Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

Jei tarp šių,tai "+" samsung'ui
Atsakyti
Turiu "Samsung" skalbyklę, jau maždaug 8 metai. Tfu-tfu-tfu, iki šiol dar nebuvo sustreikavus, labai aš ja džiaugiuosi thumbup.gif . Na, dar ir mikrobangė tos pačios firmos biggrin.gif O va dabar ką tik įsigijom viryklę, tai pasirinkau "Ardo". Dėl spalvos (norėjau baltos, o įmontuojamų baltų nelabai daug mačiau), ir šiaip dizainas malonus akiai...
Tai va tiek ax.gif
Atsakyti
Esu šios srities žinovė. Suprantu, kad pasirinkimą lemia pinigėliai. Jeigu renkantis iš šių dviejų skalbyklių, tai aš tik už Samsung. O šiaip tai reikėtų pirkti AEG, ELECTROLUX
Atsakyti
Ypatingai Elektolux skalbimo mašinos geros
Atsakyti
QUOTE(Saulute_Ti @ 2005 07 21, 08:42)
Esu šios srities žinovė. Suprantu, kad pasirinkimą lemia pinigėliai. Jeigu renkantis iš šių dviejų skalbyklių, tai aš tik už Samsung. O šiaip tai reikėtų pirkti AEG, ELECTROLUX

Jo... pagrinde viska lemia pinigai ir dar vietos taupymas. Dauguma skalbimo masinu standartinio dydzio, o man reikia mazesnio plocio kad butu. Tai va ir bandau is visu blogybiu issirinkti geriausia.
Atsakyti
As tai ARDO jau 3 metus naudoju skalbykle. Buvau vyrukus is garantinio issikvietus profilaktinei apziurai tai viduj viskas kaip naujos skalbimo masinos. Pirkau "buitex" parduotuvej Kaune netoli gelezinkelio stoties. Labai malonus aptarnavimas+nemokamas atvezimas+nemokamas pajungimas. As labai patenkinta nes mokejau nedaug uz kokybiska daikta. O kai dar ir su sypsena aptarnauja ir viska isaiskina tai dar maloniau. Manau kad Samsung irgi gera. tik kaina didesne. Sekmes renkantis.
Atsakyti
ELECTROLUX EWS 1230 g.gif mum tokia siulo...
Atsakyti
Gal galite pagelbėti. Nusipirkome skalbimo mašiną. Ją planuojame pastatyti koridoriuje. Ar ją galima statyti ant medinių grindų, ar reiktų specialiai paruošti pagrindą (išbetonuoti) tą grindų vietą, kur stovės mašina???
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2005 07 23, 05:49)
Gal galite pagelbėti. Nusipirkome skalbimo mašiną. Ją planuojame pastatyti koridoriuje. Ar ją galima statyti ant medinių grindų, ar reiktų specialiai paruošti pagrindą (išbetonuoti) tą grindų vietą, kur stovės mašina???

Pasiteiravau savo vyro, jis aiškina taip - priklauso, kokios grindys.Pabandykit be vandens paleisti sukti ("gręžti" pabaigoje), tam nereikia vandens, ir žiūrėkit, kaip vibruoja.Jei ne, tai nieko nereikia, jei visas koridorius dreba, reikia masyvaus pagrindo.Kai kurie dar stato į taip vadinamą "vonią", bet ji nėra aukštais kraštais, tad jei šliaukas trūktų, nedaug pagelbėtų.Bet galvok, kad kaip besisaugotum, ant grindų gali vandens patekti, sakysim norėsi rankom išplovusi tik išsukti arba įstrigs saga atsiurbime, ir būgne liks vandens, itd, itp, taip kad gal geriau būtų tada linoleumo pakišti...
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 07 19, 15:23)
O kur radai? Mano draugiaška ten gyvena irgi ieško biggrin.gif

Ta parduotuvė vadinasi "Taip lengviau" .Yra prie autobusų stoties, tik va gatvės tiksliai negaliu pasakyti (lyg ir Šaulių (be ne Šiaulių tai tiksliai). Tiesiog ant kampo priešais yra RAudonojo kryžiaus ligoninė (dabar vadinasi apskirties ligoninė), o toj pačioj gatvėj yra picerija (be įžymaus pavadinimo) blush2.gif Nu nemoku tiksliai paaiškint. Ten yra ne tik skalbimo mašinos, bet visokios buitinės technikos, ir ne tik ardo, bet ir vokiškų... Vieną nusižiurėjau jau, bet vyrui reik parodyt, kad įvertintų...Ale šeštadienį turėjo dirbti iki 15.00, bet per tą jūros šventę nedirbo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2005 07 23, 06:49)

Pas mus skalbimo masina jau 5 metus stovi koridoriuje be jokio pagrindo, ir thumbup.gif . Manau, jeigu grindys tvirtos, tai nereikia nieko daryti schmoll.gif .
O kas jums ja pajungines? Paklauskit to zmogaus.
Bet isvis neteko girdeti, kad skalb. masinai reiketu ruosti pagrinda g.gif schmoll.gif .
Atsakyti
Mes turime Electrolux EWF1220 ir tikrai kolkas negaliu niekuo skustis biggrin.gif biggrin.gif
Pirkau pagal charakteristikas, taciau ji is tiesu gera. thumbup.gif
Atsakyti