Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ačiū už išsamų paaiškinimą, dabar viskas jau aišku thumbup.gif o užrašas, nesikabinėk, viskas ok, markeris ir man liejosi smulkiai rašant, visgi matyt degtinėlės ten dėta į juos , o gal reikėjo laukti, kol pastiliažas apstings, bet, kad noris klijuoti, kol minkšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:07)
ačiū už išsamų paaiškinimą, dabar viskas jau aišku  thumbup.gif  o užrašas, nesikabinėk, viskas ok, markeris ir man liejosi smulkiai rašant, visgi matyt degtinėlės ten dėta į juos , o gal reikėjo laukti, kol pastiliažas apstings, bet, kad noris klijuoti, kol minkšta  g.gif

va va ir aš pastebėjau - minkštas pastilažas limpa puikiai, nereikia jokių prilaikymų, o kai detalės jau sausos - tada reikia ramsčių mirksiukas.gif
Atsakyti
dar man didelis klausimas, o maršmelow saldaininei masei esat naudojusios baltą šokoladą, jei naudojate, tai koks tinka ??? man norėtųsi Makvyną su ja dengti, nu labai patiko masė, bet man reikia raudonai dažyti 4u.gif ačiū jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
koks fainas storulis pinigu maisiukas ir masinyte kokia simpatulka su ,,veido ,,israiska thumbup.gif
mergicos,niu atleiskit man amnezininkei,kiek aliejaus reikia ideti i pastilaza norint ja dengti tortus? g.gif (jau dabar tikrai uzsirasysiu)
siai tai laukiu jau tu formeliu ir labai knieti isbandyti dengima,tik va,neismanau ar rinktis meian apdengimo mase,ar pastilazine,kiek ziuriu paskutiniu metu visos ,,pamilote,,pastilaza,o koks skirtumas gal kas galetu pakomentuoti,na kaip suprantu meian mases gelytes minkstos,tinka pjaustyti,tai turbut labiau tinka prilipdymui prie pacios torto mases,o pastilazo kietesenes ,bet praskiedus aliejumi gaunasi minksta,tai kaip suprantu vienu suviu 2 zuikiai,galima ir kietu ir minkstu dekoraciju prisigaminti ir tuo paciu dar torta apdengti,oi tai gaunasi 3 zuikiai vienu metu? g.gif ar teisingai mastau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 07 rugsėjo 2009 - 10:38
nu gerai čia Tu mąstai, man tai liuks, kad jinai nekapryzinga masė, lengva dirbti, netrupa, nedžiūna smarkiai, tinkama kaip pati ir rašai trys viename naudojimui, puikiai dažosi, dėti aliejaus reikia 5-6 šaukštus į pilną normą.... taip pat pasidaro greitai, nereikia virti sirupo ir t.t., nebrangi savikaina, pabrendusi masė nelabai kimba kočiojama, man tas yra be galo svarbu, kad nereikėtų primauti dar papildomai cukraus pudros kočiojant....o svarbiausia yra saldžiarūgštė ir skani, todėl tiek torto dengimui, tiek valgomoms dekoracijoms yra mano mėgstama masė... plius nesukietėja ant torto į kaulą papuošimai thumbup.gif
Atsakyti
aciu,Olesta,vadinasi pirma klecka bandysiu su pastilazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 07, 12:11)
aciu,Olesta,vadinasi pirma klecka bandysiu su pastilazu smile.gif

čia ne kleckų tema, prašom su gražiu tortu užsukti greitu laiku thumbup.gif
Atsakyti
rembiene, pinigu maiselis kaip tikras atrodo super thumbup.gif
spanguolia smile.gif masiniukas uhhh bigsmile.gif kaip dailiai padaryta, tikrai labai labai grazu thumbup.gif prasau papasakok kaip isformuoti ji, labai knieti pabandyt, ale kaip ji isformuot g.gif gal turi step by step?
Atsakyti
O marchmalow saldainiukai kiek jie kainuoja kokiam prekybos centre, vakar buvau saldziuose majuose tai ten 1 kg kaina apie 30 litu, tai vat mastau ar visa ta poki nusipirkti ar uztenka ir maisiukais?

