Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Lion @ 2009 09 03, 15:54)
g.gif  Pagal mano naudojama recepta, aisinga dzibams reikia plakti 4 minutes, o jei dengimui (???), tai 5  g.gif  Cia is kazkurios knygos istraukiau  unsure.gif  Kelis kartus plakiau, viskas gavosi super - dzibai ciotki  biggrin.gif
Dienas labas  4u.gif

gal gali pakartoti savo recepta?
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 15:41)
Sveikos. Tortukas - rafaelo svajonė, puoštas kokoso drožlėmis. Puodelis su lėkštute - pastilažas, kavos pupelės - šokoladas gėlytėms lipdyti, "kava" - tirpi kava su želatina.

Na bet jau ideja, super thumbup.gif toks mielas man sitas tortas wub.gif Rafaelo svajone jau ir mano planuose thumbup.gif sauniai padirbejai, bliuske 4u.gif

O puodeli kaip darei? Gal aplipdei tikra puodeli, o paskuij nuemei mase? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2009 09 03, 16:05)
Reikėjo tirpdyti ne mikrobanginėje, o ant garų vonelės.  Su rožytėm man viskas labai gerai gaunasi.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 03, 16:05-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 03, 16:05)
Aš manau tiesiog imk vieną kiaušinį ir pabandyk, nes aš turėjau gerą naują ir seną vos 120w galingumo klebantį mikseriuką. Pamaniau kad bezui išmokt padrošiu tą senučiuką, tai visai gerai man išsiplakdavo - žviegdavo jis vargšas ant visų namų, bet išplakdavo kol ... nesudegė  lotuliukas.gif nu bet faktas kad išplakdavo ir jau žinojau iki kokio momento plakt. Tai dabar jau ramiai naudoju naująjį. Nesu aš bezo specė ir turbūt pačiai reikia surast atsakymus į savo klausimus, bet bezas tikrai nesunkiai padaromas, tik reikia pačiom pajust kada tie svarbūs momenčiukai - gero sirupo ir gero išplakimo ateina.

Manau kad taip ir darysiu, nes visos ji baubu vadina bet kol nebandzius juk negaliu bijot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 09 03, 14:07)
gal gali pakartoti savo recepta?

Receptas labai paprastas - dviems kiausinio baltymams imama puse kilogramo cukraus pudros ir plakama ax.gif
Atsakyti
Bliuske, aš taip norėčiau nors mažutėlio gabaliuko, nu toks jau atrodo skanus jis man, kad negaliu susilaikyti nepagyrusi, kuklaus, bet labai skoningo papuošimo, man patinka wub.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras, tikiuosi ir MB patiks ne mažiau smile.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 14:07)
O puodeli kaip darei? Gal aplipdei tikra puodeli, o paskuij nuemei mase?  ax.gif  blush2.gif

Aha, dariau taip, tik vat mažesnio puodelio jau neturėjau, šis man rodos kiek didokas blush2.gif Tik vat tą "kavą" kažkaip kitaip reiktų sumąstyt, nes puodžiukas apsilydė nuo šilumos doh.gif
Atsakyti
Rugiagele, super 4u.gif
Bliuske, nu koks idomus papuosimas, jau taip graziai jaukiai atrodo, noriu gabaliukooo..... bigsmile.gif thumbup.gif

Dabar pasakykit kokio galingumo mikserius jus naudojat? Dairausi naujo mikserio ir galvoju kokio galingumo butu geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 09 03, 14:35)
Dabar pasakykit kokio galingumo mikserius jus naudojat? Dairausi naujo mikserio ir galvoju kokio galingumo butu geriausia  g.gif

Aš tai jau seilę varvinu į šitą wub.gif Ale kaina tai.... doh.gif
Dabar turiu 300 vatų. Kol kas nesudegė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bliuskė: 03 rugsėjo 2009 - 15:44
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 14:43)
Aš tai jau seilę varvinu į šitą  wub.gif  Ale kaina tai....  doh.gif
Dabar turiu 300 vatų. Kol kas nesudegė hihihi.gif

Nu jooo, kainele blink.gif As isvis turiu 175W doh.gif uztai ir dairausi naujo. As nusiziurejus pigesni ir galingesni, bet galvoju gal nereikia labai jau navarotno g.gif Uztai ir klausiu kokio galingumo kitos naudojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 16:35)
Dėkui už pagyras, tikiuosi ir MB patiks ne mažiau smile.gif
Aha, dariau taip, tik vat mažesnio puodelio jau neturėjau, šis man rodos kiek didokas  blush2.gif  Tik vat tą "kavą" kažkaip kitaip reiktų sumąstyt, nes puodžiukas apsilydė nuo šilumos  doh.gif

tikrai labai mielas,ideja liuksiska,gal reiktu ta kava su zelatinu sustingdinti tame puodelyje ant kurio ir darei pastilaza,o po to tik graziai islupti ir perkelti i pastilazini puodeli(na kaip zele tortukus trumpam i karsta vandeni ir perkelia is dubens i lekste)na,cia tik mano pasapaliojimai ax.gif
Atsakyti