Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 13:42)
As ne Cipciuk, bet as daryciau su aisingu per popierine tutele.

bet aistingas gausis,čia ne kaip su bezu ar ne biggrin.gif bezo bijau net mėgint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 03 rugsėjo 2009 - 12:45
As jusu gincu net nekomentuosiu biggrin.gif savo nuomone jau pasiliksiu sau blush2.gif

Atitempiu viena is triju darbu... apie kitus du bijau ir pagalvot, kai reiks puost bezu... fear.gif fear.gif fear.gif

Medutis smile.gif siaip ten ta masinyte is filmuko "Ratai", ale akys per toli viena nuo kitos doh.gif Aij, uzteks is dvieju sonu, trecio jau nekelsiu. Kazko labai isryskejo fotkej kur trupiniu maziau blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 rugsėjo 2009 - 13:00
o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
[/quote]

Uojjjj labai ačiū, na bandysiu dar kartą,nes man irgi yra taip nutikę,kad susikristalizavo vieną kart ir kai plakiau liko tokie gabaliukai. O kitus kartus kiek plakiau jau atrodo viskas ok tiršta masė ir kai tik pradedu dengti ja tortą,taip prasideda bėgimas... schmoll.gif Na pas mane mikseris paprastas,aš net nežiūrėjau to galingumo gal kokie 300w g.gif
Aš galvoju,gal per karštai verdu... nu nežinau. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 03 rugsėjo 2009 - 13:01
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 13:59)
apie kitus du bijau ir pagalvot, kai reiks puost bezu...  fear.gif  fear.gif  fear.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kaip man juokinga del Jusu komentaru apie beze lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Koks fainuolis bigsmile.gif Tik tie kaktusiukai man kiek i arbuzus panasus biggrin.gif Reikejo su zirklutem padaryti spygliukus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 03 rugsėjo 2009 - 13:04

Rugiagele26 kaip gražu man wub.gif Labai gražiai atrodo trupinių spalva - čia forikas taip padarė ar ji realiai tokia tamsiai orandžinė? Labai labai tinka bendram vaizde, o ir mašinytė liuks. Toks dailutis tortukas, man niekas nekliūna thumbup.gif
Kaupiuosi ir aš savaitgalinei mašinytei g.gif
Atsakyti
kokie torciukai grazus wub.gif
na,Cipciuk jusu mocas,tai superinis thumbup.gif thumbup.gif o man iskart klausimas ,,pasistojo,,niu as tokia zitote,cekava zose,man viska norisi zinoti,nesvarbu ,kad tortai,dar kreivi sleivi lotuliukas.gif o tokiu nestandartiniu formu torta dengiate is vienos ,,palos,, mases?nes tie visi kampeliai,idubimai,kaip galima taip lygiai graziai apdengti,ar kazkur reikia ipjauti koki kampa?turiu uzsakyma dukters gimtadieniui pagaminti torta ,,hello kitty,,(katinelis)aisku dar ne greitai,po pusmecio iki tol daug dar praktikuotis galesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 03, 14:10)
kokie torciukai grazus wub.gif
na,Cipciuk jusu mocas,tai superinis thumbup.gif  thumbup.gif o man iskart klausimas ,,pasistojo,,niu as tokia zitote,cekava zose,man viska norisi zinoti,nesvarbu ,kad tortai,dar kreivi sleivi lotuliukas.gif o tokiu nestandartiniu formu torta dengiate is vienos ,,palos,, mases?nes tie visi kampeliai,idubimai,kaip galima taip lygiai graziai apdengti,ar kazkur reikia ipjauti koki kampa?turiu uzsakyma dukters gimtadieniui pagaminti torta ,,hello kitty,,(katinelis)aisku dar ne greitai,po pusmecio iki tol daug dar praktikuotis galesiu biggrin.gif

