Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

oho,koks čimodanas good.gif
Atsakyti
spanguolia smile.gif lagamino grazumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 12 rugsėjo 2009 - 12:27
smile.gif+2009 09 12, 11:00-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 12, 11:00)
Ateinu ir aš su tortuku 

ohmy.gif O jau gerulis.... Kada gi aš su masėm susidraugausiu kažin unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 12, 11:00)
labai graziai padarei thumbup.gif Grazi spalvyte wub.gif

aciu 4u.gif

smile.gif+2009 09 12, 13:00-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 12, 13:00)
Muske - gražu  wub.gif ir spalvytė labai graži. Beja, sveikinu su pirmuoju užsakymu - lai byra jie kaip iš gausybės rago dabar jau  tongue.gif

aciu 4u.gif uz palinkejima dar labiau 4u.gif

Taviskis labai patiko!

O Asseni doh.gif idomu kaip dare? Pas ja, panasu, nera neigyvendinamu ideju wink.gif

Kur kazin Cipsiukas su savaitgaliniais blink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Asseni sedevras 4u.gif
mushe
tikras lagaminas ir visu kitu grazu
Medutis su kondensuotu pieno, giretinele vynuogem ir migdolais
Puostas beze, pastiliazas ir nesijuokit marcipanas, daugiau niekada is jo nedarysiu gelyciu, trupa be proto doh.gif ir koks cia man velnias liepe daryt lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
bliuske sauni aplikacija ir visas tortukas toks tvarkingas, isbaigtas thumbup.gif
Muske knyga atrodo nemaza tokia, puikiai pasidarbuota 4u.gif
spanguolia lagaminelis kaip is lagaminu parduotuves, nei nepasakysi,kad cia tortas, nu super duper darbelis bigsmile.gif
skirstyn graziai tos gelytes sonuose atrodo, ir virsus idomus smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 12, 10:00-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 12, 10:00)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ateinu ir aš su tortuku  smile.gif Juodas miškas (mažiukas 2,200 kg) draugės duktė grįžta iš Prancūzijos. Dengta šokoladine saldainine mase ( suvargau su ja žiauriai, bandysiu aiškintis ką dariau ne taip), kitos detalės pastilažas. Jau pasiilgau tortų su beze  tongue.gif

bigsmile.gif Nu tikras ciumodanas,liuks thumbup.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 09 12, 12:13)
sveikos 4u.gif
Asseni sedevras 4u.gif
mushe
tikras lagaminas ir visu kitu grazu
Medutis su kondensuotu pieno, giretinele vynuogem ir migdolais
Puostas beze, pastiliazas ir nesijuokit marcipanas, daugiau niekada is jo nedarysiu gelyciu, trupa be proto doh.gif  ir koks cia man velnias liepe daryt lotuliukas.gif

labai graziai papuosei,labai grazios tos melynos gelytes,o kodel tau pastiliazas trupa?siaip tikrai neturetu trupet g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 12, 15:46)
bigsmile.gif Nu tikras ciumodanas,liuks thumbup.gif
labai graziai papuosei,labai grazios tos melynos gelytes,o kodel tau pastiliazas trupa?siaip tikrai neturetu trupet g.gif

aciu
man ne pastiliazas, o marcipanine mase trupa ax.gif sugalvojau is ju geles lipdyt, tai gavos kaip parcelianines, paimt baisu mirksiukas.gif
Tas melynas gelytes taip isformuoti galima su folga, imi folgos gabaliuka, deti isploninta gelyte ir kartu su gelyte lankstai folga, taip kad lapeliai graziai pakile butu, o krastai uzlenkti, jokio meno ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 12 rugsėjo 2009 - 14:53
Nu tortu grozis wub.gif as apakus bigsmile.gif
Atejau su klausimuku, man reikia trieju skoniu tortu, turiu omeny tris tortus, bet reikia puost su beze, kiek zinau ne visus galima ja puost, gal galit patart kokius galima puost su beze? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 09 12, 14:11)
Nu tortu grozis  wub.gif  as apakus  bigsmile.gif
Atejau su klausimuku, man reikia trieju skoniu tortu, turiu omeny tris tortus, bet reikia puost su beze, kiek zinau ne visus galima ja puost, gal galit patart kokius galima puost su beze? Aciu  4u.gif

Beze nemegsta zele tortuku ir viskas kas su ja,bet aptepus sviestiniu kremu,galima ir tokius papuost.Svarbiausia nesiliestu su zele...
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2009 09 12, 17:11)
Nu tortu grozis  wub.gif  as apakus  bigsmile.gif
Atejau su klausimuku, man reikia trieju skoniu tortu, turiu omeny tris tortus, bet reikia puost su beze, kiek zinau ne visus galima ja puost, gal galit patart kokius galima puost su beze? Aciu  4u.gif

Tai, manau, medutis, Nevėžis ir pvz. gal koks Snikers ... čia man taip "ant staigiųjų", bet gerai pamąsčius gal ir dar atsirastų.

Ačiū, mergaitės, už gražius atsiliepimus apie "čiumodaną" 4u.gif tongue.gif Draugės reakcija buvo irgi gera - šypsena iki ausų biggrin.gif

Atsakyti
Noriu parodyti savo pirmasias gamintas rozes blush2.gif
Tortas netobulas ir dar toli iki tobulumo, bet buvo skanus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti