QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 05, 14:02)
Na aš turiu Fagor kaitlentę.
Dėl skalbynės tai nežinau
Kas liečia garantinį, man patiko tai, kad ten tikra 3 metų garantija, o ne 1 metai + 2 metai tik detalės, kaip pvz daro berods Beko su savo 5 metų garantija.
O šiaip tik ten yra tokių daiktų t.y. Fagor . Tai kaip pastebėjau (na kai klaidžiojau po visas buitines parduotuves) kai kurie konkurentai pila ant jų šiukšles. Bet kai aš sakau, jei peiki kitus, vadinasi pats esi silpnas
su garantijom tai tikrai dauguma garsių "ilgamečių" garantijų tik reklaminis triukas. iš kitos pusės - turi skalbimo mašiną su tikra 3 ar 5 metų garantija (jokiais būdais nesakau, kad tai Fagor
) ir kas kelis mėnesius tau ją paima savaitei kitai "remontuoti". viskas tvarkoj, garantija yra, remontuoja nemokamai, ale ilgainiui neužknistų prietaiso "naudojimas" su petraukomis?
be to, skalbyklė kiek sudėtingesnis prietaisas nei kaitlentė.. O jei dauguma juos peikia, tai gal ne be reikalo?..
kažkaip niekad nekėlė pasitikėjimo ispaniška ir turkiška technika..
QUOTE(Pieva1 @ 2005 08 01, 15:23)
Esminis skirtumas tai, kad jei mašina siaura pvz 40 cm ir skalbinių įkrovinimas iš priekio ji bus mažiau patvari nei 40 cm kai skalbinius per viršų įdedi, nes vienoje mašinoje būgnas stovi ant dviejų ašių, o kitoje-ant vienos. Mano galva ant dviejų - patvariau. Ir kiek žinau, mašinai kuri yra 60 cm pločio, tas jau neturi reikšmės.
teisingai
bet dar svarbu ir kas yra viduje - pvz iš ko pagamintas skalbimo bakas. neduokdie anas suskils..
QUOTE(linau @ 2005 08 05, 12:27)
na tikiu, jog musu naujoji skalbykle tarnaus bent 10-15 metu, kiek pamenu vistiek buitine technika yra ir apskaiciuota tokiam laikotarpiui, o veliau....
Ardo? 10-15 metu? Nepyk, bet netikiu
QUOTE(Mally @ 2005 08 05, 13:11)
O ką manot apie "Fagor"? "Taip lengviau" jau baisiai jas gyrė, sakė jie yra jų atstovai lietuvoj, remontas, pogarantinis pas juos, beje garantiją duoda 3 metam. Dar klausiau apie bosh, čia forume kažkuri rašė, kad nėra jų atstovų Lietuvoj, o tam salone sakė, kad - Senukai.
O ko tu tikiesi, nuėjusi į Taip lengviau, kurie yra Fagor atstovai Lietuvoje? Jei tu importuotum kokį nors produktą, ar girtum kokį nors konkurentų, ar savą?
viskas paprasčiau nei paprasta
nueik į senukus, siūlys bosch, nueik į topocentrą - siūlys beko ir gorenje, era+ - ardo. Dukartdu
forume apie bosch berods buvo rasyta, kad nera serviso vietinio, todėl problemos su atsarginių detalių gavimu ir greitu remontu. Nes tie kurie parduoda (šiuo atveju atstovai Senukai) ne visada moka remontuoti