buvo negauti visi dažai ir ne visos spalvos - laukiame kitos komandiruotės ir taškas sekame temas toliau, kas čia besupaisys kelias temas atgal po 50 lapų kai tokiais tempais pravaromos temos kantrybe šarvuokimės ir laukime az ar šiaip viešos z nuo Cipciuko ir ačiū moterys už Jūsų kantrybę ir visokeriopą pagalbą
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 12:59)
As jusu gincu net nekomentuosiu savo nuomone jau pasiliksiu sau
Medutis siaip ten ta masinyte is filmuko "Ratai", ale akys per toli viena nuo kitos
Medutis siaip ten ta masinyte is filmuko "Ratai", ale akys per toli viena nuo kitos
aš ir, ginčų nekomentuosiu.....fui..
o dėl akių - tai labai jos normalios ir visai netoli viena nuo kitos...
gražu...
Mergaitės kas dėl aisingo .....noriu perspėti , man vieną kartą jis kažko neišėjo ....visi papaišymai sudžiūvo ir nubyrėjo nuo torto šonų velniop , liko tik viršui , nedarykite per tiršto , va kame buvo problema ....sėkmės kuri juo puoš ( patarimas - norite plonos linijos , sukite iš kepimo popieriaus tūtelę , kirpkite visai mažiukę skyliukę , bus raščiukas kaip siūlas ) .
QUOTE(meilikatyte @ 2009 09 03, 13:37)
labutis,na jus visos greitos kiek graziu tortuku vel atsirado
ASSENI ir CIPSIUKAS tikrai lenkiu galva jus nuostabios musu mokytojos jum po
as noriu pasakyt del bezo cia viena klause.is savo patirties ka as pastebejau pirma karta dariau beza gavosi dariau is to geresnio cukraus ir paprastesniu mikseriu kur greiciu daugiau pati nustebau kad is kart gavosi geras.na o antra karta kai dariau nusipirkau per akcija pigesnio cukraus(kitos firmos buva) ir su kitu mikseriu plakiau kur greiciu buva maziau sirupas beverdant man susikristalizavo ir tikriausei kiausiniai neissiplake kaip turejo tai gavosi skystalas ir ispyliau laukan
o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
ASSENI ir CIPSIUKAS tikrai lenkiu galva jus nuostabios musu mokytojos jum po
as noriu pasakyt del bezo cia viena klause.is savo patirties ka as pastebejau pirma karta dariau beza gavosi dariau is to geresnio cukraus ir paprastesniu mikseriu kur greiciu daugiau pati nustebau kad is kart gavosi geras.na o antra karta kai dariau nusipirkau per akcija pigesnio cukraus(kitos firmos buva) ir su kitu mikseriu plakiau kur greiciu buva maziau sirupas beverdant man susikristalizavo ir tikriausei kiausiniai neissiplake kaip turejo tai gavosi skystalas ir ispyliau laukan
o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
o koks cukrus geras ir koks ne?
Sveikos. Tortukas - rafaelo svajonė, puoštas kokoso drožlėmis. Puodelis su lėkštute - pastilažas, kavos pupelės - šokoladas gėlytėms lipdyti, "kava" - tirpi kava su želatina.
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 15:41)
Sveikos. Tortukas - rafaelo svajonė, puoštas kokoso drožlėmis. Puodelis su lėkštute - pastilažas, kavos pupelės - šokoladas gėlytėms lipdyti, "kava" - tirpi kava su želatina.
O as pagalvojau,kad pupeles tikros Labai sauniai sugalvojai papuost tortuka Tuo paciu Aciu Srovej uz recepta svajones,vakar ir kepiau,tortas liuks
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 15:41)
Sveikos. Tortukas - rafaelo svajonė, puoštas kokoso drožlėmis. Puodelis su lėkštute - pastilažas, kavos pupelės - šokoladas gėlytėms lipdyti, "kava" - tirpi kava su želatina.
Labai super mintis
O kaip del aisingo, kiek laiko ji reikia plakti. Nes as kai bandziau tai virs 2 valandu variau ir jis man visai nesutirstejo. Nu juk skystas visai neturi buti?
Ir dar klausimukas, jei gero mikserio neturi (turiu toki su visu puodu ku plakasi, bet siaip ne visai jis gerai issiplaka) tai bezo nepadarysiu?
QUOTE(salexa @ 2009 09 03, 13:48)
O kaip del aisingo, kiek laiko ji reikia plakti. Nes as kai bandziau tai virs 2 valandu variau ir jis man visai nesutirstejo. Nu juk skystas visai neturi buti?
