Asseni cia ne tortas, cia tikras sedevras, meno kurinys saunuole!
Asseni ,o jerguteliau...atejau,pamaciau,nugriuvau.....nu tu duodi ...tai vis tik kaip ten ir kas... uchh,net pamirsau ko cia norejau klausti
ai,norejau pasakyti ,kad labai fainuole masinyte,super zvejo knygele,ir tie juodi miskai.....miskas tai miskas,bet kaip taip graziai tinkliukas padarytas,t.y. is ko toks kontrastas toks ryyyskus,nes as dariau is juodo ir balto sokolado,nieko panasaus nesigavo gal ten balta-grietinele?????/
ai,norejau pasakyti ,kad labai fainuole masinyte,super zvejo knygele,ir tie juodi miskai.....miskas tai miskas,bet kaip taip graziai tinkliukas padarytas,t.y. is ko toks kontrastas toks ryyyskus,nes as dariau is juodo ir balto sokolado,nieko panasaus nesigavo gal ten balta-grietinele?????/
QUOTE(daividija @ 2009 09 11, 20:10)
tik nesupyk,bet taip graziai nuskambejo ta nuotarka
....Asseni kalta, pamaciau jos sedevra ir susijaudinau berasydama
Asseni na ir sugebėjimai, galėtum dalyvauti konditerių konkurse- tikrai laimėtum už išradingumą. Taip tobulai padarytų ne bet kas....
Tie rutuliukai turbūt iš tešlos kepti kažkokiose formose ar ne?
Tie rutuliukai turbūt iš tešlos kepti kažkokiose formose ar ne?
Sveikos Na po Asseni (nepabijokim to žodžio) ŠEDEVRO nedrąsu savąjį kelti, ale aš drąsi
Šokoladinis šokoladinis tortas puoštas ganašu (laaaaaaabai jau žiauriai tirštas išėjo, ilgai darbavausi karštu peiliu ), aplikacija irgi šokoladinė.
Šokoladinis šokoladinis tortas puoštas ganašu (laaaaaaabai jau žiauriai tirštas išėjo, ilgai darbavausi karštu peiliu ), aplikacija irgi šokoladinė.
Wow bliuske aš šiaip nemegėja aplikacijų, bet šitas sužavėjo Taip viskas tinka ir dera - man labai labai gražu.
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 11, 19:13)
ir tie juodi miskai.....miskas tai miskas,bet kaip taip graziai tinkliukas padarytas,t.y. is ko toks kontrastas toks ryyyskus,nes as dariau is juodo ir balto sokolado,nieko panasaus nesigavo gal ten balta-grietinele?????/
na,aciu tikrai ne grietinele juodas pergales sokoladas,o baltas-prinsas,aptepiau su juodu,paskui padariau su baltu apskritimus ir su dantu krapstuku subraiziau
Papildyta:
+2009 09 11, 11:40-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 09 11, 11:40)
Jolka999 fainuoliai tortukai - man ypač gražus antrasis miškas, na super jis man o ir kiti du tokie tikri naminiai tortai - ne kūdenos, skoningai papuošti. Ar čia taip atrodo ar ananasinis tikrai kokius 4 kg sveria nes iš nuotraukos tai toks su svoriu atrodo
aciu ananasinis tik taip atrodo,jo svoris 2,300.
Gražūs abudu tavo tortai Jolka999, bet sakyk ar darant ta voratinklį tau nesustingsta šokoladas kol subraižai krapštuku? Aš bijau bandyt šį puošimą, kad nesuvelt viso pavišiaus paskui,kai pradės stingti ir lipti šokoladas prie krapštuko.
nieko nebijok ir drasiai bandyk taip greit jis nesusala
Papildyta:
asseni atnese savo sedevra ir paliko mus isiziojusias galejo nors biski musu smalsuma patenkinti,ir papasakoti kas su kuo ir kaip,cia padaryta
Papildyta:
asseni atnese savo sedevra ir paliko mus isiziojusias galejo nors biski musu smalsuma patenkinti,ir papasakoti kas su kuo ir kaip,cia padaryta
ateinu ir as su savo pirmu uzsakymu idealu nera, bet vistiek likau patenkinta pirmu blyneliu savo ir ko gero zakon podlasti yra daiktas rimtas Kiek sau tortai daryti - nera buve, kad neissiplaktu grietinele, kad mase plystu.. o dabar visas buketas nesekmiu buvo.. Bet as juos iveikiau (dzin kad is antro, trecio karto )
Juodas miskas viduje. Virsus pastilazinis, tiek gelytes tiek padengimas. Sonai grietineles (kokia ji geltona gavos man, cia nedejau, nes tas geltonumas nemielas akiai. Realiai tai taip nekrito i akis, kaip nufotkinus, nors..)
Sorry, nepavyko man 'public'uose' paverst jos. Kompe tvarkoje, o ten dedant man ja vercia sonu nors tu ka
Juodas miskas viduje. Virsus pastilazinis, tiek gelytes tiek padengimas. Sonai grietineles (kokia ji geltona gavos man, cia nedejau, nes tas geltonumas nemielas akiai. Realiai tai taip nekrito i akis, kaip nufotkinus, nors..)
Sorry, nepavyko man 'public'uose' paverst jos. Kompe tvarkoje, o ten dedant man ja vercia sonu nors tu ka
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 11, 19:30)
Sveikos Na po Asseni (nepabijokim to žodžio) ŠEDEVRO nedrąsu savąjį kelti, ale aš drąsi
Cia tau uz drasa O cia uz torta labai sauniai pasidarbavai!!!
QUOTE(Muske @ 2009 09 12, 07:43)
ateinu ir as su savo pirmu uzsakymu idealu nera, bet vistiek likau patenkinta pirmu blyneliu savo ir ko gero zakon podlasti yra daiktas rimtas Kiek sau tortai daryti - nera buve, kad neissiplaktu grietinele, kad mase plystu.. o dabar visas buketas nesekmiu buvo.. Bet as juos iveikiau (dzin kad is antro, trecio karto )
labai graziai padarei Grazi spalvyte
Muske - gražu ir spalvytė labai graži. Beja, sveikinu su pirmuoju užsakymu - lai byra jie kaip iš gausybės rago dabar jau
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ateinu ir aš su tortuku Juodas miškas (mažiukas 2,200 kg) draugės duktė grįžta iš Prancūzijos. Dengta šokoladine saldainine mase ( suvargau su ja žiauriai, bandysiu aiškintis ką dariau ne taip), kitos detalės pastilažas. Jau pasiilgau tortų su beze
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ateinu ir aš su tortuku Juodas miškas (mažiukas 2,200 kg) draugės duktė grįžta iš Prancūzijos. Dengta šokoladine saldainine mase ( suvargau su ja žiauriai, bandysiu aiškintis ką dariau ne taip), kitos detalės pastilažas. Jau pasiilgau tortų su beze