Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 09 08, 08:05)
Labas rytas, ieškoma idėja metukų berniuko tortui -  kyštelėkit ką  4u.gif  baigiu išvartyti visą googl'ą, nu niekas neužkliūna už širdies  blush2.gif

Pas mane populiariausias toks (visada pirmam gimtadieniui uzsakineja doh.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 09 08, 10:32)

ačiū, taip sakant, bet per geros nuomonės Jūs apie mano gabumus blink.gif galvoju apie meškiuką viso ūgio ir dabar dar paslankiojusi po netą, radau keletą minčių, bus matyt ką aš čia išmąstysiu ax.gif
Atsakyti
Atšventėme vakar savo mažylių pirmąjį gimtadieniuką. Buvo puiki šventė thumbup.gif Tortuką parodysiu vėliau.

Adriu, labai elegantiškas batukas smile.gif

rembiene, puikus maišiukas. Toks storuliukas lotuliukas.gif

spanguolia smile.gif, labai žavi, miela mašinytė wub.gif

Olesta, dariau saldainių masę iš balto šokolado. Naudojau Karūnos baltą šokoladą. Jos nedažiau, nes nereikėjo. Bet manau turi puikiai pasidažyti.
Tiesa, dėl juodos spalvos. Jei turi juodo šokolado saldainių masę, gali nesunkiai gauti juodą spalvą, reikia įdėti į ją tik keletą lašų žydros spalvos dažų (mano mašiniukų ratai iš tokiu būdu dažytos masės).
Turiu neblogų vaikiškų tortų pvz. Worde. Jei atsiųstum savo meilą, galiu tau persiųsti keletą pvz.

rutyte11, gražus tortukai. 4u.gif

ingridake, puiki pradžia smile.gif

davija, zigziukus dariau su antgaliu Nr.1 (čia jis pavaizduotas). Tiesiog vedžioji į skirtingas puses ir viskas.

Atsakyti
didieji grandai ruošiasi matyt savaitgaliui rolleyes.gif

Rembiene, kur gavai pirkt lietuviškų nominalų banknotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 08, 09:49)
che, šito torto kaina nepavydėtina būtų..
Jėėėėė, kaip sveikinu  yahoo.gif

Ačiū labai bigsmile.gif Jau galvojau niekeda neįveiksiu aš jo.... karsta.gif Bet penktą kart pavyko.
Papildyta:

O dėl lietuviškų banknotų ir aš norėčiau sužinoti, kur yra pirkti. Reikia išbandyti ir man tą pinigų maišą... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 08 rugsėjo 2009 - 11:16
laba diena,
gal kas naudojate tuperware konditerini maiseli?ar geras jis?ar tinka jam antgaliai is arevitos?
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 09 08, 12:12)
laba diena,
gal kas naudojate tuperware konditerini maiseli?ar geras jis?ar tinka jam antgaliai is arevitos?

Turiu tokį maišelį, bet jo nenaudoju. Labiau patinka vienkartiniai ir mažesnės talpo maišeliai. Turiu Wilton firmos antgalius, tai šiam maišeliui jie netinka.
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 09 08, 11:51)
Pas mane populiariausias toks (visada pirmam gimtadieniui uzsakineja  doh.gif )

Lion, o tai gal ir tą skardelę turi? bigsmile.gif
vis galvoju, ar protinga būtų tokią skardelę nusipirkti... kiek tas paveiksliukas pagal kontūrus išsikepa ? g.gif forma- taip, bet pats viršaus reljefas - kiek meškio veidukas, rankos būna ryškios ant viršaus g.gif
Atsakyti
Olesta, esu soke nuo tavo pianino! Nerealu. O jau klavisu tobulumas...

Ikristute, prisipazinsiu, pamaciusi tavo vestuvini torta ir as pamaniau, kad tai pagaminta is plastmases... labia netradicinis sprendimas mastau.gif

Adriu, tavo batelis labai mielas, isivaizduoju, kiek pastangu ir meiles deta i si torta.

Daividija, suuuuper, labai dziaugiuosi, kad turi tokia protinga ir veiklia drauge! Prasom aktyviai uzsiimti verslo vystymu dabar! Juk tikrai, tavo tortai to verti.

