Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 17:43)
Aš tai jau seilę varvinu į

į gerą daiktą varvini.. nesigailėtum.

QUOTE(gitule @ 2009 09 03, 17:52)
  Uztai ir klausiu kokio galingumo kitos naudojasi  g.gif

600 vatų Bosch. Bet irgi norėčiau bent jau tokio, kaip bliuskė rodė.

Bliuskė, Tavo tortas labai mielas savo idėja wub.gif Pagalvojau, kad mielai tokį tortuką padaryčiau savo draugei, kaip siurprizą.. pašnekesiui prie kavos.. Jėga.
Atsakyti
Merginos, jau kiek gražių tortukų prikepėt bigsmile.gif o temos kaip greit sukasi nebespėju skaityt doh.gif
Labiausiai įstrigo tai miskouogos kvartetas - nepaprastai gražūs tortai ir jų kombinacija wub.gif Cipciuko - motociklas wub.gif kaip tikras modeliukas iš žaislų parduotuvės laugh.gif nepasakysi kad čia tortas, o tai pasako, kokio aukšto lygio tortas thumbup.gif Šaunuma thumbup.gif Rugiageles ir bliuskės - na regis tokie paprastučiai, bet tieeeek mieli, tiek šilti wub.gif ir kelias su mašiniuku ir kavos puodukas nuostabūs - šaunuolės abi thumbup.gif dziolinos tortai - dar viena auksrankė thumbup.gif sveika prisijungus mirksiukas.gif Migles lenta - na kaip atvirutė, nerealiai gražu wub.gif ir visi kiti labiau dailesni, ar mažiau dailesni - visus kepant įdėta daug darbo, pastangų, kantrybės, meilės ir šilumos - va todėl man jie visi ir gražūs blush2.gif visos ŠAUNUOLĖS 4u.gif
Atsakyti

Tokia grazi tema, tokia nekalta, o tokie negrazus dalykai cia dedasi doh.gif Pritariu Naitui viskam, ka rase, tom merginom, kurios cia grozius deda ir kitas mokina reiktu tik dideli aciu pasakyt, o ne pretenzijas reikst del kazkokio pavadinimo doh.gif
O del pradedanciuju tortu pagyru - ir nereikia girti, niekas gi nepraso doh.gif as tai ir dedu tam, kad kritika gaut, nors ir nuosirdziai darai, bet visko nemoki, ir klaidu begales ...

QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 12:41)
Sveikos. Tortukas - rafaelo svajonė, puoštas kokoso drožlėmis. Puodelis su lėkštute - pastilažas, kavos pupelės - šokoladas gėlytėms lipdyti, "kava" - tirpi kava su želatina.

nu kokia thumbup.gif ideja

QUOTE(RiMami @ 2009 09 03, 14:18)
ir visi kiti labiau dailesni, ar mažiau dailesni - visus kepant įdėta daug darbo, pastangų, kantrybės, meilės ir šilumos - va todėl man jie visi ir gražūs  blush2.gif visos ŠAUNUOLĖS  4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Merginos, kurios ten eileje prie dazu, Cipciukas man buvo paskyrus idet 4 pokiukus, bet as esu kauniete, ir jau atsiemus esu is jos savo dali rolleyes.gif ji pamirso biggrin.gif siaip zinoma mielu noru dar paimciau, bet gal kazkas liks be savo uzsakymo? g.gif todel kas ten laukia eiluteje, kreipkites i Cipciuka, kad mano porcija kazkam idetu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai i sita seile varvinu bigsmile.gif
Atsakyti
As tai turiu 300 W ir man kolkas geras biggrin.gif
Atsakyti
bliuskė, as vis griztu ir griztu paziuret i tavo puodeli. Nu gi tikra pastatei lotuliukas.gif . O labai man patinka tavo avataras kartu su tuo tortu, labai tinka, taip paslaptingai atrodo .

Merginos, prasau patarimu help.gif help.gif help.gif

Labai reikia ideju. Reikia padaryti stai toki daikta umn.gif .
user posted image
Cia atomo branduolys.

