eglejk gražiai gavosi tau ta mašinytė, tikrai vaikas bus patenkintas. Šaunuolė, kad taip pasistengei. O aš irgi darau savo misiją neįmanomą šiandien, kai padarysiu parodysiu...
Atnesu ir as savo naujausius darbus.
Abu vyro gimtadieniui.
Knyga. Modifikuotas Cipciuko medutis. Vietoj medaus idejau rududu, pertepimas - grietinele su kepintais lazdyno riesutais. Papuosimas . Niekaip nesugalvojau, kaip papuosti, o kai jau sugalvojau, tai buvo gili naktis ir puse ideju liko neigyvendintu. Norejau uzdeti slieku-guminuku, bet jau neturejau jegu antra val. nakties vaziuoti i parduotuve, tu slieku ieskot.
Cia biskvitas perteptas grietineles- mascarpones kremu, su svieziom avietem, puostas avietem ir gervuogem. Nieko ipatingo.
Abu vyro gimtadieniui.
Knyga. Modifikuotas Cipciuko medutis. Vietoj medaus idejau rududu, pertepimas - grietinele su kepintais lazdyno riesutais. Papuosimas . Niekaip nesugalvojau, kaip papuosti, o kai jau sugalvojau, tai buvo gili naktis ir puse ideju liko neigyvendintu. Norejau uzdeti slieku-guminuku, bet jau neturejau jegu antra val. nakties vaziuoti i parduotuve, tu slieku ieskot.
Cia biskvitas perteptas grietineles- mascarpones kremu, su svieziom avietem, puostas avietem ir gervuogem. Nieko ipatingo.
Specialiai erzinat su tokiom mažom fotkėm ?
viskas jau tvarkoj, tortukus pusę šešių ryto sutepiau, vieną jau ir pusiau papuošiau, vieną valgys rytoj, kitą poryt, tai atsakau savo galva, kad viskas bus ok, nes mane patikino, kad bus laikomi šaldytuve
miskouoga, nieko nematau a nebūt galima padidinti foto ooooo jau matau, šaunuolė, man tas kur nieko ypatingo, tai labai ypatingai apetitą keliantis
miskouoga, nieko nematau a nebūt galima padidinti foto ooooo jau matau, šaunuolė, man tas kur nieko ypatingo, tai labai ypatingai apetitą keliantis
QUOTE(Rimse @ 2009 09 11, 10:56)
Pasitaisiau
miskouoga ojjjjj kaip skaniai atrodo, toks gaivus su tom uogytėm...... norėčiau gabaliuko dabar pietums
mergaitės, kokį medų geriau į šokoladines rožes dėt dirbtinį ar tikrą?
beja patarkit, kiek želatinos dėt į jogurtinį kremą? nes vis paranojikė būnu, kad nesustings ir perdaug pridedu (želatina klingai) ...
beja patarkit, kiek želatinos dėt į jogurtinį kremą? nes vis paranojikė būnu, kad nesustings ir perdaug pridedu (želatina klingai) ...
http://www.foto.lt/m...ms.php?lang=lt#[/IMG]
na mergaitės dar kartą bandau , paspaudus ant nuotraukos padidėja
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 11, 11:45)
http://www.foto.lt/m...ms.php?lang=lt#[/IMG]
Praso slaptazodzio