Rasyte,rozes ir lapeliai O kas tortuko viduje?
QUOTE(April-Aries @ 2009 09 13, 10:29)
Rasyte,rozes ir lapeliai O kas tortuko viduje?
Aciu
O viduj tai pudinginis biskvitas, bananai ir konservuoti abrikosai su grietines-grietineles pertepimu Gavosi labai dregnas ir gaivus tortukas
O kas tas pudinginis biskvitas?Gal nuoroda gali imest,jei is sm receptas?
Receptas is sm, bet nuorodos neturiu, tik issisaugojus kompe
Va:
150g cukraus,
100g miltu,
1 pakelis vanilinio pudingo milteliu,
1a.s. kepimo milteliu,
4 kiausiniai
vanilinio cukraus
Kiausinius atskirti.Baltymus standziai isplakti,supilti cukru,vanilini cukru ir dar plakti,kol mase tapas kremines konsistencijos,sudeti trynius,dar isplakti.Miltus sumaisyti su pudingo milteliais ir kepimo milteliais,saukstu imaisyti i tela.Kepti 220C 25-35min.Forma 23cm.
Va:
150g cukraus,
100g miltu,
1a.s. kepimo milteliu,
4 kiausiniai
vanilinio cukraus
Kiausinius atskirti.Baltymus standziai isplakti,supilti cukru,vanilini cukru ir dar plakti,kol mase tapas kremines konsistencijos,sudeti trynius,dar isplakti.Miltus sumaisyti su pudingo milteliais ir kepimo milteliais,saukstu imaisyti i tela.Kepti 220C 25-35min.Forma 23cm.
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 13, 10:53)
Receptas is sm, bet nuorodos neturiu, tik issisaugojus kompe
Va:
150g cukraus,
100g miltu,
1a.s. kepimo milteliu,
4 kiausiniai
vanilinio cukraus
Va:
150g cukraus,
100g miltu,
1a.s. kepimo milteliu,
4 kiausiniai
vanilinio cukraus
Aciu,bandysim
Oho, ilgiau neuzejau, o cia tiek groziu
Eglejk, pasirodo imanoma ta tavo misija, masiniukas super
Misko uoga, grazu
Jolka, tavo miskiukai irgi labai super, man tas tinkliukas taaip graziai atrodo
Sveikinu su pirmuoju uzsakymu, grazus tortukas
+2009 09 12, 11:00-->
Spanguolia, nu jau cimodano grozis, eik tu sau Labai labai grazus
Grazios gelytes, ir spalvos
Nepasakyciau, kad pirma karta darei Dailios labai
O jau Asseni sedevras pribloske isvis, as be zodziu
Papildyta:
As atnesu mandarinini, skirta drauges isvykimui i Lietuva. Paprastas, naminis Viduj mandarinis, puostas aisingu, virsuj aisingas su graikiskais riesutais, gelytes is pastilazo:
Pjuvis:
Tiesa, Bliuske, pamirsau pagirti tavo torciuka Labai labai vykusi aplikacija ir tortas
Eglejk, pasirodo imanoma ta tavo misija, masiniukas super
Misko uoga, grazu
Jolka, tavo miskiukai irgi labai super, man tas tinkliukas taaip graziai atrodo
QUOTE(Muske @ 2009 09 12, 08:43)
ateinu ir as su savo pirmu uzsakymu
+2009 09 12, 11:00-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 09 12, 11:00)
Spanguolia, nu jau cimodano grozis, eik tu sau Labai labai grazus
QUOTE(skristyn @ 2009 09 12, 13:13)
Medutis su kondensuotu pieno, giretinele vynuogem ir migdolais
Puostas beze, pastiliazas ir nesijuokit marcipanas, daugiau niekada is jo nedarysiu gelyciu, trupa be proto ir koks cia man velnias liepe daryt
Puostas beze, pastiliazas ir nesijuokit marcipanas, daugiau niekada is jo nedarysiu gelyciu, trupa be proto ir koks cia man velnias liepe daryt
Grazios gelytes, ir spalvos
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 13, 08:05)
Noriu parodyti savo pirmasias gamintas rozes
Nepasakyciau, kad pirma karta darei Dailios labai
O jau Asseni sedevras pribloske isvis, as be zodziu
Papildyta:
As atnesu mandarinini, skirta drauges isvykimui i Lietuva. Paprastas, naminis Viduj mandarinis, puostas aisingu, virsuj aisingas su graikiskais riesutais, gelytes is pastilazo:
Pjuvis:
Tiesa, Bliuske, pamirsau pagirti tavo torciuka Labai labai vykusi aplikacija ir tortas
Gitule, labai skaniai atrodo pjuvis
QUOTE(gitule @ 2009 09 13, 14:03)
As atnesu mandarinini
Aciu
komentaro prasome del skono. Ketinu ji pabandyt. Skanus?
