Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jaučiu tas vaisinis tuoj nevaisiniu pataps lotuliukas.gif
, bet kuo tada pertepti grietininius ir snikerinius biskvitus, nu snikerinius tai žinau, o grietininius ax.gif dariau tokį daiktą penktadienį, vežiau į klasės susitikimą, valgėm tik vėlai šeštadienį vakare ir sekmadienį jis buvo geriausias, buvo bananai, pjaustytos besėklės vynuogės ir konservuoti persikai; gal čia nėra ko panikuot, daryt rytoj ir viskas, su išformavimu tai jau katastrofų konditerija bus tada rytoj blink.gif
Atsakyti
Migle ir Neramuole su tartadienius jus abi birthday.gif
Atsakyti
Laba, norėjau paklausti, pasidariau pastilažo ir man dar jo liko, ar aš galiu jį laikyti, ir kur? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 12:54)

tai kad jau įdėjo vaizdžius paaiškinimus, 38 puslapyje, žinutė nr. 446.

ar tikrai bigsmile.gif paskaityk iš naujo jos tą žinute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 10, 15:31)
Laba, norėjau paklausti, pasidariau pastilažo ir man dar jo liko, ar aš galiu jį laikyti, ir kur? smile.gif

Laba,
drąsiai gali laikyti kambario temperatūroje, sandariai uždarytą maišelyje, o dar geriau - trijuose keturiuose maišeliuose. Negalima, kad garuotų drėgmė iš pastilažo, ir negalima, kad pastilažą pasiektų drėgmė iš aplinkos. Ir kad nebūtų ant Saulės spindulių. viskas.

Parodyk, ką padarei rolleyes.gif

aš irgi pasiruošiau šiand ryte pastilažo masę. Pagal receptą temoje aukščiau, tai tokia skystoka gavos. Bet pati kalta esu - buvo čia temoje tiek diskusijų ir patarimų, o aš skaičiau ir galvojau - atsiminsiu.. Kur tau irnesakyk.gif šiand kaip iš medžio iškritus jaučiaus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 10 rugsėjo 2009 - 14:05
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 14:02)
Laba,
drąsiai gali laikyti kambario temperatūroje, sandariai uždarytą maišelyje, o dar geriau - trijuose keturiuose maišeliuose. Negalima, kad garuotų drėgmė iš pastilažo, ir negalima, kad pastilažą pasiektų drėgmė iš aplinkos. Ir kad nebūtų ant Saulės spindulių. viskas.

labai ačiū :)ir dar tuo pačiu, o padarytas gėlytės ir kambario temperatūroje laikyti?o jos man sukietės? blush2.gif pirmą sykį darau su šia mase, tai dar nieko nesigaudau smile.gif
tai kad nemoku įdėti nuotraukyčių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 10 rugsėjo 2009 - 14:16
QUOTE(Oksiukas @ 2009 09 10, 16:03)
labai ačiū :)ir dar tuo pačiu, o padarytas gėlytės ir kambario temperatūroje laikyti?o jos man sukietės? blush2.gif pirmą sykį darau su šia mase, tai dar nieko nesigaudau smile.gif

aš irgi pirmąkart darysiu, bet rytoj. Leidžiu jai pabrinkti.
Man atrodo, kad galima laisvai jas laikyti kambario temperatūroje. Bent aš tai laikyčiau. Tik sudėk jas kur nors aukščiau, toliau nuo vaikų, į kokią nors dėžutę ir lai džiūsta. Arba ant kempinėlės kokios.. Dar deda tas gėlytes ant kruopų džiūti. Tada jos išlaiko savo formą, nesusiplokština.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 10, 14:17)
aš irgi pirmąkart darysiu, bet rytoj. Leidžiu jai pabrinkti.
Man atrodo, kad galima laisvai jas laikyti kambario temperatūroje. Bent aš tai laikyčiau. Tik sudėk jas kur nors aukščiau, toliau nuo vaikų, į kokią nors dėžutę ir lai džiūsta. Arba ant kempinėlės kokios.. Dar deda tas gėlytes ant kruopų džiūti. Tada jos išlaiko savo formą, nesusiplokština.

vakare paprašysiu vyro, kad įdėtų nuotraukytes, jei pavyks blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 10, 08:27)
as galvojau galvojau ir sugalvojau spageti makaronus nudazyta sokoladu ir sukisti vietoj stygu g.gif
Migle linkiu kad klientas niekada nepasakytu neskanu
kad niekada vezamas tortas nesugriutu
kad bezas nesibagtu likus padaryt keliems dzibukams
kad grietinele plakama nevirstu sviestu
kad vos tik isimtas biskvitas is orkaites subliukstu
Taciau linkiu tau, kad visada butu saulietos dienos;
kad dovanotum dziaugsmo mazas akimirkas kitiems;
kad pildytusi tavo svajones
o pati graziausia torta iskeptum ateity
sakoma negerai, kai ispildai visas svajones, taigi nesustok svajoti
SU GIMIMO DIENA, pacios graziausios tau kurybos 4u.gif

Kaip graziai parasyta wub.gif Prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 10, 10:27)
as galvojau galvojau ir sugalvojau spageti makaronus nudazyta sokoladu ir sukisti vietoj stygu g.gif
Migle linkiu kad klientas niekada nepasakytu neskanu
kad niekada vezamas tortas nesugriutu
kad bezas nesibagtu likus padaryt keliems dzibukams
kad grietinele plakama nevirstu sviestu
kad vos tik isimtas biskvitas is orkaites subliukstu
Taciau linkiu tau, kad visada butu saulietos dienos;
kad dovanotum dziaugsmo mazas akimirkas kitiems;
kad pildytusi tavo svajones
o pati graziausia torta iskeptum ateity
sakoma negerai, kai ispildai visas svajones, taigi nesustok svajoti
SU GIMIMO DIENA, pacios graziausios tau kurybos 4u.gif

Palinkėjimas thumbup.gif thumbup.gif Bet kam linkėt kad biskvitas subliukštų hihihi.gif
Atsakyti
Neramuole ir Migle - nuoširdžiai sveikinu Jus su gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif linkiu, kad visos Jūsų svajonės išsipildytų happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O jau kiek nepakartojamai gražių tortų prisižiūrėjau per šitas dienas bigsmile.gif Visų laaaaabai nuostabūs nebeišgirsiu jau kiekvienos atskirai doh.gif bet paminėsiu Miglės tortus abu - sužavėta iki kaulų smegenų wub.gif rugiagėlės - svočios tortas - pasakiškas wub.gif Cipciuko - mašina ir su kavos puodeliu - nerealūs wub.gif rembienės maišas - nustebino wub.gif dar viena auksarankė, tik nesireiškia nono.gif Ir visos kitos šaunuolės - akys baigia išvarvėt wacko.gif vis sugrįžtu ir sugrįžtu pažiūrėt wub.gif

Meian, ačiū už idėją su ežerėliu ir pamokėles kaip ant želės piešt 4u.gif

Aš vis dar be kompo ir be interneto sėdžiu verysad.gif tik darbe kiek dašoku, tai žvilgteriu blush2.gif
Atsakyti
labai labai aciu mergaites uz sveikinimus wub.gif labai miela tiek ju sulaukt wub.gif wub.gif
migle sveikinu tave taip pat su gimtadieniu, lai pildos viskas apie ka svajoji
happybday.gif

asseni o as kol kas ne alc.gif kepu, atsipalaiduosiu savaitgali biggrin.gif
Atsakyti