Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

QUOTE(Nonna @ 2006 06 02, 21:55)
Musu vonioj stovi Bosch. Gera masina, skalbia, galima sutrumpinta rezima ar kad ne taip glamzitusi drabuziai skalbiami  mirksiukas.gif
As nauodoju skistus miltelius, bet visuomet iberiu Calgon.
Matyt reklamos auka  doh.gif

mes taip pat turim boscx maxx 4, bet ji mums drabuzius nemazai glamzo g.gif nors ir jungiu lengvo lyginimo programa. gal cia del to kad 4,5 kg. nors virs normos tikrai niekad daugiau neidedu drabuziu. tevai turi 5 kg masina, tai niekad taip neglamzo g.gif
beje, dar idomu, pas uosvius kazkaip atkeipiau emesi, kad kai plauna masina matosi beveik iki stiklo virsaus vandens, o pas mus nebuna taip. ar cia normalu g.gif doh.gif ar kaip? smile.gif
Atsakyti
PATI GERIAUSIA SKALBIMO MASINA TAI MIELE< BET JEI REIK DAUG PINIGELIU, O IR VISA BUITINE TECHNIKA YRA SUPER
Atsakyti
QUOTE(efk @ 2006 06 06, 17:27)
PATI GERIAUSIA SKALBIMO MASINA TAI MIELE< BET JEI REIK DAUG PINIGELIU, O IR VISA BUITINE TECHNIKA YRA SUPER

cia ne reklama netycia bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
na o as turiu INDEZITA jau penki metai ir kolkas nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 06 05, 12:33)
mes taip pat turim boscx maxx 4, bet ji mums drabuzius nemazai glamzo  g.gif  nors ir jungiu lengvo lyginimo programa. gal cia del to kad 4,5 kg. nors virs normos tikrai niekad daugiau neidedu drabuziu. tevai turi 5 kg masina, tai niekad taip neglamzo  g.gif
beje, dar idomu, pas uosvius kazkaip atkeipiau emesi, kad kai plauna masina matosi beveik iki stiklo virsaus vandens, o pas mus nebuna taip. ar cia normalu  g.gif  doh.gif  ar kaip? smile.gif

O kokia pas uošvius mašina?
Atsakyti
Turiu SIEMENS irgi glamzo, jei pamirstu lengvo lyginimo mygtuka imygti tai siurpokai atrodo, siek tiek gailiuosi, kad nesiryzau MIELE'i, bet labai norejosi vietos vonioj sutaupyti, o kai Ogmina parduotuvej pardavejai paporino, kad siauroji Siemens Vokietijoj gaminama, tai matyt ir labiausiai paveike apsisprendima del tos siaurutes ir tikrai nebrangios. Nors tas ziaurusis glamzymas tik medvilnes programose "gerai" veikia, jei skalbiu su delikaciais ar mix, ar vilna - tikras puikumelis. Jei dar del Siemens tai veikia tikrai tyliai, tik tada ir supratau kodel kaikuriose skalbenkese garso signalas pasibaigus skalbimui buna.
Atsakyti
Aš irgi turiu Siemens siaurą, bet esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2006 06 13, 15:40)
Aš irgi turiu Siemens siaurą, bet esu labai patenkinta  thumbup.gif

Labas rytas visiem mamytėms ir ne tik ,mes nauduojames Italu firmos Ardo skallbimo mašina jau 2 metus,jinai man tikra pagalbininke ,nes mažai užima vietos yra tik 39cm.ir A klases,labai taupi ,nauduoju tik gerus skalbimo miltelius jautriai ir alergiškai odai Neutral arba ringuva ir bobas buvo ankščiau mažilėms,o dabar kažkas atsitiko mūsų mašinėlei pradėjo begt potprputi vanduo iš po apačios ir nežinom iš kur g.gif gal čia jau sugedo skaitosi,nes aš po skalbimo nuvalau paprasčiausiai su skuduru vandenuka ir viskas gal ka aš ne ž-inau,nes ir filtra valau po kiekvieno skalbimo buna ir siuliuku visokio brudo,tai prižiuriu bet vistek kažkas negerai jei yra,gal jus kas nauduojates šios firmos skalbiklemis patarkit ar kvest meistro ar galim patis sutvarkit g.gif ,iš anksto dekui širdingai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2006 06 14, 10:15)
Labas rytas visiem mamytėms ir ne tik ,mes nauduojames Italu firmos Ardo skallbimo mašina jau 2 metus,jinai man tikra pagalbininke ,nes mažai užima vietos yra tik 39cm.ir A klases,labai taupi ,nauduoju tik gerus skalbimo miltelius jautriai ir alergiškai odai Neutral arba ringuva ir bobas buvo ankščiau mažilėms,o dabar kažkas atsitiko mūsų mašinėlei pradėjo begt potprputi vanduo iš po apačios ir nežinom iš kur g.gif gal čia jau sugedo skaitosi,nes aš po skalbimo nuvalau paprasčiausiai su skuduru vandenuka ir viskas gal ka aš ne ž-inau,nes ir filtra valau po kiekvieno skalbimo buna ir siuliuku visokio brudo,tai prižiuriu bet vistek kažkas negerai jei yra,gal jus kas nauduojates šios firmos skalbiklemis patarkit ar kvest meistro ar galim patis sutvarkit g.gif ,iš anksto dekui širdingai umn.gif

Sakyčiau 95proc., kad tau reikia meistro. Gali būti, kad kokia guma kiursta ar dar kas nors. Siūlyčiau negaisšti ir kviesti, nes tokios nedidelės bėdos gali pridarysti didesnių.
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2006 06 13, 13:09)
O kokia pas uošvius mašina?

beko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 06 17, 15:54)

g.gif Jei būtum atsakius, kad Viatka, tada sakyčiau, kad viskas OK, nes tos mašinos išties daug vandens naudodavo. Bet kiek aš žinau, vandens kiekis skalbiant šiuolaikinėse mašinose nesiekia net pusės "lango". Net skalaujant netūrėtų viršyti pusės g.gif Arba taviškiai uošviai nusipirko mašina su labai didelėmis vandens sąnaudomis, arba ji sugedusi. Mašinose yra toks daiktas kaip vandens lygio daviklis. Gali būti, kad jis durniuoja.
Atsakyti
Mes nusipirkom BEKO. Yra visokiausios skalbimo funkcijos, ji labai taupi: taupo vandenį ir elektrą. Ir svarbiausia yra užraktas nuo vaikų. Vaikas gali žaisti su tais mygtukais, tačiau nieko paradyti negali, kol skalbia mašina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti