Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

Kazkada minejau apie visa buitine technika-tik Gorenje!
Papildyta:
Neisimtis ir skalbenke.Jau gal 6 ar 7metai as su tokia skalbiu ir nieko dar nebuvo atsitike!Tfu,Tfu,Tfu....
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 05 18, 13:29)
Kazkada minejau apie visa buitine technika-tik Gorenje!
Papildyta:
Neisimtis ir skalbenke.Jau gal 6 ar 7metai as su tokia skalbiu ir nieko dar nebuvo atsitike!Tfu,Tfu,Tfu....

na kiekvienas sprendžia pats ką rinktis,bet aš tikrai nesirinkčiau daugiau gorenje.turiu skalbimo masina,nėra dar trejų metų,bet jau seniai prasidėjo problemos su ją,dabar visa barška,duzgia garsiai, kai grežia ir dar yra kitokių niuansų.Gorenje daugiau kreipia dėmesį dizainui,o ne kokybei.
Atsakyti
O aš va su BEKO jau ketvirti metai skalbiu ir visai nesiskundžiu.
Atsakyti
galvojiu apie skalbykle su dziovykle, maciau tokia 1900lt... gal kas turit?
Atsakyti
O as turiu italu firmos skalbykle,,ARISTON", vieni pliusai, jokiu minusu. Net budamas vonioje negirdi kaip ji skalbia. Tylumo isikunijimas. Vandens taupo iki tiek, kad atrodo jog skalbia sausai, na visa kita kaip ir visos masinos turi, visokiausios programos, net speciali pukiniu striukiu plovimo programa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , eidama pro sali visada paglostau - tokia ji man sauni pagalbininke. Kaip as juokais sakau- ji nemoka tik pietu isvirti.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 03 11, 13:06)
O dabar prašau patarimo- apsižiūrėjom pro viršų dedamų skalbinių siaurą mašiną- AEG, tai Klaipėdoj topo centre apie 1600 kainuoja, o Kaune senukuose 2200 g.gif  g.gif  g.gif kodėl tokie skirtumai... Gal ką galit patarti dėl šitų mašinų?
user posted image
Va šita panaši, su tokia charakteristika...
Modelis: LAVAMAT 47080
1200 aps./min.
Talpa: 5 kg
Energijos klasė: A
Energijos sąnaudos: 0,95 kWh
Skalbimo klasė: A
Gręžimo klasė: C
Vandens sąnaudos: 42 L
11 programų + 7 papildomos programos
Skalbimo pradžios atidėjimas
Nerūdijančio plieno skalbimo būgnas
Aqua Stop vandens nuotėkio kontrolė ir apsauga
Matmenys (AxPxG): 850x400x600 mm
Garantija: 12 mėnesių
pacitavau pati savo postą, nes būtent tokią ir nusipirkom mirksiukas.gif iš pradžių atrodė keistai, nes suomiškas meniu, bet pripratau ir viskas gerai thumbup.gif be to turiu instrukciją lietuviškai ir švediškai, tai problemų nekyla....pakolkas esu patenkinta, problemų nėra...

O čia šiaip klausimėlis iš skalbimo mašinų sferos.... Ar visos dedate calgono? kad nebūtų kalkių ...
Atsakyti
mes turejom samsung skalbykle, na superine masina, bet dabar man taip jos gaila, stovi kambaryje ir vietos užima... netilpo musu dičkė, naujame bute per didelė pasirod, ir kazkodel labai sunkiai parduodu.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 05 20, 13:46)
pacitavau pati savo postą, nes būtent tokią ir nusipirkom mirksiukas.gif iš pradžių atrodė keistai, nes suomiškas meniu, bet pripratau ir viskas gerai thumbup.gif be to turiu instrukciją lietuviškai ir švediškai, tai problemų nekyla....pakolkas esu patenkinta, problemų nėra...
O čia šiaip klausimėlis iš skalbimo mašinų sferos.... Ar visos dedate calgono? kad nebūtų kalkių ...

Pas mano kaimyna buvo atėje meistrai skalbimo mašinos tvarkyti,tai sakė kad calgonas aplamai nereikalingas daigtas jei perki gerus miltelius.O jei naudojiesi prastesnės kokybės tai karta i mėn.reikia ipilti milteliu kurie skirti nuovirom šalinti jų kaina kažkas apie 1,50lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 05 20, 15:24)
Pas mano kaimyna buvo atėje meistrai skalbimo mašinos tvarkyti,tai sakė kad calgonas aplamai nereikalingas daigtas jei perki gerus miltelius.O jei naudojiesi prastesnės kokybės tai karta i  mėn.reikia ipilti milteliu kurie skirti nuovirom šalinti jų kaina kažkas apie 1,50lt. 4u.gif
o kas yra geri skalbimo milteliai? kaip žinoti, kurie geri, o kurie ne g.gif garsus pavadinimas juk nebūtinai reiškia, kad jie geri....

Mes skalbiam dažniausiai bobas ir neutral (čia kad nealergizuotų), kartais tide 4u.gif tai čia geri milteliai ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 05 20, 14:24)
Pas mano kaimyna buvo atėje meistrai skalbimo mašinos tvarkyti,tai sakė kad calgonas aplamai nereikalingas daigtas jei perki gerus miltelius.O jei naudojiesi prastesnės kokybės tai karta i  mėn.reikia ipilti milteliu kurie skirti nuovirom šalinti jų kaina kažkas apie 1,50lt. 4u.gif

Lietuvoje beveik visur kietas ir kalketas vanduo, todel patartina naudoti Calgon, jei geresni milteliai ir turi savo sudetyje Calgon ar pan. medziagu, tai tikrai nepakankamai.
Galima ir nenaudoti, bet padideja tikimybe, kad greiciau suges jusu skalbimo masina.
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 05 20, 14:52)
mes turejom samsung skalbykle, na superine masina, bet dabar man taip jos gaila, stovi kambaryje ir vietos užima... netilpo musu dičkė, naujame bute per didelė pasirod, ir kazkodel labai sunkiai parduodu.

Ar jūs parduodat skalbimo mašiną ar aš kažką ne taip supratau? Jei parduodat, parašykit man į AŽ, gal susitarsim mirksiukas.gif Beje, ir gyvenu netoli jūsų ax.gif
Atsakyti
Musu vonioj stovi Bosch. Gera masina, skalbia, galima sutrumpinta rezima ar kad ne taip glamzitusi drabuziai skalbiami mirksiukas.gif
As nauodoju skistus miltelius, bet visuomet iberiu Calgon.
Matyt reklamos auka doh.gif
Atsakyti