiske 6 kg talpos  doh.gif  ir ka as tiek skalbsiu....

taigi dauguma nauju masinu turi svarstykliu funkcija. Vandens kiekis yra automatiskai reguliuojamas pagal idetu skalbiniu kieki.
Mes pirkome naudota boch maxx silver. Atvezta tiesiai is vokietijos. Praejo virs dvieju metu, bet nesigailiu, nors ir skalbiama min 2-3 kartai per savaite ( kartais tiek ir per viena diena iseina)
Atsakyti
sveikos 4u.gif
prasau patarimo
renkames skalbimo masina ir apziurejus pasiula pradejau gundytis i LG, tinka ir charakteristikos ir paramentai (reikia siauresnes). kazkaip permetus tema nelabai radau atsiliepimu- parasykit kam teko susidurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 06 23, 16:13)

ir mes tokia turim  drinks_cheers.gif  tik labai jau glamzo net su lengvo lyginimo programa  g.gif

nu jio, biski glamzo, ale gi ishygint gali ir tiek.. mirksiukas.gif bet siaip tai man jos patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 07 01, 12:52)
sveikos 4u.gif
prasau patarimo
renkames skalbimo masina ir apziurejus pasiula pradejau gundytis i LG, tinka ir charakteristikos ir paramentai (reikia siauresnes). kazkaip permetus tema nelabai radau atsiliepimu- parasykit kam teko susidurti 4u.gif

Mes turim siaurąją Bosh maxx 4 wub.gif ir nuoširdžiai patariu pirkti ne kokią LG, o būtent Bosh. Tikrai nesigailėsi pasirinkimu. Mums jinai tikrai patinka: labai tyliai veikia, puikiai skalbia ir programos superinės thumbup.gif Ankstesniuose Maxx serijos mašinose visos programos buvo ilgosios ir trumpąjį skalbimą buvo galima pasirinkti tik per paildomas funkcijas. Paskutiniuose modeliuose viskas atvirkščiai: visos programos trumpos thumbup.gif, skalavimo kokybė nenukenčia ir intensyvesnis skalbimas čia renkamas per papildomas funkcijas. biggrin.gif
O dėl glamžymo tai nusiskundimų neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Kaip tarp automobiliu karaliauja mercedes,taip tarp skalbimo masinu Miele.
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 07, 09:20)
Kaip tarp automobiliu karaliauja mercedes,taip tarp skalbimo masinu Miele.

bet jukm yra ir puikiu masinu be mersedesu, taigi manau imanoma kanors gero ir tinkamo rasti ir be miele mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą.
Man labiausiai patiko nuomonės apie šitas 3:
Miele,
Bosh,
Siemens.

Kai pasidarysiu remontą pirksiu tik , kurią nors iš jų.
Atsakyti
Mes nesenai pirkom skalbimo masina. Pazistama, dirbanti topocentre patare pirkti AEG Elecktroliux. Ji sake kad dvi gan neblogos firmos susijunge ir dabar daro produkta kartu, tai sake tikrai neblogai. Nu ka paimem ir nusipirkom. Is pradziu buvo sunku susigaudyti valdyme (na as blondine lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Bet dabar labai patenkinta ir skalbia gerai ir isgrezia gerai. O kai atejo mestras prijungti, tai pasake taip: Oi labai gera masina, pirmoi eilej eina Miele, o jau po jos tipo sita. Cia taip sake meistras
Atsakyti
Gal kas nors esate išbandę "Hoover" skalbyklę? Ar bent jau ką nors žinote? Iki šiol nieko apie jas nesu girdėjusi... Na, man reikia per viršų pakraunamos ir ne mažiau 1200 apsukų (AEG Elektrolux kainuotų apie 1800 Lt, o panašių funkcijų Hoover - apie 1400...). Parduotuvės konsultantas, aišku, man ją labai gyrė (surenkamos Anglijoj), bet labai norėčiau sulaukti "naudotojų" atsiliepimų. Turėjom karčios patirties su "ARDO" doh.gif doh.gif doh.gif ..., tikrai nenoriu apsirikti pirkdama tokį daiktą dar kartą... blush2.gif
Atsakyti
Praktinis klausimėlis ax.gif : kiek ir kokias realiai naudojat skalbimo programas skalbdamos?
Atsakyti