[quote=Jursla,2009 09 03, 15:00]
o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
[/quote]
Uojjjj labai ačiū, na bandysiu dar kartą,nes man irgi yra taip nutikę,kad susikristalizavo vieną kart ir kai plakiau liko tokie gabaliukai. O kitus kartus kiek plakiau jau atrodo viskas ok tiršta masė ir kai tik pradedu dengti ja tortą,taip prasideda bėgimas...
Na pas mane mikseris paprastas,aš net nežiūrėjau to galingumo gal kokie 300w
Aš galvoju,gal per karštai verdu... nu nežinau.
[/quote]
na dar pamirsau pamineti as dar nemerkiu i vandens vonele as plaku kol pats pravesta(anta kai dariau didesni kieki tai sudege mano tas paprastas mikseris
) ir as dar truputi kiausinio baltimam besiplakant iberiu citrinos rugsteles ir truputi druskos
vau koks tortukas o masinyte
www.statybanamo.lt - stogo remontas ir keitimas