Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

labutis
susitaupiau pinigėlių, ir jau reikia dairytis, mat noriu, pirkti skalbimo mašiną...tik neapsiprendžiu kokią?... g.gif ar pirkti Bosch, mat kiek girdejau jos kokybe gera, o ir teveliu pvz patikimas( pries 8 metus pirko padeveta bosch ir dar dabar tebeveikia!), bet kiek zvalgiaus - pigiausia 1200lt, daugiau tam skirti neketinu... o yra ir pigesniu - beje, beko ar ardo ilgesnis garantinis laikas...
taip kad svarstau...
patarkit, kas galit... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turit ARDO skalbimo masina, gal galit apsviesti kaip ji jums? Ruosiuosi tokia pirkti, tik butu idomu suzinoti jau sios firmos skalbiankemis skalbianciu nuomone???
Atsakyti
Niu beveik 3 metus su ardo skalbiu. Esu patenkinta ax.gif Mokėjom berods 1150
Atsakyti
as turiu Bompani uzima daug vietos ne visada issklabia gerai skalbimo miltelius... ir labai grasiai dauzosi kai centrifuguoja...
Atsakyti

12 metų skalbiu su "Bompani",nesame dar remontavę.Ir jokių nukalkinimų nepilame.Gal kiek per garsiai dirba,bet atidirbo jau užtikrintai.Man ir patikdavo reklama tuo metu,kai ėjo-jei tikra ponia esi nusipirki "Bompani".Trys vaikai šeimije,tai skalbimo mašina atidirbo savo darbą tikrai. thumbup.gif thumbup.gif Tfu,tfu.
Atsakyti
Mes pirkom Siemens, nors kaina sakyciau didoka (kainavo 1800 lt., bet kadangi draugas turi gera liezuveli tongue.gif tai nusiderejo 100 lt), bet labai patenkinta, labai tyliai grezia. Super. Pries kitas firmas nieko pries neturiu, nes ruosiuosi issikraustyti ir sau asmeniskai zadu pirkti skalbimo masina, tai galvoju arba Siemens, arba AEG, Elektrolux.
Atsakyti
nau taip jei tikra ponia esi isigysi Bonpani:)) as irgi galvoju apie Siemens tik dar neapsisprendziu kokia tiksliai
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2006 05 09, 15:54)
nau taip jei tikra ponia esi isigysi Bonpani:)) as irgi galvoju apie Siemens tik dar neapsisprendziu kokia tiksliai

o kodel siemes, o ne boch ? smile.gif kai mes pirkom irgi galvojom, arba siemens arba boch, jos visiskai vienodos, ir kaina tokia pat, tik pavadinimas skiriasi. bet kazkodel pasirinkom boch g.gif nors ir siemesn tiek pat gera smile.gif
Atsakyti
musu skalbenke bosch Maxx. nu kiek esu isbandzius, sita geriausia rolleyes.gif o isbandziau ne tiek ir mazai: whirpool,siemens,elektrolux, bompani,AEG, zanussi.
Atsakyti
Aš treti metai naudoju GORENJE jokiu nusiskundimu man patinka
Atsakyti
Kaip manote ar ARDO gera skalbimo masina. Mes vis renkames ir dar nenusprendeme
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2006 05 18, 11:59)
Kaip manote ar ARDO gera skalbimo masina. Mes vis renkames ir dar nenusprendeme

Nežinau kodėl, bet man širdis į šį prekinį ženklą nelinksta. Kažkada girdėjau posakį - Ardo, kuri pati išsiARDO tongue.gif
Šiaip man susidarė įspūdis, po to kai vos negyvenau buitinės technikos salonuose ieškodama technikos - jei daiktas turi daug "pribambasų" ir kainuoja nerealiai pigiai (pvz Beko) - kažko itin kokybiško vargu ar galima tikėtis. Tiesiog neįmanomas santykis super kokybška ir pigu. Gerai apžiūrint daitą, pamatai, kad jis prikištas plastmases ten kur jos neturėtų būti, arba surinkimo kokybė tokia, kad atrodo vietoj išsiardys... Tai va, tokios mano mintys
Atsakyti