Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 09 03, 11:20)

Iškelk, prašau,  čia savo pačios pagamintą tortą, su aprašymu apie biskvito, kremų sudėtį, pastilažo ar masės receptais.  ax.gif

matote,isradimu nedarau,jei kepu iskepu pagal kazkieno recpeta,kadangi nekepu masiskai,o tik seimos ratui ir tai zinau ,kad nera tobula-nededu,nes nemgstu klausytis perdetu liaupsiu,kuriu nesijauciu nusipelniusi doh.gif kai zinosiu kad tortas tikrai mane tenkina ir vazidu ir skoniu-idesiu 4u.gif

niekad nesuprasiu,kodel zmones nemoka priimt kritikos ir laukia tik liaupsiu doh.gif

p.s.del tu plakatu pasakiau taip,nes gaunasi "as uz cipciuka,as uz asseni.." doh.gif ne rinkimai tortu mis cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 09:27)
.

lotute , užeik į naito apsipirkimo temą  4u.gif .

o tai nebebus tavo zadetu dazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 09 03, 11:30)
o tai nebebus tavo zadetu dazu? g.gif

Aga, Cipciuk, as irgi ju labai laukiu
Atsakyti
apie dazus viska cypsiukas vakar parase toj temoj,kur naitas organizavo apsipirkima.nueikit ten ir pasiskaitykit.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 03, 11:43)
apie dazus viska cypsiukas vakar parase toj temoj,kur naitas organizavo apsipirkima.nueikit ten ir pasiskaitykit.

Aciu, matai nesilankau ten, tai ir nezinojau
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 03, 12:29)
matote,isradimu nedarau,jei kepu iskepu pagal kazkieno recpeta,kadangi nekepu masiskai,o tik seimos ratui ir tai zinau ,kad nera tobula-nededu,nes nemgstu klausytis perdetu liaupsiu,kuriu nesijauciu nusipelniusi doh.gif  kai zinosiu kad tortas tikrai mane tenkina ir vazidu ir skoniu-idesiu 4u.gif 

niekad nesuprasiu,kodel zmones nemoka priimt kritikos ir laukia tik liaupsiu doh.gif

p.s.del tu plakatu pasakiau taip,nes gaunasi "as uz cipciuka,as uz asseni.." doh.gif  ne rinkimai tortu mis cia doh.gif

Tačiau yra žmonės, kurie daro tuos išradimus, mažesnius ar didesnius. Pateikia, papasakoja. Padaro tai birželio mėnesį, 10 temoj, pavyzdžiui. Rugsėjį ateina arba naujokė temoje, arba amnezijos ištikta forumietė ir piktinasi per kelias žinutes, kad pavadinta ne taip, ne šitaip ar va kaip.
Tai mano nuomone, reiktų pasivyti visas, perskaityti visas prieš tai buvusias temas ir nekils noro piktintis.

Liaupsės. Imu tortą "Mokykla", drakosa, atrodo kepė. Parodytų tą tortą Cipciukas, sakyčiau - so so la la, bet drakosa, kuri taip nori ir stengiasi, ir padarė tai be visokių ten įrankų wub.gif be gėlių formelių, žolę padarė be antgaliukų. Spaudžiu ranką.
Be to, tortą reikia priimti ne tik akimis, bet ir širdimi. Kaip ir norą dalintis savo žiniomis su kitomis forumietėmis.

Juk daug kas čia gavęs žinių NEMOKAMAI, pradės savo mažą mažą mini versliuką. Turės naudą. Ir iš ko? Iš to, kad Asseni ar Cipciukas nepardavinėja savo žinių doh.gif pateikia jas ant lėkštutės nemokamai, greitai ir dar turi atkentėti pabadymus jų adresu...

Man gėda už jus.
Atsakyti
vaje kokios aitros verysad.gif .kiekvienas čia turi savo nuomonę-ir ją išsako.man asmeniškai daug tortų čia gražių,bet asseni stilius man labiausiai prie širdies.
o su pykčiu padarytas tortas- schmoll.gif ir negražus ir neskanus
Atsakyti
naitai,..... - gaila,gali nesuprasti.

dar keli psl.pasilaistymu ir isivaziuos gal puosyba.

Atsakyti
merginos,visi jusu tortai grazus,isradimai puikus dekui uz pamokymus mua mua,geriau? g.gif

visada dekui merginoms,kurios pamokina,kurios pataria 4u.gif

bet juk prasidejo viskas nuo parasymo pakeist torto pavadinima doh.gif doh.gif doh.gif dieve koks isdidumas doh.gif

naitas,as maniau tiesios sakymas nera geda,pasirodo klydau unsure.gif doh.gif

forumas viesas,tai ir nuomone manau reiksti gali kievienas,ar jau nebe? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 03, 09:48)

Juk daug kas čia gavęs žinių NEMOKAMAI, pradės savo mažą mažą mini versliuką. Turės naudą. Ir iš ko? Iš to, kad Asseni ar Cipciukas nepardavinėja savo žinių  doh.gif  pateikia jas ant lėkštutės nemokamai, greitai ir dar turi atkentėti pabadymus jų adresu...

Man gėda už jus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

jei ne sitos nuostabios moterys,tortu kepimas turbut man ir butu likes tik svajone ax.gif kaip malonu zinoti ,kad dar yra zmoniu kazka daranciu uz dyka,tiesiog is sirdies....pamokant,patariant,ir kantriai aiskinant,nors tai jau butu ir simtasis kartas smile.gif
sekmes ir kantrybes jum smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, BAIKIT.

BAIKIT.

Tai uzdarys mus cia su visom smotkem turesime issikraustyti

Jus man geriau pasakykit. Gal kas dare torta su Teletabiais. Pacias figureles gal kas lipde. Atrodo tokia paprastuciai, nu man, jei bogu, ufonautai kaz kokie gaunasi. doh.gif

Jei kas turit, imeskit is arciau ta nulipdyta figurele
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Didelis AČIŪ Cipciukui už krikštynų tortą knygą, kur prieš 3 savaites kepė 4u.gif Tik dabar prie kompo prisėdau, tai vėluoju dėkoti blush2.gif Visi buvo pakerėti grožiu 4u.gif

O čia kepiau vaikams iš globos namų tortą. Žvejų klubas rėmė, tai čia jo emblema ir pavadinimas. Viduje mano medutis, dengta asseni mase, šonai grietinėlės, 6.8 kg. Toks kreivokas, bet aš savo darbu patenkinta blush2.gif user posted image

Visiškai pritariu naitui 4u.gif Tik šios temos dėka sužinojau kaip reikia puošti ir man visi tortai gražūs, nes daryti su meile ir nuoširdumu. Kas kad kreivas, nelygiai padengtas, juk mokomės. Aš net nebandau lygintis nei su Cipciuku, nei Asseni, nei daugeliu kitomis, nes man tik retas malonumas daryti tortą, bet labai žaviuosi visais tortais 4u.gif
Atsakyti