Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mmergyte @ 2009 09 03, 11:58)
merginos,visi jusu tortai grazus,isradimai puikus dekui uz pamokymus mua mua,geriau? g.gif

visada dekui merginoms,kurios pamokina,kurios pataria 4u.gif

bet juk prasidejo viskas nuo parasymo pakeist torto pavadinima doh.gif  doh.gif  doh.gif  dieve koks isdidumas doh.gif 

naitas,as maniau tiesios sakymas nera geda,pasirodo klydau unsure.gif  doh.gif

forumas viesas,tai ir nuomone manau reiksti gali kievienas,ar jau nebe? doh.gif  unsure.gif

na gal jau pabaikit?a negi dar neatsibodo?

mmergyte, aš manau tiesos sakymas nėra gėda, bet kodėl užvirė tokios tavo aistros tiesą pasakius nelabai suprantu, negi tau labai skauda, kad torto pavadinimas bus vienos ar kitos forumietes vardu? a? as manau ir cipciukas to "medučio" pati neišrado, o kažkodėl visi vadina jos vardau jį g.gif a? o dėl to aistų nekilo? o kodėl? a?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 03, 11:58)
bet juk prasidejo viskas nuo parasymo pakeist torto pavadinima doh.gif  doh.gif  doh.gif  dieve koks isdidumas doh.gif 

mmergyte, pakeisiu as ta pavadinima. Nu gi nekepiau as jo daugiau. Tai ka man dabar daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 11:59)

Jus man geriau pasakykit. Gal kas dare torta su Teletabiais. Pacias figureles gal kas lipde. Atrodo tokia paprastuciai, nu man, jei bogu, ufonautai kaz kokie gaunasi. doh.gif

taigi anie ir yra kazkokie ufonautai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
asseni ,dėl teletabių-tai tau vieni juokai bus irnesakyk.gif
aš šiaip seku tėmą,bet giriu tik man labiausiai istrigusius tortus,kartais paprastai papuoštas gali būti labai mielas wub.gif
turiu drauges mergytei batuką padaryt,va ir kuopijuoju nuo visų-ką daryčiau be šitos tėmeles. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 03 rugsėjo 2009 - 11:18
Ar jūs ***.. vieną kartą baiksite ar ne mad.gif mad.gif mad.gif , jopišdrai , nugi čia tortų puošimo tema doh.gif ...rišat kartą ir visam laikui ...fsio !!!!!!

Asseni...puikus pavadinimas thumbup.gif , prie progos mestelkite kuri nors receptą , nu gėda , bet pražioplinau blush2.gif

Pupaiga ....didžiulis ačiū už pagyrimą ax.gif , tik žinai , jei būč žinojusi kad pati va taip moki daryti , tai nečiorta mebūčia darius laugh.gif .

Mergaitės , laukiame kitos dažų partijos , turbūt skaitėte kas su jais nutiko ???? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 rugsėjo 2009 - 12:13
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 11:12)
Mergaitės , laukiame kitos dažų partijos , turbūt skaitėte kas su jais nutiko ???? doh.gif

Nea, neskaitem unsure.gif Einu ieskot kur paskaityt.
Atsakyti
cipsiuk,bandysiu daryt pagalvelę batukui,o tuos raštus pakeverzot su aistingu geriausia g.gif kopijuosiu nuo tavęs blush2.gif
Atsakyti
O apie kurią tu kalbi .... unsure.gif ??? g.gif ...lygtai nė vienoj nenaudojau aisingo unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 rugsėjo 2009 - 12:33
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 13:33)
O apie kurią tu kalbi .... unsure.gif ??? g.gif ...lygtai nė vienoj nenaudojau aisingo  unsure.gif .

nu tos keverzonės...ups atrodo pas tavi iš bezo.na bandysiu su aistingu g.gif batukas gatavs-pagalvėlę formuosiu šeštad unsure.gif
savo senuose užrašuose radau daug tortų receptų-ir glajaus papuošti viršui receptas-cukraus pudra ištirbdyta piene ir išplakta-kas čia per glajus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 03 rugsėjo 2009 - 12:35
labutis,na jus visos greitos kiek graziu tortuku vel atsirado bigsmile.gif
ASSENI ir CIPSIUKAS tikrai lenkiu galva jus nuostabios musu mokytojos jum po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as noriu pasakyt del bezo cia viena klause.is savo patirties ka as pastebejau pirma karta dariau beza gavosi thumbup.gif dariau is to geresnio cukraus ir paprastesniu mikseriu kur greiciu daugiau pati nustebau kad is kart gavosi geras.na o antra karta kai dariau nusipirkau per akcija pigesnio cukraus(kitos firmos buva) ir su kitu mikseriu plakiau kur greiciu buva maziau sirupas beverdant man susikristalizavo ir tikriausei kiausiniai neissiplake kaip turejo tai gavosi skystalas ir ispyliau laukan biggrin.gif

o as kaip sirupa verdu tikrai neziuriu i laika,as darau taip.kai verdu sirupa paimu sauksteli ir pameskiu i sirupa ir ziuriu kaip nuvarves,jei nubega greit ir nulasa paskutinis lasas sirupas dar neisvires,o kai lasai pradeda tysti( panasei kaip skystas medus) tada jis man geras.
na cia toke buvo mano patirtis
Atsakyti
KUR IESKOT ISTORIJOS APIE TUOS DAZUS KURIOJ TEMOJ g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 09 03, 13:30)
cipsiuk,bandysiu daryt pagalvelę batukui,o tuos raštus pakeverzot su aistingu geriausia g.gif kopijuosiu nuo tavęs blush2.gif

As ne Cipciuk, bet as daryciau su aisingu per popierine tutele.
Atsakyti