Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

AEG arba Boch thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
BOCH IR BAUKNECHT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau, kuo mažiau elektronikos, tuo geriau. Mano anyta iš pradžių pirko namui visą naują Bauknecht buitinę techniką. Aišku ji tarnavo ne vienerius metus, bet pirmiausia, kas pradėjo streikuoti,tai elektronika. Ir viryklei, ir skalbimo mašinai. Tai jinai supyko ir nusipirko padėvėtą MIELE thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim AEG su updat'u thumbup.gif . Jau šešti metai ir labai esu patenkinta thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 02 19, 19:55)
Mes turim AEG su updat'u thumbup.gif  . Jau šešti metai ir labai esu patenkinta thumbup.gif .

tai kaip cia suprasti dabar...
vos ne kiekvienas raso kad turi n metai skalbianke ir labai patenkinti.. ir jusu visu skirtingos masinos ir ilgai tarnavo.. tai imti belenkokia brangesne is dazniau girdeto prekes pavadinimo ir laukti ar ir tau pasiseks? pvz imt miele ir viskas? rolleyes.gif
Atsakyti
Na jei paimsi Miele, tai mažai šansų,kad prašausi.O jei kokį Beko (nors kai kurie gyria) šansų gerokai daugiau. smile.gif Manau verta atsižvelgt į tuos atsiliepimus, kurie skalbimo mašinom naudojasi 5 ar daugiau metu. O jei gyria teturėdami tik metus ar du tai kas iš to? Jei jau skalbiankė per du metus užlūštų,tai būtų vapšė pravalas.
Atsakyti
AS TIK UZ MIELE IR JOKIA KITA . biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mes turime Indesit, jau sesti metai ir va, nebegrezia. Gal kas turite kokiu meistru Kaune? 4u.gif Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2005 12 30, 12:50)
Mes turim ardo skalbianke. Pries 3,5 metu gavom dovanu vestuvems. Tokia per virsu kraunama, 800 apsuku ir t.t. Sakoma, kad dovanotam arkliui i dantis neziurima, bet pati gyvenime tokios nepirkciau.

mes norim pirkti skalbimo mašiną....mums rekomenduoja pažįstami būtent va tokią...pro viršų skalbiniai kur įmetami....Kokie tokios skalbimo mašinos privalumai ar trūkumai prieš tokią, kuri turi dureles, apvalų langiuką ax.gif tikiuosi aiškiai parašiau blush2.gif šiaip man patinkka, kad mygtukai viršuje (vaikas nemaigys), o ir gabaritai mažesni....bet šiaip ar patogi ji.....O tokių ir MIELE yra? kokioje šalyje ta MIELE gamina? nelabai man girdėta....

padėkit apsispręsti, nes pinigų nedaug, o prašauti nesinori blush2.gif
Atsakyti
Mes turim BOCH.nebloga.jau 6 metus.Skalbiniai susideda iš šono.Kol maži vaikai tai labai patogu,nes aš ant jos padėjus vystymo stalą,tačiau jei teks pirkti kitą,tai pirksiu tą,kur per viršų kraunami skalbiniai.Kodėl?Nes dažnai būna kad užmiršti kokį daiktą,o jau įmesti plauti jo negali,o būtų per viršų,tai gali tai padaryti bet kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2006 02 28, 09:40)
mes norim pirkti skalbimo mašiną....mums rekomenduoja pažįstami būtent va tokią...pro viršų skalbiniai kur įmetami....Kokie tokios skalbimo mašinos privalumai ar trūkumai prieš tokią, kuri turi dureles, apvalų langiuką ax.gif tikiuosi aiškiai parašiau blush2.gif šiaip man patinkka, kad mygtukai viršuje (vaikas nemaigys), o ir gabaritai mažesni....bet šiaip ar patogi ji.....O tokių ir MIELE yra? kokioje šalyje ta MIELE gamina? nelabai man girdėta....

padėkit apsispręsti, nes pinigų nedaug, o prašauti nesinori blush2.gif

Na pirmiausia pasakysiu tiek - jei pinigu nedaug - apie Miele pamirsk. Tai brangiausias prekinis zenklas. Tai vokieciu firmos prestizinis brandas.
O del privalumu ir trukumu - su langu masina stabilesne, ir greziant ne taip vibruoja. Virsu galima naudoti kaip spintele - pvz pasideti skalbiklius. Jei kartais skalbiniai dazo - greiciau pastebesi - pro langa matosi thumbup.gif Siauros masinos kraunamos per virsu pagrindinis privalumas tai, kad uzima mazai vietos. Beje kartais uzmirstama atsizvelgti i tai, kad siauros masinos dangtis atsidaro i virsu, o ypac butuose gali tokiu atveju trukdyti gyvatukas, pakabinta spintele ir pan.
Su langu masinu yra ir siauru, bet jeigu masina siauresne nei 40-45 cm - tada geriau per virsu. Tada konstrukcija tvirtesne pastarosios. Dar vienas privalumas dideles masinos - ji gali tureti dideles grezimo apsukas. Na ir dar vienas praktiskas pastebejimas - jei kada noresi isigyti skalbiniu dziovintuva - ji galesi pastatyti ant skalbimo masinos (jeigu masina daugiau nei 55 cm gylio)
Beje mano isvardinti privalumai tikrai ne apie pigiausius brandus musu rinkoje, pvz tokius kaip Beko...
Tikuosi nors siek tiek padejau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovy @ 2006 02 28, 10:07)
Mes turim BOCH.nebloga.jau 6 metus.Skalbiniai susideda iš šono.Kol maži vaikai tai labai patogu,nes aš ant jos padėjus vystymo stalą,tačiau jei teks pirkti kitą,tai pirksiu tą,kur per viršų kraunami skalbiniai.Kodėl?Nes dažnai būna kad užmiršti kokį daiktą,o jau įmesti plauti jo negali,o būtų per viršų,tai gali tai padaryti bet kada biggrin.gif

Yra skalbimo mašinų, kuriose tam tikrą laiką durų blokacija nesuveikia (būtent tiems užmirštiems skalbiniams thumbup.gif ) O siaurose mašinose kiek zinau bet kada neatidarysi - tik tam tikrą laiką. Viską reguliuoja eksploatacijos saugumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva1: 28 vasario 2006 - 10:23
Pieva1 , labai ačiū 4u.gif duosiu vyrui pasiskaityt, ką parašei 4u.gif o kiek kainuoja ta MIELE? tikrai nesu mačiusi 4u.gif o gal neatkreipiau dėmesio....O dėl pinigų- aš linkusi investuoti į ateitį, tad jei tarnaus ilgai- pasiskolinsim pinigų ax.gif

O tai kokios firmos gamina blogiausias mašinas, turiu omeny, kurios tikrai genda greičiausiai? blush2.gif suprantu, kad vienareikšmiškai negalima išvadų daryt, bet vistiek iš gyvenimiškos patirties.....šis tas paaiškėja ax.gif
Atsakyti