QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 10 12, 14:28)
Galit mane peikti, bet man tas superbrangios produkcijos vartojimas atrodo kaip tinginystė, bandymas pateisinti savo vartotojiškus įpročius. Būti ekologiškam pinigų tikrai nereikia.
Is dalies sutinku... Bet tik is dalies. Dar mat yra toks dalykas, kaip skatinti ekologisku prekiu gamyba, pirkima, ukius ir seimas skatinti dirbti ekologiskai, kad tai jiems apsimoketu, kad jie tuo dometusi, kad kuo daugiau zmoniu isitrauktu i eko veikla. O jei niekas nieko nepirksim, tai niekada ir neturesim pomidoro auginto zemeje, o ne plastikineje pleveleje arba neturesim ploviklio be sveikatai kenksmingu medziagu ar kremo. Toki pavyzdi maza asmenini : labai prisireike man kremo aplink akis- nes pamaciau ryskia rauksle

- tai dariau eksperimenta- eko parduotuveje sekmadieni tik vienoje tebuvau, kitos nedirbo, o uzsisakyti internetu ar siaip laukti kazkodel nenorejau, na zinot kaip buna.Reikia.Dabar.

Radau eco parduotuveje viena vieninteli, deja labai jau brangu... Taigi nusprendziau pralekti per vaistines, Droga, nes lyg kazkur kazko buna gero... Labai nustebinta buvau... kremai paakiams su 4-5 parabenais , SLS ir t.t. Tai ka toks kremas gali pagelbeti? Ka?Kas toki gali teptis, o kainos tai nuo 50 lt...
Radau aisku viena- sertifikuota eco, kaina sakyciau padoria, bet tik viena vieninteli aplekus puse Kauno...
Tad mano nuomone- nu reikia tu eko prekiu, reikia. Ir as visai nenoriu zirniuko dydzio kremo paakiams su 5 parabenais

- noriu kitokio...