QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 11:16)
Nešu savo kūrinį.
Nuostabus kurinys
jau taip dailiai padarytas,kad miela ziuret!!!
QUOTE(eglejk @ 2009 09 05, 13:50)
o cia mano du paskutiniai kepiniai, nors nera ko i jus ir lygiuotis.
Grazus tortai,nera ko kabinetis.
QUOTE(Lion @ 2009 09 05, 13:51)
Atvelku ir saviske barbe
Daili barbyte,o ji tokio aukscio kaip,kad leles buna ar didesne,?nu nusipirkau tu barbiu galvu,tai jei daryt dideli torta,tai galva atrodys labai maza
O pas tave taip graziai proporcinga.
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 16:20)
Nesu torta. Tik garsiai nesijuokit Tik va nezinau ar cia fotika reikia mest lauk, ar fotografa
kas cia negerai su tais veidais?labai mieli veidukai,be to,as pati zinau,kaip smagu lipdyt veidus ir nesigauna kokie nori nors tu ka
Nu bent jau gaunasi panasus i Lavrinoviciu
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 05, 18:29)
Ateinu pasirodyti Vyras paprase torto i darba, tai specialiai iskepiau vyriskai kompanijai
o siaip labai norejau isbandyti meian dengimo mase ir sokoladines gelytes, jas dariau is baltojo sokolado, tai tikriausiai padauginau medaus, nes jos gavosi tokios lipnios ir elastingos
labai dailiai padarei,tik vyriskai kompanijai reikejo padaryti varztu
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 21:14)
--------------
va klausima turiu del marcipano. Parveze man is Airijos toks geltonas. Figureles lipdosi super, bet kiek pagulejes paprastam maiselyje apdziuna ir trupa.
O daba pirkau cia Lietuvoje, jis daug baltesnis, nedziuna. Viskas Ok. Bet figureles, nesvarbu kiek jos buna isdziuve, po saldytuvo buna tokie slapi. Net nuotraukoje matosi. O va tas gelsvas nieko panasaus nebuvo. Kame cia problema?
Marcipano yra keliu rusiu,yra geltonas,kurio nereikia dazyt geltonai
pvz anciukams,yra sviesus,elastingas,man patinka is jo daryti figureles,apdziuna ir stovi ilgiausiai.
QUOTE(Olesta @ 2009 09 06, 10:00)
mergaitės, gal tarp Jūsų atsirastų akomponatorė, ar muzikinių instrumentų suderintoja
man čia vieną instrumentą reikėtų sustyguoti......
Jegele,o ne tortas,duoks pagrot,ka????
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 06, 11:54)
Ačiū, merginos
Šiandien nuotaika geresnė, tai rodau savo tortuką, darytą mergaitės krikštynoms.
Viduje - vėl gi tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės - pastilažas, kiti papuošimai iš bezė. Norėjau visą tortą dengti beze, bet jo pirma partija nesigavo, tai tortą dengiau mase dviem gabalais, iš pradžių viršų, paskui - šonus.
Labai grazus torciukas,jau man tie baciukai kokie dailus
Meain,aciu uz pasakyta nuomone
Tavo nuomone labai svarbi,tu kepi pasakiskus tortus,
taigi vakar nuvaziavom i ta anglu picnika,tai seimininke to torto neleido valgyt,skao as ji dabar fotografuosiu,po to idesiu i spauda ir kai pasake kiek jis gali kainuot tai as buvau didziai nustebus,nes sakiau,kad parduodu veltui,vienzo sake,dabar kepsi anglams tortus ir gausi po 300£ uz viena Siaip buvo smagu sulaukti tiek pagyrimu
va tiek ziniu,taigi
visos merginos cia turi auksines rankas Ir pradedancios ir su patirtim.Ir tikrai,baikit cia kuklintis,nes is tu tortu milijonus susikrautumet