Šiaip jau jeigu dabar reikėtų pirkti skalbimo mašiną, niekada nepirkčiau SAMSUNG Jau taip nusibodo man tas jos bildėjimas gręžiant, o jau garselis kai skalbia.....
Dabar turbūt rinkčiausi kad ir brangesnę, bet gerą.
o mums SIEMENS skalbimo mašina ilgai tarnavo pirkome nebenaują ir skalbėmės vargo neturėdami dar 15 metų
Na va, nusipirkom AEG skalbyklę... Čia kažkas forume, kiek atsimenu, gerai atsiliepė apie jas. Na tikiuosi neapsipirkom, ateitis parodys.
QUOTE(murkliuke @ 2005 11 19, 13:09)
Na aš tai už Bosch labai gerai skalbia ir funkcijos vietos daug neužima, labai džiaugiuosi
Turėjome Privileg, bet sugedo. Tai vakar nusipirkome Bosch.
QUOTE(Nikota @ 2005 10 07, 11:55)
O mes visai neseniai nusipirkome SAMSUNG saklbimo masina. Super
As labai norejau skaitmenines, programuojamos ir t.t Tai radome tinkama varianta, nes negalejome placios statyti, o norejosi ir kad daug tilptu ir kad gera butu. Tai va dabar turime skalbykle i kuria telpa net 4.5 ( kaip i siaura tai daug ), dirba tyliai, yra atskiros skalbimo programos vaiku drabuziama, yra aktyvuotu jonu funkcija ir t.t
Pagal kaina tai tikrai SUPER Dar mums nuolaida pavyko gauti
As labai norejau skaitmenines, programuojamos ir t.t Tai radome tinkama varianta, nes negalejome placios statyti, o norejosi ir kad daug tilptu ir kad gera butu. Tai va dabar turime skalbykle i kuria telpa net 4.5 ( kaip i siaura tai daug ), dirba tyliai, yra atskiros skalbimo programos vaiku drabuziama, yra aktyvuotu jonu funkcija ir t.t
Pagal kaina tai tikrai SUPER Dar mums nuolaida pavyko gauti
O aš labai gailiuos,kad pirkau siaurą Samsum(tą pačią su jonais).Didesnio daikto neišskalbsi.Vienų dzinsų irgi ne visada nori išgręžti.Kartais ilgai minko tą pačią programą kol išsicentruoja prieš grežimą.Ne kartą jau radom iš vietos pajudėjusią.Anksciau turėjau Siemens,kad ir senutė,tačiau skalbėm viską.
QUOTE(fidele @ 2005 11 17, 22:06)
Pritariu laurindre, kad BAUCKNECHT skalbimo mašinos labai neblogas gaminys. Mes pirkome mašiną su transportavimo defektais (truputi įlenkta sienutė), mokėjome 1600 Lt už modeli su vos ne visom įmanomom funkcijom. Ir tikrai vertėjo
Be to, tėveliai turi to pačio gamintojo skalbyklę, ir naudoja be jokių gedimų jau gal 15 metų. Taip kad rekomenduoju tikrai gerą daiktą
Be to, tėveliai turi to pačio gamintojo skalbyklę, ir naudoja be jokių gedimų jau gal 15 metų. Taip kad rekomenduoju tikrai gerą daiktą
kur pirkote? gal Kaune?
as irgi ieskau lyg ir nusiziurejau siandien Bloomberg, bet kazkaip itartinai pasirode tik 2 metu garantija O toms su defektais garantija galioja?
QUOTE(jurga_m @ 2005 11 19, 19:16)
Šiaip jau jeigu dabar reikėtų pirkti skalbimo mašiną, niekada nepirkčiau SAMSUNG Jau taip nusibodo man tas jos bildėjimas gręžiant, o jau garselis kai skalbia.....
O jus kojeles po skalbykle ar sureguliavot??? Daznai tai buna garso priezastis!
Dar nera gerai,jei grindys medines,nes per daug vibruoja( kazkaip) ir susigadina(2 skalbiankes tai isniekinom)(pas mus namie perdengimai mediniai).
O dar yra pirkti specialios gumeles kojelems!
MIELE pati paciausia!!!
Geriau,kad ir naudota,bet atitarnaus su kaupu!
QUOTE(rosa @ 2005 10 07, 14:28)
Gal gali pasakyt kainą ir kur pirkot? Turbūt 35 cm? Mano senutėlė jau baigia nusibaigt
35 cm nebuna!!!
Yra tik 45cm,arba 60cm!!!
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 05, 06:49)
Bet naujos dabar jau ekonomiškos, bet karvę kainuoja
Nebeveza jau dabar nieks senu MIELES modeliu(naudotu),nes nera paklausos!
Rinkis nuo astunto modeliuko ir bus .
Mano draugai veza naudotas is vokietijos,tai perka tik nuo 8...,o ir patys savas gimines naudotom MIELEm aprupine-visi patenkinti!
QUOTE(Zilvinas @ 2005 02 09, 19:03)
Visiškai tau pritariu, bet ir kaina tikrai neprasta. Dar manyčiau ir BOSCH VISAI NEPRASTOS
QUOTE(rencew @ 2005 11 25, 00:13)
Dar manyčiau ir BOSCH VISAI NEPRASTOS
Tikrai neprastos