Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, super torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smartmart: 06 rugsėjo 2009 - 13:51
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 13:50)
drakosa, sakai, verciam tobuleti merginas?  biggrin.gif

Ok, tai jau gavau ziniu, jog Kaledom atvaziuoja didele siemyna, tai, Asseni, man tortuka kaledini- eglute, papuosta girliandom ir lemputem (batareikas galima gal imontuot- nieko sudetingo- naito ideja), aplink eglute soka 6 vaikai karnavaliniais kostiumais, foteliuose kepso 4 suauge, kambaryje stovi degantis zidinys, akvariumas, televizorius (rodo LIetuvos sokiu desimtuka), garsiai groja muzika. lithuania.gif

Tokis juokelis.

QUOTE(drakosa @ 2009 09 06, 14:22)
nu persiprašau kokis čia tamstai juokelis??? Labai normalus torto užsakymas... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jos jau muset priprato prie tokių.... tongue.gif

Nu gi , mergos, gal baigsit pagaliau tyciotis? cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors pagalvojus, visai nebloga mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Olesta, liuks. Itariu, kitas uzsakymas bus Rojalis, ant koju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 rugsėjo 2009 - 13:58
Ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 09 06, 11:43)
migle apie sita grozi is vis patyliu, jis toks svelnutis, traputis atrodo  wub.gif  jei galima kopijuoju pas save i lobiu dezute  4u.gif
Tai aišku galima smile.gif Tam ir dedame savo tortų nuotraukas biggrin.gif

Olesta, puikus pianinas thumbup.gif Taip lygiai ir tvarkingai padarytas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi, kad patarimas pravertė smile.gif

QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 13:50)
drakosa, sakai, verciam tobuleti merginas?  biggrin.gif
Ok, tai jau gavau ziniu, jog Kaledom atvaziuoja didele siemyna, tai, Asseni, man tortuka kaledini- eglute, papuosta girliandom ir lemputem (batareikas galima gal imontuot- nieko sudetingo- naito ideja), aplink eglute soka 6 vaikai karnavaliniais kostiumais, foteliuose kepso 4 suauge, kambaryje stovi degantis zidinys, akvariumas, televizorius (rodo LIetuvos sokiu desimtuka), garsiai groja muzika. lithuania.gif
Tokis juokelis.
Na, merginos, fantazijos jums tikrai nertūksta biggrin.gif

Šiandien nuotaika geresnė, tai rodau savo tortuką, darytą mergaitės krikštynoms.
Viduje - vėl gi tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės - pastilažas, kiti papuošimai iš bezė. Norėjau visą tortą dengti beze, bet jo pirma partija nesigavo, tai tortą dengiau mase dviem gabalais, iš pradžių viršų, paskui - šonus.

user posted image

user posted image

user posted image

Asseni, tai aš. Nepastebėjau, kad vyras neatsijungęs, ir parašiau iš jo logino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 06 rugsėjo 2009 - 13:55
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 06, 11:20)
O koki balta sokolada geriausia naudoti gelyciu darymui? Receptas tas butu sokoladas ir medus. su juodu neblogai gavosi, o su baltu neiseina, galvoju gal sokoladas ne toks, naudojau princa balta. unsure.gif

As su princu kuo puikiausiai padariau rozes mirksiukas.gif
Nerasysiu apie tortus nieko... truksta zodziu ... wub.gif
Atsakyti
Migle79, jau tavo tortukas tai super.

Pasigirsiu. Mano vyras pagaliau susitaike su mano pomiegiu. Jam baisiai nusibodo su rankiniu pjuklu is faneros pjauti padeklus. Tai siandien nupirko elektrini lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 rugsėjo 2009 - 14:04
QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 15:03)
Migle79, jau tavo tortukas tai super.

Pasigirsiu. Mano vyras pagaliau susitaike su mano pomiegiu. Jam baisiai nusibodo su rankiniu pjuklu is faneros pjauti padeklus. Tai siandien nupirko elektrini lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai dar tam reikalui ir fanera perkat specialiai? ar siaip is kazkur gaunat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 06, 15:16)
Tai dar tam reikalui ir fanera perkat specialiai? ar siaip is kazkur gaunat? biggrin.gif

Ne, kol kas neperkam. Vyras is darbo atnesa. Jie gauna irenginius spec. dezese is geros faneros.
Atsakyti
ačiū, merginos, tikrai stengiausi darydama šitą tortą, sekėsi ganėtinai sklandžiai, žinoma įspūdingiau būtų buvę, jei klavišai būtų buvę juodi ir tikroviškesni, dengimo masė jau buvo vakar padaryta, tortas vakar suteptas, tai su sviestinio kremo plakimu, ir apdengimu dirbau neatsitraukdama prie jo nuo 9 iki 12.30 rolleyes.gif

man su tuo kalėdų aprašymu tai dabar toks epizodas iš filmo „Ironija sudby 2“nušvito atminty, kaip ta mergaitė bachūrui kojas girlianda apvyniojo lotuliukas.gif Asseni ruošk figūrėlių atsargas žiemai lotuliukas.gif ir padėklu pasirūpink, kad eglė suktųsi į vieną pusę pagal muziką, o vaikai į kitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 05, 21:23)
radau netyčia vaizdelį toms, kurios norėjote pamatyti galutinį vaizdelį, kaip šampanas stovu bėga su šviesa:

Mano vestuvinis tortas buvo irgi su fontanu, galiu pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 09 06, 16:15)
Mano vestuvinis tortas buvo irgi su fontanu, galiu pasirodyti  ax.gif

Atrodo kaip netikras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 06, 15:19)
Atrodo kaip netikras  blink.gif

Tai ten aplinkui plastmasė, o ant jos tortas, viršuj ir apačioj ir puošta gyvom gėlėm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jei ką, pašnibždėsiu, kad linkomanijoj jau yra Nuo iki numeris su mūsų zviozdom hihihi.gif

O tame paskutiniame torte, nematau torto išvis lotuliukas.gif
Atsakyti