Na va tokią ARDO nusižiūrėjau - ką manot? Man svarbu, kad gylis būtų ne didesnis nei 500...
Ir kaina prieinama, 1200 lt...
Tik kad nėra tos super programos - "skalbimas rankomis"
800 aps./min.
Talpa: 5 kg
Energijos klasė: A
Energijos sąnaudos: 0,95 kWh
Skalbimo klasė: A
Gręžimo klasė: C
Vandens sąnaudos: 49 L
Skalbinių svorio nustatymo programa
Skalbimo pradžios atidėjimas
Gręžimo greičio reguliavimas
Matmenys (AxPxG): 850x595x395 mm
Garantija: 4 metai
beje, vandens sąnaudos man nesvarbu, nes gyvenam sodų bendrijoje ir vanduo nenormuojamas
QUOTE(Acacia @ 2005 09 29, 10:09)
Na va tokią ARDO nusižiūrėjau - ką manot? Man svarbu, kad gylis būtų ne didesnis nei 500...
Nieko prieš ARDO neturiu, bet aš Tavo vietoj pirkčiau Electrolux
Nors šitas Ardo modelis taip pat labai patraukliai atrodo
http://www.eraplius....age=4&item=1191
Gaila, kad nėra parašyti skalbyklės matmenys. Bet manau, kad gylys daugiau 50 cm nesieks.
http://www.eraplius....age=4&item=1191
Gaila, kad nėra parašyti skalbyklės matmenys. Bet manau, kad gylys daugiau 50 cm nesieks.
O šitoj ir skalbimas rankomis yra
http://www.ardo.lt/l...page=1&item=189
http://www.ardo.lt/l...page=1&item=189
Dėkui mergaitės
Net nežinau kodėl Ardo nusižiūrėjau...
Pas mano tėvus Electroluxas, nu tai superinė Jau kokie 8 metai (bijau pameluot), dar nei karto neremontuota
Bet man rodos, kad jos brangesnės Ar ne?
Pas mano tėvus Electroluxas, nu tai superinė Jau kokie 8 metai (bijau pameluot), dar nei karto neremontuota
QUOTE(Acacia @ 2005 09 29, 16:59)
Dėkui mergaitės
Electrolux maximum kokius 100- 200 lt brangesnės. O pas tėvus esanti tyliai dirba? Domiuosi, nes jau kelis mėnesius renkuosi mašiną ir neišsirenku. Kažkur net sakė, kad turbūt skalbti nereikia Užtai ir apie Ardo informacijos pririnkau. Na kain nusipirksi būtinai parašyk kokią.
QUOTE(Eimutė @ 2005 09 29, 17:37)
Electrolux maximum kokius 100- 200 lt brangesnės. O pas tėvus esanti tyliai dirba?
Skalbia tai tikrai tyliai, bet kadangi ji gana didelė (dabar nepasakysiu, kokios talpos, bet tada kai pirko, buvo pati didžiausia), tai jei nepilną prikrauni, džiovinimo metu važinėja iš vietos na bet ko norėt, tokio senumo...
Man svarbiausi kriterijai kol kas yra išmatavimai, didelė talpa, geras džiovinimas ir skalbimo rankomis programa
Lyg ir nieko ypatingo, bet kažkodėl kiek ieškojau, skalbimo rankomis programa yra tik tose, kurių gylis 60 O man reikia max 50 Na bet gal parduotuvėj ką nors pasiūlys, per internetą gal ne viską pamatau
Šį savaitgalį arba kitos savaitės pradžioj žadu jau nusipirkt, tai parašysiu, kokį stebuklą susiradau
QUOTE(Acacia @ 2005 09 29, 10:09)
beje, vandens sąnaudos man nesvarbu, nes gyvenam sodų bendrijoje ir vanduo nenormuojamas
Kuo daugiau sunaudoja vandens, tuo daugiau reikia elektros energijos jam pašildyti.
QUOTE(Acacia @ 2005 09 30, 10:06)
Lyg ir nieko ypatingo, bet kažkodėl kiek ieškojau, skalbimo rankomis programa yra tik tose, kurių gylis 60 O man reikia max 50
O kuo ypatinga skalbimo rankomis programa? Ar čia ne tokia pati, kaip "tausojanti"? Mūsų siaurukėje tokia yra - visokiems "jautriems" daiktams skalbti.
Na va, jau nusipirkau, skalbiasi dabar
Electrolux'ą vis dėl to pasirinkau, 1200 apsisukimų, visos klasės A, su rankiniu skalbimu ir netgi kažkokiu lyginimu
Dar nespėjau išbandyt visų stebuklų, bet kol kas labai džiaugiuosi, labai tyliai skalbia ir labai aiškus meniu, nereikėjo klajot po instrukcijas, iškart viskas aišku
Electrolux'ą vis dėl to pasirinkau, 1200 apsisukimų, visos klasės A, su rankiniu skalbimu ir netgi kažkokiu lyginimu
Dar nespėjau išbandyt visų stebuklų, bet kol kas labai džiaugiuosi, labai tyliai skalbia ir labai aiškus meniu, nereikėjo klajot po instrukcijas, iškart viskas aišku
QUOTE(safarikids @ 2005 09 30, 10:30)
O kuo ypatinga skalbimo rankomis programa? Ar čia ne tokia pati, kaip "tausojanti"? Mūsų siaurukėje tokia yra - visokiems "jautriems" daiktams skalbti.
Na turbūt kad ne tas pats nes pas mane irgi yra programa jautriems, pažymėta plunksnele
Ir yra skalbimo rankomis - kita programa