Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos

Sveikos mamos,

norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie Hansa skalbimo mašinas. Kokie jų pliusai ir minusai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitutek: 23 kovo 2005 - 11:03
Mano pažįstama turi Hansa.Na nelabai ji patenkinta.Sako, blogai skalauja. Tačiau ji pirko seniau.
Aš turiu Whirpool.
Atsakyti
Mano masinyte GORENJE prological Wa131.Labai patenkinta thumbup.gif .Pirkit ,tikrai nepasigailesit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2005 03 21, 22:49)
Tai nera bloga firma, tikrai geriau uz Beko, Ardo, Hansa ar panasias, taciau ne antroje vietoje. Seniau kai kuriuos "Bauknecht" modelius gamino vokietijoje ir tikrai buvo padorus. Dabar "Bauknecht" susijunges su "Wirpool" ir didzioji dalis technikos gaminama Italijoje. Tai neprilygsta vokiskai kokybei (kaip Miele, Siemens, Bosch, AEG), bet kaip italiska, tikrai nebloga ir kainos nera dideles.
Dar vienas pastebejimas, seniau gamintos masinos buvo zymiai geresnes. Dabar stengiasi pagaminti kuo pigiau.

Sutinku. Bet esu girdejusi, kad tos pacios Bosch, Siemens gamyba taip pat nebera tokia kokia anksciau. Turbut tik apie Miele nieko blogo nesu girdejusi. Esu skaiciusi straipsni, kad Siemens gamintojas pasiskelbe kad supaprastina gamyba, nes nieks nebeiperka ju produkcijos...
Siaip mano sesuo yra pirkusi Bauknecht skalbimo masina ir dziovintuva toje pacioje "Taip lengviau". Patenkinta nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 23, 20:58)
Mano pažįstama turi Hansa.Na nelabai ji patenkinta.Sako, blogai skalauja. Tačiau ji pirko seniau.
Aš turiu Whirpool.

Na ir kaip tau Whirpool? As tai ziuriu vokieciu link smile.gif visokias AEG, Bosh... Tik kad kainos ju didesnes, nei kitu... verysad.gif
Atsakyti
Jau atsikandau tokių "dvorniažkų" skalbyklių kaip Bomann, Beko, Hansa ir t.t. (turėjom vieną iš jų). Laimė, kad sugedo nepataisomai dar garantiniu laikotarpiu. Prasitampėm, tiesa, nuo gruodžio mėn, nes gudri zaraza buvo - kai meistras atvažiuodavo, tai veikdavo, kai tik jis pro duris - vėl boikotavo. Žodžiu, ištampė nervus, pradėjom galvot, kad gal jau psichuškės pacientais tapom, o ir meistrui į priemiestį važinėt nusibodo. Ir štai mūsų džiaugsmui, kovą po eilinio meistrelio vizito, joje iškilmingai su žaibais kažkas susprogo. Atgavom pinigus ir nusipirkom AEG - senesnio modelio, tai ir žemesne kaina. Grožio jau nebenoriu, noriu, kad veiktų, tikiuosi, ši veiks ilgiau. Meistrelis išvardino vertas dėmesio skalbyklių firmas (pagal kišenę) - Miele, AEG, Bosch (bet ne lenkiška), Siemens.
Atsakyti
norit gero daikto? Vardinu pagal kokybe:
Miele
AEG
Bloomberg
Bauknecht
Italiskos ( t.y. ardo, gorenje, electrolux grupe ir pan.)
No name (Beko ir kitas slamstas)
Atsakyti
vat ash irgi sakyciau, kad vokiška technika yra atskira klasė.
pas mus Siemens, siaura, 4 kg... nepasakyčiau, kad mes daug už ją mokėjom... gal 1450 lt...
tiesiog labai ja džiaugiuosi. viska jina skalbia, nieko nesugadino... thumbup.gif ir pati negenda. tpfiu tpfiu, kad neprikalbet.
Atsakyti
Mano mama turi samsung 6,5kg, tai skalbia geriau nei mano samsungas 4kg. Nors jos tokios pat beveik.tai gi jei yra galimybė tai rinkitės didesnę. g.gif
Atsakyti
Aš esu už geras bei patikimas firmas tai :
AEG
Elektrolux
Gorenje
Bosch

Patys turime Gorenje, giminaičiai taip pat šia firma patenkinti.
Atsakyti
Aš turiu Electrolux ir atsidžiaugti negaliu thumbup.gif Skalbia tyliai ir gerai,pas ją kažkokia balansavimo sistema įdėta,tai kai grežia kaip maniškis sako gali padėti pilna kavos puoduką ir niekas neišsilies.

Niekada nepirkčiau Ardo,mano brolis prieš 2 metus pirko jau 2 kartus taisė.
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 04 04, 15:49)
vat ash irgi sakyciau, kad vokiška technika yra atskira klasė.
pas mus Siemens, siaura, 4 kg... nepasakyčiau, kad mes daug už ją mokėjom... gal 1450 lt...
tiesiog labai ja džiaugiuosi. viska jina skalbia, nieko nesugadino... thumbup.gif ir pati negenda. tpfiu tpfiu, kad neprikalbet.

Pas mus irgi tokia Siemens, pirkom gal pries 3-4 metus, neturejom jokiu problemu. Liuks masinyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti