Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

Kaip vokieciu liaudis sako,jei vaziuoti tai su Mersedesu,jei skalbti,tai su Miele.
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 07 20, 10:50)
Vilmike ačiū, bet mane sudomino tos su transporto defektais  ax.gif O gal aš ne taip supratau? Ten Ardo defektuotų yra?

oi,sorry.tai as ne taip supratau.bet pati tokia esu isigijus netycia!turiu omeny su defekt.bet tas defektas toks, kad jo net nesimato. schmoll.gif bet gavom labai gera ,vokieciu g-bos BAUKNECHT. thumbup.gif. istikruju sios firmos buit.technika yra labai brangi.bet mums pasiseke..!tai ten tokias anksciau vezdavo. ta parduotuve vadinasi TAIP LENGVIAU.gal pabandyk ten pasiskambinti ir paklausti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2005 07 24, 14:20)
Ta parduotuvė vadinasi "Taip lengviau" .Yra prie autobusų stoties, tik va gatvės tiksliai negaliu pasakyti (lyg ir Šaulių (be ne Šiaulių tai tiksliai). Tiesiog ant kampo priešais yra RAudonojo kryžiaus ligoninė (dabar vadinasi apskirties ligoninė), o toj pačioj gatvėj yra picerija (be įžymaus pavadinimo) blush2.gif  Nu nemoku tiksliai paaiškint. Ten yra ne tik skalbimo mašinos, bet visokios buitinės technikos, ir ne tik ardo, bet ir vokiškų... Vieną nusižiurėjau jau, bet vyrui reik parodyt, kad įvertintų...Ale šeštadienį turėjo dirbti iki 15.00, bet per tą jūros šventę nedirbo.. verysad.gif

doh.gif Geras biggrin.gif Aš gi ten FAGOR kaitlentę pirkau biggrin.gif Tik Kaune. Kažkaip pačiai nedabrido pasižiūrėti ar jie parduotuvę Klaipėdoje turi blush2.gif
Ačiū labai Prula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2005 07 24, 15:23)
Pas mus skalbimo masina jau 5 metus stovi koridoriuje be jokio pagrindo, ir  thumbup.gif . Manau, jeigu grindys tvirtos, tai nereikia nieko daryti  schmoll.gif .
O kas jums ja pajungines? Paklauskit to zmogaus.
Bet isvis neteko girdeti, kad skalb. masinai reiketu ruosti pagrinda  g.gif  schmoll.gif .

Tikrai nereikia schmoll.gif Svarbu, kad butu kieta ir butu ventiliacija. Zodziu, svarbiausia nestatyti ant kilimo biggrin.gif O jei didelis garsas, tikriausiai nelygiai stovi. Tada padedi gulsciuka ir pareguliuoji kojytes, kad burbuliukas butu centre. Tada barabanas nesimaskatuos ir masina dirbs tyliai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O ką mūsų žinovai sakys apie Aristoną?Labai gražaus dizaino radom, ir mums reikalingų funkcijų yra(nustatinėt laiką, kad įsijungtų pati, A klasės skalbimas, energijos sunaudojimas), ir nebrangiai - 1399lt tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi duodu daugiau pliusiukų Samsung smile.gif
Atsakyti
Gal vilniečiai gali konkrečiau informuoti, kokioje gatvėje Vilniuje yra defektuotos technikos parduotuvė? O kiek maždaug pinigų susitaupo perkant defektuotą techniką (suprantu, kad priklauso nuo defekto, bet ~)?
Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2005 07 26, 12:47)
Gal vilniečiai gali konkrečiau informuoti, kokioje gatvėje Vilniuje yra defektuotos technikos parduotuvė? O kiek maždaug pinigų susitaupo perkant defektuotą techniką (suprantu, kad priklauso nuo defekto, bet ~)?
Labai ačiū

Yra kelios. Aš tiksliai žinau vieną (mano sesuo ten pirko biggrin.gif ) - Žirmūnų g. 68, Vilmos administracinis pastatas. Vadinasi "Taip lengviau". Kiek sutaupo g.gif tiksliai nežinau. Sesuo pirko su 30% nuolaida. Aš čia Kaune kaitlentę pirkau pas juos. Mačiau labai įvairių kainų. Nukainavimai ne maži, o defektų tenka ieškoti blink.gif Šiaip man ta parduotuvė patiko. Prekės kitokios nei kitur. Visur kur nueini beko beko... net bloga wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva1: 26 liepos 2005 - 13:05
Ptikekit del 30% nuolaidos tikrai neapsimoka pirkti defektuotos. Nueikite i betkoki Era+ salona (as buvau laisves pr.) labia paprasius duoda stebuklingas nuolaidas, ta pati 30% tikrai gausite. ziurint tik koks daigtas ir kokios firmos. O jei daugiau ka perkate, tai isvis dar daugiau gausite. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2005 07 26, 14:01)
Ptikekit del 30% nuolaidos tikrai neapsimoka pirkti defektuotos. Nueikite i betkoki Era+ salona (as buvau laisves pr.) labia paprasius duoda stebuklingas nuolaidas, ta pati 30% tikrai gausite. ziurint tik koks daigtas ir kokios firmos. O jei daugiau ka perkate, tai isvis dar daugiau gausite. smile.gif thumbup.gif

Na ne taip paprastai 30 proc. galima gauti. Esu girdėjus, kad 20 duoda, bet turi pirkti kelis daiktus, tada prekybininkai "derasi" Ir dar vienas dalykas - pvz ERA+ neturi nieko tokio kas man būtų įdomu net ir su 30 proc. nuolaida.
Atsakyti
Mes turim Samsung skalbimo mašiną. pirkom prieš metus, kol kas jokių nusiskundimų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
Turime Samsung tikrai jokių negaliu reikšt nusiskundimų,labai liux thumbup.gif
Atsakyti