ateina borūžgalvių specas
esu kepusi vieną boružę iš medučio, lakštelius kaip ir bet kokios formos medučiui, išsipjaunu iš karto, jeigu nepatingėtum išsikept lakštelių mažėjančia nugaros tvarka, bet su tokio pat dydžio galva, tai gautumum tikrą boružę su tikra iškilia nugara, bet jei darysi tokį darbą pirmą kartą, tai medutį sutepk, leisk jam sustingti ir kai jau bus minkštas, išpjaustyk boružę ir tiek, bus tik daugiau likučių, ale jie valgomi prie kavos, tai menka bėda
kaip sakoma, tau daugiau liks
galvas tikrai patogiausia būtų dengti šokladine saldainių mase, superinė masė dengti bet kokio formato tortus, iš tos pačios masės išpjautum ir skrituliukus boružėlės taškeliams, ir spalva graži, ir skonis labai labai geras, tik daryti reikėtų iš pusės normos ir dar liks
esu pylusi ir grynu šokoladu ir ta glazūra kur 100 g šokolado, šaukštas sviesto, 2 šaukštai grietinėlės, nu ant grietinėlės nelabai jinai man, dar labai neblogai einasi su ganašu, visi mano minimi kremai yra tortų papuošimų temoje su nuorodomis...ganašas labai gražu, skanu ir paprasta, ir pastaruoju metu tik su juo ir dzibuodavau galveles, ir ganašo nebelaikau per naktį šaldytuve, gaunasi labai kietas, sunkiai spaudžiamas per maišelį ir mažesnius antgalius, palaikau kelias valandas atvėsindama kambario temperatūroje ir plaku, minkštas gražus ganašiukas gaunasi....