atrodo super, virsuje net spalva paderinta prie mandarinu
Labas mergaičiai, taip ir maniau, kad po bulviakasio turėsiu grįžusi į ką akis paganyti, ŠAUNUOLĖS, tokių dailybių prikepusios, tikra atgaiva akims, regėti tokius grožius atskirai neminėsiu, nes tortai visų nuostabūs
na praėjęs penktadienis man buvo toks įtemptas, kad turbūt senai nežinau, kada tiek buvau padarius darbo per vieną dieną, kai ką atsinešu parodyti:
vaikiškas tortukas, varlė pievoje, vidus - džiovintų vaisių ir riešutų tortas
tas pats tortas ir kasėjų talkai - super skonio tortas, aš abrikosus keičiau džiovintais ananasais, abejingų neliko ir torto irgi nei gabaliuko neliko puošimo nerasta, nes naminiam vartojimui, prabai nuimti ir dėl laiko stokos.... beje pastiliažinės gėlytės labai jau į antrą dieną suminkštėjo jos mat miniatiūrinės... būsiu atsargesnė dėdama jas kitą kart ant grietinėlės
vaisinis tortas perlinėms vestuvėms, prašė kuklios širdies naminiam vartojimui, detalės pastiliažo....
galiausiai tai, dėl ko buvo laiko stoka ir įtampa, nes laiko turėjau jam padaryti nuo pusės šešių ryto iki 16-os vakaro, gatavai gatavą nuo sutepimo iki papuošimo vidus pirmo aukšti grietininiai biskvitai su vaisiai ir grietinėle, antras aukštas Snikerio biskvitai su tuo pat pertepimu kaip apačia, dengtas šokoladine mase, įstiklinimas pastiliažinis, ratai šokoladinė saldainių masė...
šonu
ataskaita baigta, einu gerti arbatos su citrina, nes užpuolė nerealus virusas
na praėjęs penktadienis man buvo toks įtemptas, kad turbūt senai nežinau, kada tiek buvau padarius darbo per vieną dieną, kai ką atsinešu parodyti:
vaikiškas tortukas, varlė pievoje, vidus - džiovintų vaisių ir riešutų tortas
tas pats tortas ir kasėjų talkai - super skonio tortas, aš abrikosus keičiau džiovintais ananasais, abejingų neliko ir torto irgi nei gabaliuko neliko puošimo nerasta, nes naminiam vartojimui, prabai nuimti ir dėl laiko stokos.... beje pastiliažinės gėlytės labai jau į antrą dieną suminkštėjo jos mat miniatiūrinės... būsiu atsargesnė dėdama jas kitą kart ant grietinėlės
vaisinis tortas perlinėms vestuvėms, prašė kuklios širdies naminiam vartojimui, detalės pastiliažo....
galiausiai tai, dėl ko buvo laiko stoka ir įtampa, nes laiko turėjau jam padaryti nuo pusės šešių ryto iki 16-os vakaro, gatavai gatavą nuo sutepimo iki papuošimo vidus pirmo aukšti grietininiai biskvitai su vaisiai ir grietinėle, antras aukštas Snikerio biskvitai su tuo pat pertepimu kaip apačia, dengtas šokoladine mase, įstiklinimas pastiliažinis, ratai šokoladinė saldainių masė...
šonu
ataskaita baigta, einu gerti arbatos su citrina, nes užpuolė nerealus virusas
Man irgi pastilazines gelytes suminkstejo, bet neistizo. Visiems tokios dar skanesnes buvo, nei kietos
vakar valgiau maximos meduti sakau paragausiu gelyte,mazu skonis koks idomus bus..buvo..tenka pripazinti skonis idomus..primena lyg kartona lyg siaip kazkokia neaiskia medziaga
Sveikos merginos atnešu ir aš savo vargą. Norėjau visai kitokio papuošimo, ant viršaus dar kitos masės torto figurėlės, bet kadangi pamačiau ,kad tortas žiauriai purus, teko pasitenkinti ir tokiu puošimu. Čia rafaelo svajonė, gyvunėliai pastiliažas, kringeliai grietinėlė. Atseit sniege....