Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 09 06, 17:22)
Daili barbyte,o ji tokio aukscio kaip,kad leles buna ar didesne,?nu nusipirkau tu barbiu galvu,tai jei daryt dideli torta,tai galva atrodys labai maza g.gif O pas tave taip graziai proporcinga.

Barbe standartinio dydzio biggrin.gif O tortukas ne is mazuju - apcia apie 34cm. Todel visad darau sijona ir barbe kaip antra torto auksta, nes kitaip neproporcingai atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 09 06, 19:16)
Čia dar baika  lotuliukas.gif  Pažiūrėk kokį aš radau  lotuliukas.gif  nekiltų ranka dėt tokią fotkę tiesiai čia  lotuliukas.gif

O tai cia ta torta turbut pasiemus reikejo stovet tuo momentu prie mamytes lotuliukas.gif
Atsakyti
na mergaitės atnešu ir aš savo maišą smile.gif kaip pirmas blynas, tai manau, kad visai neblogai gavos, o svarbiausiai jubiliatas laaaaaabai patenkintas ir apšalęs liko thumbup.gif
user posted image
o čia kuklus naminiam vartojimui keptas vaiduokliukas biggrin.gif , šventėm šeimos rate tai nereikėjo jubiliatui įmantrybių smile.gif
user posted image
Atsakyti
rembiene,sakyciau toks turtingas maisiukas bigsmile.gif wub.gif o kaip mase dazei g.gif nes atrodo,lyg balta mase butu nudazyta g.gif
Atsakyti
dažiau ant viršaus, nes jei visą masę butų reikėja iškart tai dažų jaučiu neužtektų doh.gif nes dariau iš dvigubos pastilažo normos, ir visai nebūtų dar pamaišę...
Atsakyti
rembiene,maisiukas tikrai puikiai pavykes!!!,labai labai grazus!!
Atsakyti
Rembiene, nepasakytum, kad pirma karta darytas maisiukas 4u.gif
O kas ant antro torciuko virsaus? Zele?
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 09 06, 21:59)
Rembiene, nepasakytum, kad pirma karta darytas maisiukas  4u.gif
O kas ant antro torciuko virsaus? Zele?

ten su trafaretu ant trupinių su miltais išbarstyta wink.gif
Atsakyti
maišiukas super thumbup.gif
Atsakyti
o man tai rembienes parasas super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 09 06, 22:46)
na mergaitės atnešu ir aš savo maišą 

turtingas maišas thumbup.gif ir kompozija labai gera.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Merginos nusprendė, kad ir čia šitas mašiniukas tinka. Krikštasūnio gimtadieniui, medučio lakštai pertepti grietinėle su slyvom, persikais ir želė sluoksnis. Kadangi nedėjau grietinės, buvo per saldu, nors dėjau l. mažai cukraus, bet šiaip labai toks kreminis, nesausas tortukas. Puošta Meian mase su gliukozės sirupu (pagrindas), o baltos detalės ir padangos - 2 sav. senumo pastilažas - puikiai išlaikė visas gerąsias savybes tongue.gif Patys ratai - barankos. Ratai rudi, nes neturiu juodos spalvos, mašina violetinė, nes kiek bedėčiau raudonos ji vistiek per šviesi, o dažyti negalėjau, nebūtų spėję nudžiūt - puošiau per dukrytės miegą ir po to jau lėkėm baliavot biggrin.gif todėl turėdama daugiau laiko kitą kartą papuoščiau keliomis detalėmis daugiau, o ir spalvų gal būtų daugiau. Šiek tiek gėda dėl užrašo - jis juk svarbiausias čia, bet ... drebėjo rankos (ir kojos) po bulviakasio doh.gif

user posted image

Merginos - Olestai iškilo klausimas toks, tai ir gal dar gali pasirodyti keista, kad ant nuotraukos ne spanguolia užrašyta unsure.gif Ant nuotraukos mano vardas ir pavardės pirmos raidės doh.gif taip man labiau patinka. Tad tikrai nepasisavinau svetimos nuotraukos, bet pamoka nebloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 07 rugsėjo 2009 - 10:13