QUOTE(Cikadelė @ 2006 02 28, 09:40)
mes norim pirkti skalbimo mašiną....mums rekomenduoja pažįstami būtent va tokią...pro viršų skalbiniai kur įmetami....Kokie tokios skalbimo mašinos privalumai ar trūkumai prieš tokią, kuri turi dureles, apvalų langiuką

tikiuosi aiškiai parašiau

šiaip man patinkka, kad mygtukai viršuje (vaikas nemaigys), o ir gabaritai mažesni....bet šiaip ar patogi ji.....O tokių ir MIELE yra? kokioje šalyje ta MIELE gamina? nelabai man girdėta....
padėkit apsispręsti, nes pinigų nedaug, o prašauti nesinori
Na pirmiausia pasakysiu tiek - jei pinigu nedaug - apie Miele pamirsk. Tai brangiausias prekinis zenklas. Tai vokieciu firmos prestizinis brandas.
O del privalumu ir trukumu - su langu masina stabilesne, ir greziant ne taip vibruoja. Virsu galima naudoti kaip spintele - pvz pasideti skalbiklius. Jei kartais skalbiniai dazo - greiciau pastebesi - pro langa matosi

Siauros masinos kraunamos per virsu pagrindinis privalumas tai, kad uzima mazai vietos. Beje kartais uzmirstama atsizvelgti i tai, kad siauros masinos dangtis atsidaro i virsu, o ypac butuose gali tokiu atveju trukdyti gyvatukas, pakabinta spintele ir pan.
Su langu masinu yra ir siauru, bet jeigu masina siauresne nei 40-45 cm - tada geriau per virsu. Tada konstrukcija tvirtesne pastarosios. Dar vienas privalumas dideles masinos - ji gali tureti dideles grezimo apsukas. Na ir dar vienas praktiskas pastebejimas - jei kada noresi isigyti skalbiniu dziovintuva - ji galesi pastatyti ant skalbimo masinos (jeigu masina daugiau nei 55 cm gylio)
Beje mano isvardinti privalumai tikrai ne apie pigiausius brandus musu rinkoje, pvz tokius kaip Beko...
Tikuosi nors siek tiek padejau
Papildyta:
QUOTE(dovy @ 2006 02 28, 10:07)
Mes turim BOCH.nebloga.jau 6 metus.Skalbiniai susideda iš šono.Kol maži vaikai tai labai patogu,nes aš ant jos padėjus vystymo stalą,tačiau jei teks pirkti kitą,tai pirksiu tą,kur per viršų kraunami skalbiniai.Kodėl?Nes dažnai būna kad užmiršti kokį daiktą,o jau įmesti plauti jo negali,o būtų per viršų,tai gali tai padaryti bet kada
Yra skalbimo mašinų, kuriose tam tikrą laiką durų blokacija nesuveikia (būtent tiems užmirštiems skalbiniams

) O siaurose mašinose kiek zinau bet kada neatidarysi - tik tam tikrą laiką. Viską reguliuoja eksploatacijos saugumas