QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:24)
dar man didelis klausimas, o maršmelow saldaininei masei esat naudojusios baltą šokoladą, jei naudojate, tai koks tinka ??? man norėtųsi Makvyną su ja dengti, nu labai patiko masė, bet man reikia raudonai dažyti

ačiū jei atsakysite
Olesta, gal tiesiog nepastebejai, jau rasiau. Beveik visus tortus dabar dengiu sokoladine saldainiu mase. Ji puikiai dazosi, tiek virimo metu, tiek jau paruosta.
Paziurek mano parase: dezute raudona su baltom rozem, paskutine pieva su deduku (zalia), vestuvinis su frezijoms (kremine), juodas su juostom su masina virsuje,, yra dar, visu nevardinsiu. Isvardinau, kad pamatytum kokiu spalvu ten yra. Visu situ tortu danga balto sokolado su saldainiais. Man ji labai skani, labai elastinga, super tamposi, kociojasi, labai gerai priglunda prie torto, kvepia baltu sokoladu.
Vienintelis jos minusas, kad jos naturali spalva, su baltais saldainiais jeigu darai, yra kremine, kaip balto sokolado (tas vestuvinis), siek tiek gal tamsesne. Bet daba gavau baltus dazus, pabandysiu padazyt, gal bus kiek sviesesne.
Visada dedu Princas sokolada. Jeigu ja darysi, tai vietoj grietineles idek tiek pat vandens, o sviesto nedek visiskai.