va kai tik girdejau, kad su BOCH'ais jau nekas nebegamina Vokietijoje ir su garantiniu aptarnavimu prolematiska
QUOTE(anciuke @ 2005 11 25, 21:12)
va kai tik girdejau, kad su BOCH'ais jau nekas nebegamina Vokietijoje ir su garantiniu aptarnavimu prolematiska
mes kai pirkom prieš tris metus- tai rinkta Vokietijoj. Ir tada garantinis buvo tik metai. Pardavėjas sakė, kad geroms ilgesnio garantinio niekas neduoda. Jei ji su broku- tai iš karti suges. jei viskas gerai- tarnaus ilgai ir patikimai. Taip ir yra
Na mano vyro tiotka turi BOSCH ir labai daug mokejo, o dabar jau neveikia, ir kiek taisyta. O va drauges mama padeveta Miele nusipirko tai tiliau dirba uz nauja. Ir as svajoju turet MIELE
Na man geriausios yra Ardo .mama jau kokius 6-7metus turi Ardo,o ir mes dabar nusipirkom ardo 33cm,tai jau visi metai kaip turim,nepavede ir kitokiu problemu (tfu tfu tfu) nebuvo
QUOTE(INGUTE. @ 2005 11 28, 00:33)
Na mano vyro tiotka turi BOSCH ir labai daug mokejo, o dabar jau neveikia, ir kiek taisyta. O va drauges mama padeveta Miele nusipirko tai tiliau dirba uz nauja. Ir as svajoju turet MIELE
Na žinai MIELE tai ir kainuoja. Naujos kaina virš 3000
QUOTE(rencew @ 2005 11 29, 11:08)
Na žinai MIELE tai ir kainuoja. Naujos kaina virš 3000
deja.....
devetos nenoreciau.... visgi noretusi ir garantijos ne pusei metu
vienintelis Miele minusas - dizainas nesikeicia turbut jau 50 metu
Sveikutės skaičiau mano namuos apie skalbykles,kad ta elektronika bijo elektros svyravymų,išskyrus BEKO. Tad norėčiau sužinoti nuomonių apie BEKO skalbykles,skaičiau jau anksčiau buvo toks klausymas,bet nė vieno atsakymo.Ar nieks neturi tokių,ar jos visiškai niekam tikusios.Nors tam pačiam straipsnį rašė,kad skalbimo mašinų detalės gaminamos tik 4vietose.O mokam mes tik už dizaina ir vardą.Tad ir suprask žmogau kad nori kaip yra ištikro,gal kas paprotintu.
QUOTE(argiedre @ 2005 12 02, 16:39)
Gal kuri turite namuose vokiska EBD skalbykle ? Tai ne Boch ar Siemens, bet vis delto vokiska, ir visos A raides, apsuku - 1600, gundausi tokia isigyti. Jei kas turite, pasidalinkite, ar patenkintos.
Kitas klausimas, ar apsimoka pirkti skalbykle us dziovykle, kokie pliusia ir minusai ?
Kitas klausimas, ar apsimoka pirkti skalbykle us dziovykle, kokie pliusia ir minusai ?
1600 apsukų o koia kaina, jeigu ne paslaptis?
Manau nera reikalo tiek apsuku naudotis, bet manau tokia tikrai butu patvaresne nei 1000 apsukų, iki siol neteko matyti daugiau nei 1400.
o apie skalbyklę ir džiovyklę kartu yra atskira tema
QUOTE(Otilija3 @ 2005 11 30, 16:46)
Sveikutės skaičiau mano namuos apie skalbykles,kad ta elektronika bijo elektros svyravymų,išskyrus BEKO. Tad norėčiau sužinoti nuomonių apie BEKO skalbykles,skaičiau jau anksčiau buvo toks klausymas,bet nė vieno atsakymo.Ar nieks neturi tokių,ar jos visiškai niekam tikusios.Nors tam pačiam straipsnį rašė,kad skalbimo mašinų detalės gaminamos tik 4vietose.O mokam mes tik už dizaina ir vardą.Tad ir suprask žmogau kad nori kaip yra ištikro,gal kas paprotintu.
kai mes rinkomės skalbyklę,tai Beko mums nieks nerekomendavo pirkti.
Dabar turime ELECTROLUX skalbyklę. Vienintelis minusas - tik 3,5 kg skalbinių galima prikrauti. Kai gyvensime savo namuose, tai pirksime MIELE. Vyras vaikščiojo po centrus ir sakė, kad visi jas labai giria. Kaina tik didoka
Jau nusipirkom Blomberg, vokiska dabar laukiu kol atves