Torto dydis turetu buti apie 6 kg. Kokios 30 cm skersmens. Esme tame, kad viduje t.b. tortas, o ne sulipdyti rutuliukai. Tai ri buti 3D vaizdas.
Gal turite minciu. As turi viena tokia ideja, bet, galvoju, gal ka protingiau sumastysite

Aciu visoms uz bet kokia ideja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 03 rugsėjo 2009 - 17:43
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 13:43)
Aš tai jau seilę varvinu į šitą  wub.gif  Ale kaina tai....  doh.gif
Dabar turiu 300 vatų. Kol kas nesudegė hihihi.gif

as sita turiu,ir man labai geras,nesu kepeja profe,kad pirkciau simtus kainuojanti,o sita turiu jau keli metai.

labai grazus tortukai,o kava reikejo salta supilt,tai nebutu aptirpe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 03 rugsėjo 2009 - 18:08
QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 18:20)
bliuskė, as vis griztu ir griztu paziuret i tavo puodeli. Nu gi tikra pastatei  lotuliukas.gif . O labai man patinka tavo avataras kartu su tuo tortu, labai tinka, taip paslaptingai atrodo .

Merginos, prasau patarimu  help.gif  help.gif  help.gif

Labai reikia ideju. Reikia padaryti stai toki daikta  umn.gif .
user posted image
Cia atomo branduolys.

Torto dydis turetu buti apie 6 kg. Kokios 30 cm skersmens. Esme tame, kad viduje t.b. tortas, o ne sulipdyti rutuliukai. Tai ri buti 3D vaizdas.
Gal turite minciu. As turi viena tokia ideja, bet, galvoju, gal ka protingiau sumastysite

Aciu visoms uz bet kokia ideja

pirmoji mintis šovusi į galvą, pamačius šitą paveiksliuką, tai spalvoti kukurūzų kamuoliukai lotuliukas.gif viduj lai būna tortas, dengti reikėtų mase, o ant viršaus kuom nors, netirpdančiu kukurūzų kamuoliukų, suklijuoti kamuoliukus ant torto, ir tortas kiek suprantu apvalaus kaip kamuolio nepadarysi, bet bent jau pusrutulis - pusatomis tai išeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 03, 20:24)
pirmoji mintis šovusi į galvą, pamačius šitą paveiksliuką, tai spalvoti kukurūzų kamuoliukai  lotuliukas.gif viduj lai būna tortas, dengti reikėtų mase, o ant viršaus kuom nors, netirpdančiu kukurūzų kamuoliukų, suklijuoti kamuoliukus ant torto, ir tortas kiek suprantu apvalaus kaip kamuolio nepadarysi, bet bent jau pusrutulis - pusatomis tai išeitų  lotuliukas.gif

Olesta, o kas cia per kukuruzu kamuoliukai?
Atsakyti
Asseni, neįsivaizduoju.
Na,o jeigu ir iškepsi tokį tortą, beveik apvalų. Aš galvoju apie estetiką - kaip jį pjauti? doh.gif Pjaunamas drabstytis, trupėti turėtų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 03, 20:30)
Asseni, neįsivaizduoju.
Na,o  jeigu ir iškepsi tokį tortą, beveik apvalų. Aš galvoju apie estetiką - kaip jį pjauti?  doh.gif  Pjaunamas drabstytis, trupėti  turėtų.  unsure.gif

Tai va ir as galvoju, kaip cia padaryti, kad ir panasu butu ir tvarkingai ir lengvai pjaustoma
Atsakyti
Na atnesu antra torta... Medaus tortas. Tiesiog vestuvems. Dengta beze. Ryt galesiu pakomentuoti apie beze, kaip as plaku. Sikart labai geras bezas gavosi. Tikiuosi ir ryt toks gausis kitam tortui unsure.gif sakiau prazilsiu, kol apdzibuosiu visa blink.gif
Tortas 30 cm skersmens. Papuosimai is pastilazo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 rugsėjo 2009 - 19:56