QUOTE(Muske @ 2009 09 13, 15:54)
Aciu
komentaro prasome del skono. Ketinu ji pabandyt. Skanus?
atrodo super, virsuje net spalva paderinta prie mandarinu
Zinok tikrai skanus, ne per saldus, gaivus toks, man patiko labai ir valgiusiems labai skanus buvo
QUOTE(Olesta @ 2009 09 13, 16:25)
Labas mergaičiai, taip ir maniau, kad po bulviakasio turėsiu grįžusi į ką akis paganyti, ŠAUNUOLĖS, tokių dailybių prikepusios, tikra atgaiva akims, regėti tokius grožius atskirai neminėsiu, nes tortai visų nuostabūs
na praėjęs penktadienis man buvo toks įtemptas, kad turbūt senai nežinau, kada tiek buvau padarius darbo per vieną dieną, kai ką atsinešu parodyti:
Olesta, nu ir pavarei

Tyla pries audra buvo

Tu man pasakyk, su kokiu antgaliuku tu padarai tokius bortelius kai aplink pirmaji torta? Man nesigauna tokie, tos bangeles
O jau masina kokia faina

Kiek ji sveria, tokia dicke atrodo labai

. Grazus labai visi 4 torciukai
QUOTE(Jursla @ 2009 09 13, 19:23)
Sveikos merginos atnešu ir aš savo vargą. Norėjau visai kitokio papuošimo, ant viršaus dar kitos masės torto figurėlės, bet kadangi pamačiau ,kad tortas žiauriai purus, teko pasitenkinti ir tokiu puošimu. Čia rafaelo svajonė, gyvunėliai pastiliažas, kringeliai grietinėlė. Atseit sniege....
Grazu
QUOTE(estella @ 2009 09 13, 21:23)
atrodo, apsisprendžiau dėl tortuko savo pupos pirmajam gimtadieniui apsistojau ties boružėle tai kadangi tortų kepime ir tuo labiau puošime esu visiškai žalia, dabar turiu krūūūūūvą klausimų tikiuosi, pagelbėsit
1. Planuoju daryt iš Cipciuko medučio bet iš karto visą formą boružės, t.y. kartu kūnelis ir galva. Ta kažin geriau iš karto blynus kept tokios formos ar apipjaut jau suteptą?
2. Kiek paskaitinėjau, tai tuos išgaubimus sparnam ir galvai galima daryt kaip "bulvytes", o tai kaip tos bulvytės daromos?
3. Galvą jei dengt šokoladine glazūra, tai kur rast jos receptą?
4.Kadangi negavau kulinarinių dažų, tai reikia kažkaip išsisukt su saldainių mase. Planuoju boružės kūnelį dengt saldainių mase. Saldainių gavau tik rožinių. kažin galima dar kaip nors išgaut raudonesnę spalvą?
5. Prieš dengiant tortą šokoladine glazūrą ir saldainių mase, reikia kuo nors aptepti tortą? Jei taip, tai kuo?
6. Kokiu būdu reikėtų tvirtinti kitas dekoro detales (tarkim kokias gėlytes, veiduko detales ir pan.) prie apdengto torto?
Kaip tik siandien dariau boruzeles. Gal kuo nors pagelbesiu, jeigu nelabai tiksliai parasysiu, tai kitos gal pataisys
1. As kepciau is karto apipjautus.
2. Bulvyte yra susmulkinti lakstai ar biskvitas, sumaisyti su kremu
3. Glazuru yra nemazai receptu, Olesta parasytu kokia ji naudoja. As aptepiau galva tirpintu sokoladu idejus sviesto, paskui dengiau sokoladine saldainiu mase.
4. Sito zinok nezinau
5. Sake Olesta, kad glazura ant grietineles sunku uzpilti, nes nubega labai, tai gal geriau galvyte dengti sokoladine saldainiu mase. Nereali mase, man labai patinka
6. Paslapink su degtine, degtine isgaruos, o prikibs labai gerai
Kitos gal ka geriau patars
O cia mano boruzeles. Viena jogurtine, kita medutis, galvos dengtos sokoladine saldainiu mase, visa kita grietinele
Bet kaip tema apmirus, negi niekas nekepa, arba cia tyla pries audra?