Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni cia ne tortas, cia tikras sedevras, meno kurinys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif saunuole!
Atsakyti
Asseni ,o jerguteliau...atejau,pamaciau,nugriuvau.....nu tu duodi ...tai vis tik kaip ten ir kas... blink.gif uchh,net pamirsau ko cia norejau klausti unsure.gif
ai,norejau pasakyti ,kad labai fainuole masinyte,super zvejo knygele,ir tie juodi miskai.....miskas tai miskas,bet kaip taip graziai tinkliukas padarytas,t.y. is ko toks kontrastas toks ryyyskus,nes as dariau is juodo ir balto sokolado,nieko panasaus nesigavo g.gif gal ten balta-grietinele?????/
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 11, 20:10)
lotuliukas.gif tik nesupyk,bet taip graziai nuskambejo ta nuotarka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....Asseni kalta, pamaciau jos sedevra ir susijaudinau berasydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni na ir sugebėjimai, galėtum dalyvauti konditerių konkurse- tikrai laimėtum už išradingumą. thumbup.gif Taip tobulai padarytų ne bet kas....
Tie rutuliukai turbūt iš tešlos kepti kažkokiose formose ar ne?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na po Asseni (nepabijokim to žodžio) ŠEDEVRO nedrąsu savąjį kelti, ale aš drąsi hihihi.gif
Šokoladinis šokoladinis tortas puoštas ganašu (laaaaaaabai jau žiauriai tirštas išėjo, ilgai darbavausi karštu peiliu doh.gif ), aplikacija irgi šokoladinė.

user posted image
Atsakyti

Wow bliuske bigsmile.gif aš šiaip nemegėja aplikacijų, bet šitas sužavėjo thumbup.gif Taip viskas tinka ir dera - man labai labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 11, 19:13)
ir tie juodi miskai.....miskas tai miskas,bet kaip taip graziai tinkliukas padarytas,t.y. is ko toks kontrastas toks ryyyskus,nes as dariau is juodo ir balto sokolado,nieko panasaus nesigavo g.gif gal ten balta-grietinele?????/

na,aciu smile.gif tikrai ne grietinele schmoll.gif juodas pergales sokoladas,o baltas-prinsas,aptepiau su juodu,paskui padariau su baltu apskritimus ir su dantu krapstuku subraiziau smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 09 11, 11:40-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 11, 11:40)

Jolka999 fainuoliai tortukai - man ypač gražus antrasis miškas, na super jis man  thumbup.gif o ir kiti du tokie tikri naminiai tortai - ne kūdenos, skoningai papuošti. Ar čia taip atrodo ar ananasinis tikrai kokius 4 kg sveria  g.gif nes iš nuotraukos tai toks su svoriu atrodo  mirksiukas.gif

aciu smile.gif ananasinis tik taip atrodo,jo svoris 2,300.
Atsakyti
Gražūs rolleyes.gif abudu tavo tortai Jolka999, bet sakyk ar darant ta voratinklį tau nesustingsta šokoladas kol subraižai krapštuku? Aš bijau bandyt šį puošimą, kad nesuvelt viso pavišiaus paskui,kai pradės stingti ir lipti šokoladas prie krapštuko. g.gif
Atsakyti
nieko nebijok ir drasiai bandyk smile.gif taip greit jis nesusala schmoll.gif
Papildyta:
asseni atnese savo sedevra ir paliko mus isiziojusias mega_shok.gif swoon.gif galejo nors biski musu smalsuma patenkinti,ir papasakoti kas su kuo ir kaip,cia padaryta smile.gif
Atsakyti
ateinu ir as su savo pirmu uzsakymu ax.gif idealu nera, bet vistiek likau patenkinta pirmu blyneliu savo rolleyes.gif ir ko gero zakon podlasti yra daiktas rimtas biggrin.gif Kiek sau tortai daryti - nera buve, kad neissiplaktu grietinele, kad mase plystu.. o dabar visas buketas nesekmiu buvo.. smile.gif Bet as juos iveikiau (dzin kad is antro, trecio karto hihihi.gif)

Juodas miskas viduje. Virsus pastilazinis, tiek gelytes tiek padengimas. Sonai grietineles (kokia ji geltona doh.gif gavos man, cia nedejau, nes tas geltonumas nemielas akiai. Realiai tai taip nekrito i akis, kaip nufotkinus, nors..)

user posted image

Sorry, nepavyko man 'public'uose' paverst jos. Kompe tvarkoje, o ten dedant man ja vercia sonu nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 12 rugsėjo 2009 - 09:43
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 11, 19:30)
Sveikos smile.gif Na po Asseni (nepabijokim to žodžio) ŠEDEVRO nedrąsu savąjį kelti, ale aš drąsi hihihi.gif
Šokoladinis šokoladinis tortas puoštas ganašu (laaaaaaabai jau  žiauriai tirštas išėjo, ilgai darbavausi karštu peiliu  doh.gif  ), aplikacija irgi šokoladinė.

Cia tau uz drasa 4u.gif O cia uz torta 4u.gif 4u.gif labai sauniai pasidarbavai!!!
QUOTE(Muske @ 2009 09 12, 07:43)
ateinu ir as su savo pirmu uzsakymu  ax.gif idealu nera, bet vistiek likau patenkinta pirmu blyneliu savo  rolleyes.gif ir ko gero zakon podlasti yra daiktas rimtas biggrin.gif Kiek sau tortai daryti - nera buve, kad neissiplaktu grietinele, kad mase plystu.. o dabar visas buketas nesekmiu buvo.. smile.gif Bet as juos iveikiau (dzin kad is antro, trecio karto hihihi.gif)

labai graziai padarei thumbup.gif Grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
Muske - gražu wub.gif ir spalvytė labai graži. Beja, sveikinu su pirmuoju užsakymu - lai byra jie kaip iš gausybės rago dabar jau tongue.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ateinu ir aš su tortuku smile.gif Juodas miškas (mažiukas 2,200 kg) draugės duktė grįžta iš Prancūzijos. Dengta šokoladine saldainine mase ( suvargau su ja žiauriai, bandysiu aiškintis ką dariau ne taip), kitos detalės pastilažas. Jau pasiilgau tortų su beze tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 12 rugsėjo 2009 - 12:08