jaučiu tas vaisinis tuoj nevaisiniu pataps
, bet kuo tada pertepti grietininius ir snikerinius biskvitus, nu snikerinius tai žinau, o grietininius dariau tokį daiktą penktadienį, vežiau į klasės susitikimą, valgėm tik vėlai šeštadienį vakare ir sekmadienį jis buvo geriausias, buvo bananai, pjaustytos besėklės vynuogės ir konservuoti persikai; gal čia nėra ko panikuot, daryt rytoj ir viskas, su išformavimu tai jau katastrofų konditerija bus tada rytoj
Laba, norėjau paklausti, pasidariau pastilažo ir man dar jo liko, ar aš galiu jį laikyti, ir kur?
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 12:54)
ar tikrai paskaityk iš naujo jos tą žinute
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 10, 15:31)
Laba, norėjau paklausti, pasidariau pastilažo ir man dar jo liko, ar aš galiu jį laikyti, ir kur?
Laba,
drąsiai gali laikyti kambario temperatūroje, sandariai uždarytą maišelyje, o dar geriau - trijuose keturiuose maišeliuose. Negalima, kad garuotų drėgmė iš pastilažo, ir negalima, kad pastilažą pasiektų drėgmė iš aplinkos. Ir kad nebūtų ant Saulės spindulių. viskas.
Parodyk, ką padarei
aš irgi pasiruošiau šiand ryte pastilažo masę. Pagal receptą temoje aukščiau, tai tokia skystoka gavos. Bet pati kalta esu - buvo čia temoje tiek diskusijų ir patarimų, o aš skaičiau ir galvojau - atsiminsiu.. Kur tau šiand kaip iš medžio iškritus jaučiaus
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 14:02)
Laba,
drąsiai gali laikyti kambario temperatūroje, sandariai uždarytą maišelyje, o dar geriau - trijuose keturiuose maišeliuose. Negalima, kad garuotų drėgmė iš pastilažo, ir negalima, kad pastilažą pasiektų drėgmė iš aplinkos. Ir kad nebūtų ant Saulės spindulių. viskas.
labai ačiū :)ir dar tuo pačiu, o padarytas gėlytės ir kambario temperatūroje laikyti?o jos man sukietės? pirmą sykį darau su šia mase, tai dar nieko nesigaudau
tai kad nemoku įdėti nuotraukyčių
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 10, 16:03)
labai ačiū :)ir dar tuo pačiu, o padarytas gėlytės ir kambario temperatūroje laikyti?o jos man sukietės? pirmą sykį darau su šia mase, tai dar nieko nesigaudau
aš irgi pirmąkart darysiu, bet rytoj. Leidžiu jai pabrinkti.
Man atrodo, kad galima laisvai jas laikyti kambario temperatūroje. Bent aš tai laikyčiau. Tik sudėk jas kur nors aukščiau, toliau nuo vaikų, į kokią nors dėžutę ir lai džiūsta. Arba ant kempinėlės kokios.. Dar deda tas gėlytes ant kruopų džiūti. Tada jos išlaiko savo formą, nesusiplokština.
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 14:17)
aš irgi pirmąkart darysiu, bet rytoj. Leidžiu jai pabrinkti.
Man atrodo, kad galima laisvai jas laikyti kambario temperatūroje. Bent aš tai laikyčiau. Tik sudėk jas kur nors aukščiau, toliau nuo vaikų, į kokią nors dėžutę ir lai džiūsta. Arba ant kempinėlės kokios.. Dar deda tas gėlytes ant kruopų džiūti. Tada jos išlaiko savo formą, nesusiplokština.
vakare paprašysiu vyro, kad įdėtų nuotraukytes, jei pavyks
QUOTE(skristyn @ 2009 09 10, 08:27)
as galvojau galvojau ir sugalvojau spageti makaronus nudazyta sokoladu ir sukisti vietoj stygu
Migle linkiu kad klientas niekada nepasakytu neskanu
kad niekada vezamas tortas nesugriutu
kad bezas nesibagtu likus padaryt keliems dzibukams
kad grietinele plakama nevirstu sviestu
kad vos tik isimtas biskvitas is orkaites subliukstu
Taciau linkiu tau, kad visada butu saulietos dienos;
kad dovanotum dziaugsmo mazas akimirkas kitiems;
kad pildytusi tavo svajones
o pati graziausia torta iskeptum ateity
sakoma negerai, kai ispildai visas svajones, taigi nesustok svajoti
SU GIMIMO DIENA, pacios graziausios tau kurybos
Kaip graziai parasyta Prisidedu prie sveikinimu
QUOTE(skristyn @ 2009 09 10, 10:27)
as galvojau galvojau ir sugalvojau spageti makaronus nudazyta sokoladu ir sukisti vietoj stygu
Palinkėjimas Bet kam linkėt kad biskvitas subliukštų
Neramuole ir Migle - nuoširdžiai sveikinu Jus su gimtadieniu linkiu, kad visos Jūsų svajonės išsipildytų
O jau kiek nepakartojamai gražių tortų prisižiūrėjau per šitas dienas Visų laaaaabai nuostabūs nebeišgirsiu jau kiekvienos atskirai bet paminėsiu Miglės tortus abu - sužavėta iki kaulų smegenų rugiagėlės - svočios tortas - pasakiškas Cipciuko - mašina ir su kavos puodeliu - nerealūs rembienės maišas - nustebino dar viena auksarankė, tik nesireiškia Ir visos kitos šaunuolės - akys baigia išvarvėt vis sugrįžtu ir sugrįžtu pažiūrėt
Meian, ačiū už idėją su ežerėliu ir pamokėles kaip ant želės piešt
Aš vis dar be kompo ir be interneto sėdžiu tik darbe kiek dašoku, tai žvilgteriu
O jau kiek nepakartojamai gražių tortų prisižiūrėjau per šitas dienas Visų laaaaabai nuostabūs nebeišgirsiu jau kiekvienos atskirai bet paminėsiu Miglės tortus abu - sužavėta iki kaulų smegenų rugiagėlės - svočios tortas - pasakiškas Cipciuko - mašina ir su kavos puodeliu - nerealūs rembienės maišas - nustebino dar viena auksarankė, tik nesireiškia Ir visos kitos šaunuolės - akys baigia išvarvėt vis sugrįžtu ir sugrįžtu pažiūrėt
Meian, ačiū už idėją su ežerėliu ir pamokėles kaip ant želės piešt
Aš vis dar be kompo ir be interneto sėdžiu tik darbe kiek dašoku, tai žvilgteriu
labai labai aciu mergaites uz sveikinimus labai miela tiek ju sulaukt
migle sveikinu tave taip pat su gimtadieniu, lai pildos viskas apie ka svajoji
asseni o as kol kas ne kepu, atsipalaiduosiu savaitgali
migle sveikinu tave taip pat su gimtadieniu, lai pildos viskas apie ka svajoji
asseni o as kol kas ne kepu, atsipalaiduosiu savaitgali