Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skristyn @ 2009 09 10, 01:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif (isivaizduoji pergale pries Bulgarus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )
Neramuole su tortadieniu 4u.gif
Darysiu torta gitara, hal kas turite ideja is ko pagaminti stygas, prasymas, kad jos butu nenupiestos blink.gif

aš rinkčiausi tiesiausią nevalgomą kelią link šitos idėjos įgyvendinimo, gitarą dengčiau mase, iš tos pačios masės du brusokėlius, į jų galus sukiščiau floristines vielutes tiesias, ir būtų pakilimas ir stygos ore, galėtų groti sau lotuliukas.gif tiksliau dabar pagooglinau ir žiūriu, kad viename gale daryčiau brusokėlį, kitame kelis „pipkius“, į galus vielutes sukaičiot ir gana, jei jau taip reikia tikroviškos gitaros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 10, 09:24)
aš rinkčiausi tiesiausią nevalgomą kelią link šitos idėjos įgyvendinimo, gitarą dengčiau mase, iš tos pačios masės du brusokėlius, į jų galus sukiščiau floristines vielutes tiesias, ir būtų pakilimas ir stygos ore, galėtų groti sau  lotuliukas.gif tiksliau dabar pagooglinau ir žiūriu, kad viename gale daryčiau brusokėlį, kitame kelis „pipkius“, į galus vielutes sukaičiot ir gana, jei jau taip reikia tikroviškos gitaros  ax.gif

as galvojau galvojau ir sugalvojau spageti makaronus nudazyta sokoladu ir sukisti vietoj stygu g.gif
Migle linkiu kad klientas niekada nepasakytu neskanu
kad niekada vezamas tortas nesugriutu
kad bezas nesibagtu likus padaryt keliems dzibukams
kad grietinele plakama nevirstu sviestu
kad vos tik isimtas biskvitas is orkaites subliukstu
Taciau linkiu tau, kad visada butu saulietos dienos;
kad dovanotum dziaugsmo mazas akimirkas kitiems;
kad pildytusi tavo svajones
o pati graziausia torta iskeptum ateity
sakoma negerai, kai ispildai visas svajones, taigi nesustok svajoti
SU GIMIMO DIENA, pacios graziausios tau kurybos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 10 rugsėjo 2009 - 09:43
Meian, aciu uz pamokas

Neramuole, Migle, su gimtadieniu.

skristyn
, daryciau stygas ir sokoladines saldainiu mases, ja sumaisyciau per pus su pastilazu, bus ir elastinga ir dzius gerai, ir padaryciau is jos dideli makarona. Gali tiesiog is pastilazo, jeigu dazu rudu turi. Nors su makaronais idomi mintis, tik kazi ar ilgio uzteks?

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 09, 22:26)
na,mergaites,kazko keista tyla cia g.gif turbut pries audra biggrin.gif

JOLKA, nu a ka tu nori. Pirma krepsinis.
Antra,
Cipciukas persimete i auto uki lotuliukas.gif
Meian uzdare fabrikeli
Neramuole su Migle svencia alc.gif
As i konstruktoriu biura perejau construction.gif
O trecia,
Merginos, kur tortukai Jusu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 10 rugsėjo 2009 - 09:54
mergaites,ar galiu psidaryti sokoladine marsmalow mase siandie,o torta dengti rytoj,ir kur ja tada laikyti,saldytuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 10, 10:53)
mergaites,ar galiu psidaryti sokoladine marsmalow mase siandie,o torta dengti rytoj,ir kur ja tada laikyti,saldytuve g.gif

Gali saldytuve, o gali ir paprastai spinteleje. Per viena diena jai nieko nenutiks.
Atsakyti
Neramuole su praejusiu gimtadieniu 4u.gif

Migle su siandienos svente drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 10, 08:55)
Gali saldytuve, o gali ir paprastai spinteleje. Per viena diena jai nieko nenutiks.

aciu 4u.gif o ka gi tu konstruoji g.gif kada atnesi ir mums parodysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 09, 15:27)
Patarkit blush2.gif
Is galvos vakar pasidariau Asseni mase rozems, kazkaip i galva rase, kad reikia 100 gr sokolado ir 100 gr medaus doh.gif aisku, man ta mase liko lipni po paros saldytuve, kai ilindau paziureti tikslaus recepto - pamaciau, kad padariau nesamone doh.gif Kazi galiu dar ta mase atgaivinti g.gif Kiek reiketu dadeti sokolado, kad ji gautusi tokia kokia turi buti g.gif Aciu uz pagalba 4u.gif

Asseni, pagelbek mirksiukas.gif gaila ismest man ta mase, tai sakau, gal atgaivinciau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 10, 10:57)
aciu 4u.gif o ka gi tu konstruoji g.gif kada atnesi ir mums parodysi ax.gif

Jolka, geriau neklausk. Gi atomo branduoli darau. Tik nezinau, kas ka pirmas pribaigs, ar as ji ar jis mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2009 09 10, 11:02)
Asseni, pagelbek mirksiukas.gif gaila ismest man ta mase, tai sakau, gal atgaivinciau dar g.gif

begu.
Kiek, sakai, tu to medaus idejai? 100 g. Kazi, kiek cia bus saukstais. As dar deciau 1 sokolado plytele. Vel i vandens vonele viska ir maisyk iki vientisos mase. Po to ziureesi kas gausis. Manau, gal viskas gerai bus.
Atsakyti
kepejėlės, labai labai reikia jūsų patarimų blush2.gif gal galit patart kokį tortą daryt, kad būtų nesudėtinga padaryt neturinčiai tam gyslelės, atrodytų gražiai ir nereikėtų įmantrių priemonių, bei būtų dengtas dengimo mase... pasižadėjau draugės gimtadieniui tortą, norėtusi nustebint... niekaip vaizduotė nedirba-padėkit, labai labai labai prašaui 4u.gif
ir dar klausimukas, jeigu daryčiau tą nemedutinį medutį (su kondensuotu) ir pertepčiau jogurtiniu kremu, man jis pakankamai sudrėks? ar dar reiktų kuo nors pašlakstyt?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 09 10, 11:10)
kepejėlės, labai labai reikia jūsų patarimų  blush2.gif gal galit patart kokį tortą daryt, kad būtų nesudėtinga padaryt neturinčiai tam gyslelės, atrodytų gražiai ir nereikėtų įmantrių priemonių, bei būtų dengtas dengimo mase... pasižadėjau draugės gimtadieniui tortą, norėtusi nustebint... niekaip vaizduotė nedirba-padėkit, labai labai labai prašaui  4u.gif
ir dar klausimukas, jeigu daryčiau tą nemedutinį medutį (su kondensuotu) ir pertepčiau jogurtiniu kremu, man jis pakankamai sudrėks? ar dar reiktų kuo nors pašlakstyt?

siulyciau meduti, nes tikrai labai paprastas tortas thumbup.gif ir skanus. Skanus ir tas dziovintu vaisiu ir riesutu tortas, bet kaip su jogurtu tai net nezinau ka pasakyti, man aplamai jogurtas prie sito nelabai dera, valgiau, bet nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
nu nemanau, kad jį dar šlakstyti reikėtų 4u.gif
Atsakyti