Zinok, kreivus tortus dar lengviau dengti nei apvalius ar kvadratinius. Tos klostes kaip tik visus kampus ir uzdengia, ju net maziau buna
Atsakyti
Spygliuku jau nepadarysiu, nes tie "arbuzai" jau kieti lotuliukas.gif

Trupinukai ryskus ir gavosi, bet kai su savo fotiku kai nufotkinu, tai gaunasi labai neryskios foto, tai pakoregavau mazdaug taip, kaip atrodo tikrovej spalvos ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 14:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Kaip man juokinga del Jusu komentaru apie beze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nius gerai tada, nes ir man jau problemos su bezu doh.gif Paaiškinkit kame problema?
Bezas išsiplaka čiki - stovi dzibukai kaip kareiviukai, bet jei aš noriu lygiai aptept bezu torto šonus, o tada uždėt kraštelius, tai ką daryt? Nes, aptepu lygiai šonus ir po kokių 10 min. darau šonų papuošimus, tai po kokio gero pusvalandžio pradeda čiuožti papuošimai. Jie formos nekeičia nė kiek, bet lygusis bezas čiuožia su visais papuošimais apačion. Beja, ne visas o tik kai kurios vietos. Tai aš mąstau - arba tortas tose vietose "leidžia" kažkokią tai drėgmę, arba tie kiti rašteliai per sunkūs. Bet mačiau pas Cipciuką pynimas laikosi nė krust. Aišku man toli iki Cipciuko, nu bet jau kokius tris kartus teko viską nuvalyt ir tiesiog apdzibuot - tada laikosi čiki.
Jeigu kas supratot man iškylančią problemą ir žinot atsakymą į tai - labai prašyčiau pamokyt mane žaliuoke 4u.gif Beja taip nutinka ant medučio - perteptą tik grietinėle ir apteptą sviestiniu kremu prieš bezuojant. Leidžiu tortui išbrinkt, tepu sviestinš kremuką permatomu sluoksniu, leidžiu sustingt ir tik tada bezuoju. g.gif
Atsakyti
[quote=Jursla,2009 09 03, 15:00]
o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
[/quote]
Uojjjj labai ačiū, na bandysiu dar kartą,nes man irgi yra taip nutikę,kad susikristalizavo vieną kart ir kai plakiau liko tokie gabaliukai. O kitus kartus kiek plakiau jau atrodo viskas ok tiršta masė ir kai tik pradedu dengti ja tortą,taip prasideda bėgimas... schmoll.gif Na pas mane mikseris paprastas,aš net nežiūrėjau to galingumo gal kokie 300w g.gif
Aš galvoju,gal per karštai verdu... nu nežinau. doh.gif doh.gif
[/quote]
na dar pamirsau pamineti as dar nemerkiu i vandens vonele as plaku kol pats pravesta(anta kai dariau didesni kieki tai sudege mano tas paprastas mikseris biggrin.gif ) ir as dar truputi kiausinio baltimam besiplakant iberiu citrinos rugsteles ir truputi druskos

vau koks tortukas o masinyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 13:12)
Pupaiga ....didžiulis ačiū už pagyrimą  ax.gif , tik žinai , jei būč žinojusi kad pati va taip moki daryti , tai nečiorta mebūčia darius  laugh.gif .

Mergaitės , laukiame kitos dažų partijos , turbūt skaitėte kas su jais nutiko ???? doh.gif

Būtumet būtumet, nes man iki jūsu papuošimų dar šimtas myliu, o ir tikrai taip niekada nemokėsiu 4u.gif
QUOTE(gitule @ 2009 09 03, 13:29)
Nea, neskaitem  unsure.gif  Einu ieskot kur paskaityt.

Aš tai neradau kur skaityt blush2.gif Suprantu tik, kad nėra ir reikia laukt toliau biggrin.gif
Atsakyti
Kas nerandat Cipciuko žinutės dėl dažų skaitykite čia trečia Cipciuko žinutė ir dar paaiškinimai kituose psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 03 rugsėjo 2009 - 13:28