QUOTE(salexa @ 2009 09 07, 13:01)
O marchmalow saldainiukai kiek jie kainuoja kokiam prekybos centre, vakar buvau saldziuose majuose tai ten 1 kg kaina apie 30 litu, tai vat mastau ar visa ta poki nusipirkti ar uztenka ir maisiukais?
Nepirk viso maiso. Nupirkt tik tiek kiek reikia. Saldainiai apdziuna, praranda dregme, tada ta mase buna nelabai kokybiska. Iki 100 gr. saldainiu kaina 2,25 berodz, saldus majaj 2,99. Bet iki spalvoti susukti o saldus majai ruzavi ir balti tik.
Mano vyra jau ten pazista , pardavejos klausia ka darot su tiek saldainiu, sako zmona tortams naudoja. Tai jos sako, atveskit zmona, kad mums papasakotu, mes irgi norim ismokt. Vyras man sako, nesirodyk ten, bu is pardes neiseisi
QUOTE(naitas @ 2009 09 07, 13:41)
skaičiau rusaičių forume apie nuotykį, kai prisiekusiam filatelistui dovanojo tortą - pašto ženklų albumą. Toks rudas odinis atrodo, ant viršaus pora "markučių", "lupa" padėta. Tai žmogus apsidžiaugęs kad ėėėėėmė į rankas tą "albumą".
Geriausias torto įvertinimas
Geriausias torto įvertinimas
Aga, naitai, as skaiciau irgi, tik apie sodyba. Paprase mociutei padaryti sodybos maketa. Ten namukas, lauko virtuve, tualetas ir dar kaz kas. Tai kai mociute pradare, apsidziauge, kad pagaliau ji tures butaforini maketa savo sodo. O kai pasake, kad cia tortas, tai net verk pradejo, kaip cia galima sita valgyti, gi gaila.
spanguolia , tavo masiniukas superinis . Labai super su barankom gavosi. Galima dar is sausainiu tokiu dvisluoksniu daryti