Ech, ir kaip cia mes, likusios, dar neisvaziavom i ta Anglija ar tai Status hihihi.gif

Bliuske, bet ir idejai nuoroda... Tai ko gera bjauriausias mano gyvenime matytas tortas. Negana to, kad neestetiskas, tai dar ir "socialiai neatsakingas" (na argi galima sitaip issidirbinet is svento reikalo)

Rembiene, maisiukas tikrai labai pasistengtas, bet man kazko akis labai prie formos kimba... labai noretusi, kad tortuko virsus butu "pripjautas", na, kad butu toks ne statinaite, o nuozulniu virsum...

spanguolia, ot cia jau skelei su situo masiniuku! Vau! Niekaip nepatikeciau, kad per vaiko pietu miega spejai sitaip padaryt...

Rutyte, oho, kad pasistengei! Ir prisidedu prie sveikinimu pilvelio gyventojo atsiradimo proga!!!

ingridake sveika atvykusi

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 05, 23:59)
MEIAN,KAIP GERAI KAD ATEJAI,IR ATNESEI BISKI PYLOS AS SUPRANTU,KAD KUKLUMAS ZMOGU PUOSIA,BET CIA JAU PERDAUG MOTERYS SU NEEILINIAIS SUGEBEJIMAIS,IR SITAIP DRYSTAT SAVE PEIKTI

friends.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 00:14)
Zinok, vis uzeinu ir uzeinu i tavo puslapiuka paziuret tu veideliu ir daba esu atsidarius. Nu brach, tobuli. O cia lipdai, lipdai. Tai kaklas kaip galva, tai kunas kaip bachka gaunasi. Parsisiunciau is interneto daug zmogeliuku ivairiom pozom ir veido israiskom. Nu gi vistiek neiseina kol kas graziai padaryt.

ohmy.gif Zinok, sitam puslapiui didziausia garbe tureti tokius lankytojus mirksiukas.gif blush2.gif

Siaip zinai, baisiai jau man idomus sitas reikalas buvo, tad ir prasidejau su tom figurelem, bet kai pagalvoji, kiek uztruko "isikirst"... tai doh.gif (ir vis dar puse reikalo ne isformuoju, o nupaisau blush2.gif )

QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 00:14)
va klausima turiu del marcipano. Parveze man is Airijos toks geltonas. Figureles lipdosi super, bet kiek pagulejes paprastam maiselyje apdziuna ir trupa.
O daba pirkau cia Lietuvoje, jis daug baltesnis, nedziuna. Viskas Ok. Bet figureles, nesvarbu kiek jos buna isdziuve, po saldytuvo buna tokie slapi. Net nuotraukoje matosi. O va tas gelsvas nieko panasaus nebuvo. Kame cia problema?

kiek teko bandyti, joa, buna, vieni isdziuna iki vos ne trapumo, kiti, priesingai, islieka elastingesni (butent sie paprastai ir linke rasoti, istraukus is saldytuvo). Geltonesnis ar ne -- ne esme (siaip naturali spalva marcipano gelsva, o balinamas jis dirbtiniu budu buna, tad tiesiog ten dazu ideta).

QUOTE(naitas @ 2009 09 06, 09:48)
ko "jo" prireikė?
Aš esu prisiekus grybautoja. Tai vakar šiaušiau į Marcinkonis. Jėėėgaaaaa 

Aaa...... karsta.gif O as, po galais, kai parasei "iki grybo vaziavom", iskart apie Grybo gatve galvoju... Atsiprasau doh.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 09 06, 11:43)
meian labai taikliai pasakyta  drinks_cheers.gif  pritariu 100 procentu  

Labai smagu ta girdeti is taves, vienos aktyviausiu klubo "Nepelnytai save peik" dalyviu tongue.gif (oi, t.y., reiketu sakyti, BUVUSIU dalyviu mirksiukas.gif )

QUOTE(Olesta @ 2009 09 06, 19:21)
leisiu sau pakomentuoti šitą nuorodą...

Olesta, pritariu, ta mergina turetu mokytis is tokios grietineles ases, kaip tu 4u.gif

Man tai uzkliuvo ne tik "judejimo kryptis", bet ir tai, kad ji gana toli laiko antgali nuo torto, ir dar, matyt, jaudinasi, kad yra filmuojama, todel netolygiai spaudzia... zodziu, Olesta, skelk tu savo grietineles filmuka i Youtube, o Cipciukas -- bezo techniku... visos eisim mokytis mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:07)
ačiū už išsamų paaiškinimą, dabar viskas jau aišku  thumbup.gif  o užrašas, nesikabinėk, viskas ok, markeris ir man liejosi smulkiai rašant, visgi matyt degtinėlės ten dėta į juos , o gal reikėjo laukti, kol pastiliažas apstings, bet, kad noris klijuoti, kol minkšta 

I visus tuos flomasterius yra deta alkoholio, betgi svarbus momentas! Rasant ant sausos mases liesis dar labiau.