Ir dar klausimukas, jei gero mikserio neturi (turiu toki su visu puodu ku plakasi, bet siaip ne visai jis gerai issiplaka) tai bezo nepadarysiu?
Ir dar klausimukas, jei gero mikserio neturi (turiu toki su visu puodu ku plakasi, bet siaip ne visai jis gerai issiplaka) tai bezo nepadarysiu?
Pagal mano naudojama recepta, aisinga dzibams reikia plakti 4 minutes, o jei dengimui (???), tai 5 Cia is kazkurios knygos istraukiau Kelis kartus plakiau, viskas gavosi super - dzibai ciotki
Dienas labas
Sveikutes! Ketinu greitu laiku kept pirmaji savo gyvenime tortuka. Kol kas eksperimentuoju su masemis ir bandau lipdyt. Tpfu, tpfu, tpfu... pirmoji gyvenime beze pavyko! Prisidariau skanuciuku morengiuku.
O vat sokoladine mase gelem visai neisejo - arba trupejo, arba lydesi tarp pirstu. Net rozytes serdeles neisejo padaryt. Dariau viska pagal recepta: 50g. sokolado + 1a.s medaus. Viska istirpdziau mikrobandeje, ismaisiau, saldziau saldytuve per diena (ryte padariau, vakare bandziau lipdyt). Gal dar ka praleidau?
O vat sokoladine mase gelem visai neisejo - arba trupejo, arba lydesi tarp pirstu. Net rozytes serdeles neisejo padaryt. Dariau viska pagal recepta: 50g. sokolado + 1a.s medaus. Viska istirpdziau mikrobandeje, ismaisiau, saldziau saldytuve per diena (ryte padariau, vakare bandziau lipdyt). Gal dar ka praleidau?
QUOTE(Arven @ 2009 09 03, 14:58)
Sveikutes! Ketinu greitu laiku kept pirmaji savo gyvenime tortuka. Kol kas eksperimentuoju su masemis ir bandau lipdyt. Tpfu, tpfu, tpfu... pirmoji gyvenime beze pavyko! Prisidariau skanuciuku morengiuku.
O vat sokoladine mase gelem visai neisejo - arba trupejo, arba lydesi tarp pirstu. Net rozytes serdeles neisejo padaryt. Dariau viska pagal recepta: 50g. sokolado + 1a.s medaus. Viska istirpdziau mikrobandeje, ismaisiau, saldziau saldytuve per diena (ryte padariau, vakare bandziau lipdyt). Gal dar ka praleidau?
O vat sokoladine mase gelem visai neisejo - arba trupejo, arba lydesi tarp pirstu. Net rozytes serdeles neisejo padaryt. Dariau viska pagal recepta: 50g. sokolado + 1a.s medaus. Viska istirpdziau mikrobandeje, ismaisiau, saldziau saldytuve per diena (ryte padariau, vakare bandziau lipdyt). Gal dar ka praleidau?
Reikėjo tirpdyti ne mikrobanginėje, o ant garų vonelės. Su rožytėm man viskas labai gerai gaunasi. O ji atvėsusi būna gan kieta ir darant per maišelį,kaip buvo rašyta SM pradeda leistis stumdant su pirštais į šonus.
QUOTE(salexa @ 2009 09 03, 15:48)
Ir dar klausimukas, jei gero mikserio neturi (turiu toki su visu puodu ku plakasi, bet siaip ne visai jis gerai issiplaka) tai bezo nepadarysiu?
Aš manau tiesiog imk vieną kiaušinį ir pabandyk, nes aš turėjau gerą naują ir seną vos 120w galingumo klebantį mikseriuką. Pamaniau kad bezui išmokt padrošiu tą senučiuką, tai visai gerai man išsiplakdavo - žviegdavo jis vargšas ant visų namų, bet išplakdavo kol ... nesudegė nu bet faktas kad išplakdavo ir jau žinojau iki kokio momento plakt. Tai dabar jau ramiai naudoju naująjį. Nesu aš bezo specė ir turbūt pačiai reikia surast atsakymus į savo klausimus, bet bezas tikrai nesunkiai padaromas, tik reikia pačiom pajust kada tie svarbūs momenčiukai - gero sirupo ir gero išplakimo ateina.
Bliuskė superinė idėja, labai gražus tortukas. Reiks ir man susirast jo receptą, nes daug kas giria jį