Ir dar toks klausimukas, man reiketu sestadieniui ispudingesnio torto, mastau apie knyga, bet labai bijau as beze, gal butu galima papuosti be jos, pavyzdziui su grietine + zelatina? ar cia jau nesamone g.gif patarkit bijanciai bezo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:24)
dar man didelis klausimas, o maršmelow saldaininei masei esat naudojusios baltą šokoladą, jei naudojate, tai koks tinka ??? man norėtųsi Makvyną su ja dengti, nu labai patiko masė, bet man reikia raudonai dažyti  4u.gif ačiū jei atsakysite  4u.gif

Olesta, gal tiesiog nepastebejai, jau rasiau. Beveik visus tortus dabar dengiu sokoladine saldainiu mase. Ji puikiai dazosi, tiek virimo metu, tiek jau paruosta.
Paziurek mano parase: dezute raudona su baltom rozem, paskutine pieva su deduku (zalia), vestuvinis su frezijoms (kremine), juodas su juostom su masina virsuje,, yra dar, visu nevardinsiu. Isvardinau, kad pamatytum kokiu spalvu ten yra. Visu situ tortu danga balto sokolado su saldainiais. Man ji labai skani, labai elastinga, super tamposi, kociojasi, labai gerai priglunda prie torto, kvepia baltu sokoladu.

Vienintelis jos minusas, kad jos naturali spalva, su baltais saldainiais jeigu darai, yra kremine, kaip balto sokolado (tas vestuvinis), siek tiek gal tamsesne. Bet daba gavau baltus dazus, pabandysiu padazyt, gal bus kiek sviesesne.

Visada dedu Princas sokolada. Jeigu ja darysi, tai vietoj grietineles idek tiek pat vandens, o sviesto nedek visiskai.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 09 07, 12:44)
rembiene, pinigu maiselis kaip tikras atrodo super  thumbup.gif
spanguolia smile.gif masiniukas uhhh  bigsmile.gif  kaip dailiai padaryta, tikrai labai labai grazu  thumbup.gif  prasau papasakok kaip isformuoti ji, labai knieti pabandyt, ale kaip ji isformuot  g.gif gal turi step by step?

Pirmą kartą bandžiau mašiniuką - repeticija taip sakant. Step by step neturiu, bet kitą kartą jau žinau klaidas ir ką daryčiau kitaip. Aš išsikepiau keturkampių lakštų didelių ir mažų. Sutepiau viską, o tada pjausčiau šonus, viršų - tiesiog su peiliu darbavausi. Bet ... priekis per trumpas, per status ir per plokščias mano manymu, ratams irgi išpjaučiau šonuose vietą. Tada aptepiau sviestiniu kremu, bandžiau kuo lygiau ir po to jau dėjau masę. Ir tada puošiau - juostelėmis, ar įspausdama vietose. Reikėjo labai greitai suktis, tad tikrai būtų galima ir šonus detalėmis papuošt ir langus ir t.t Krikštasūnis pagalvojo kad tikra mašina ir bandė paimt į rankas, o kai mes puolėm gelbėt totą jis liko nesupratęs ką jis ne taip padarė. Po to vis klausė - ar čia tortas ir kaip gali būti tortas mašina rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 07, 14:21-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 09 07, 14:21)
Krikštasūnis pagalvojo kad tikra mašina ir bandė paimt į rankas, o kai mes puolėm gelbėt totą jis liko nesupratęs ką jis ne taip padarė. Po to vis klausė - ar čia tortas ir kaip gali būti tortas mašina  rolleyes.gif

tongue.gif skaičiau rusaičių forume apie nuotykį, kai prisiekusiam filatelistui dovanojo tortą - pašto ženklų albumą. Toks rudas odinis atrodo, ant viršaus pora "markučių", "lupa" padėta. Tai žmogus apsidžiaugęs kad ėėėėėmė į rankas tą "albumą".
Geriausias torto įvertinimas wub.gif
Atsakyti