Kuo mase daugiau galinti absorbuoti dregmes -- tuo bus blogiau, nes ji tiesiog "siurbs" is flomasterio alkoholi. Geriausia rasyt ant masiu, kurios kuo labiau prisotintos dregmes, o geriausia -- riebalu (aliejaus, pvz.). Taigi idealiausia mase rasymui - marcipanas.

Apskritai kiek pastebejau, su tais flomasteriais isvis reikalingas atsargumas. Isigijau kelis pabandymui, bet nerasau jais beveik... visur naudoju teptuka (man patinka kontroliuot ir dazu tirstuma, ir jaust, kad turiu "lankstu galiuka"). Uztat flomasteriams radau kita pritaikyma -- paveiksliuku perkelimas ant zeles... kada idesiu nuotrauka... zinokit, super gaunasi ax.gif

QUOTE(salexa @ 2009 09 07, 13:01)
labai bijau as beze, gal butu galima papuosti be jos, pavyzdziui su grietine + zelatina?

Na, bijot siaip nieko nereikia. Bet jei jau nori kazkokio kremo, ir tai negali buti beze, tai alternatyva -- vadinamasis "aisingas", tik su gerai isplaktais kiausiniu baltymais (oro burbuliukai padarys ta "aisinga" geriau pjaunama). Standziai isplaktas baltymas + cukraus pudra (iki norimos konsistencijos, apie 80 - 100 g speju sudesi, bet cia nuo kiausinio dydzio priklauso) + saukstas citrinos sulciu.

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 08, 11:23)
Atšventėme vakar savo mažylių pirmąjį gimtadieniuką. Buvo puiki šventė Tortuką parodysiu vėliau.

Aciu, kad ispejai, kad parodysi. Isivaizduoju, pats laikas butu pasitikrint sirdies lasiuku atsargas, "kol dar neprasidejo"...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dabar dar sis tas visoms kepejelems, gyvenancioms kaime: straipsnis, ir nuoroda. Na, ir dar viena nuoroda. Na bent jau pasidomekit... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 08 rugsėjo 2009 - 16:15
MERGINOS, GAL KAS GALIT MESTELT NUORODA I GERA GLAZURA, KURIA NAUDOJAMA GRYBUKUS GLAZURUOT.

Perziurejau ta tema, tai susibalamutinau

ACIU
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 08, 17:09)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dabar dar sis tas visoms kepejelems, gyvenancioms kaime: straipsnis, ir nuoroda. Na, ir dar viena nuoroda. Na bent jau pasidomekit...  mirksiukas.gif

kaip tik zadejau prasyt straipsniuko, paciu laiku tu cia drinks_cheers.gif o gal cia tai kas pades issipildyt mano svajonems wub.gif aciu varau skaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 08, 17:09)

spanguolia, ot cia jau skelei su situo masiniuku! Vau! Niekaip nepatikeciau, kad per vaiko pietu miega spejai sitaip padaryt...

O aš manau, Meian, kad tu tą mašiniuką būtum padarius per valandžikę mirksiukas.gif ir 100 kartų gražiau. Uždėti torto dengimo masę (pasidariau ir iškart dėjau, tai buvo labai klusni), langus, lempas ir numeriukus - vieni juokai profėms 4u.gif Aš labai gailėjausi, kad neturėjau daugiau laiko, nes tiesiog prašyte prašosi gražesnių šonų ir žaismingesnio papuošimo tas mašiniukas.

Beja, užrašą rašiau ne su flomasteriu, bet su teptuku į įspaustus griovelius, bet ranka labai drebėjo ir skubėjimas padarė savo - nedailus užrašas doh.gif , o jis, manau, pats svarbiausias šiuo atveju. Beja, ant galinio numerio rašiau tiesiog teptuku, be įspaudų, tai gavosi dar negražiau. Gal reikėjo ant stalo užrašyt, palaukt kol nudžius ir tada priklijuot ant mašinos. Na - gyveni ir mokaisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 08 rugsėjo 2009 - 18:00