QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 13:50)
drakosa, sakai, verciam tobuleti merginas?
Ok, tai jau gavau ziniu, jog Kaledom atvaziuoja didele siemyna, tai, Asseni, man tortuka kaledini- eglute, papuosta girliandom ir lemputem (batareikas galima gal imontuot- nieko sudetingo- naito ideja), aplink eglute soka 6 vaikai karnavaliniais kostiumais, foteliuose kepso 4 suauge, kambaryje stovi degantis zidinys, akvariumas, televizorius (rodo LIetuvos sokiu desimtuka), garsiai groja muzika.
Tokis juokelis.
Ok, tai jau gavau ziniu, jog Kaledom atvaziuoja didele siemyna, tai, Asseni, man tortuka kaledini- eglute, papuosta girliandom ir lemputem (batareikas galima gal imontuot- nieko sudetingo- naito ideja), aplink eglute soka 6 vaikai karnavaliniais kostiumais, foteliuose kepso 4 suauge, kambaryje stovi degantis zidinys, akvariumas, televizorius (rodo LIetuvos sokiu desimtuka), garsiai groja muzika.
Tokis juokelis.
QUOTE(drakosa @ 2009 09 06, 14:22)
nu persiprašau kokis čia tamstai juokelis??? Labai normalus torto užsakymas... jos jau muset priprato prie tokių....
Nu gi , mergos, gal baigsit pagaliau tyciotis?
Nors pagalvojus, visai nebloga mintis
Olesta, liuks. Itariu, kitas uzsakymas bus Rojalis, ant koju.
Ačiū, merginos
Olesta, puikus pianinas Taip lygiai ir tvarkingai padarytas Džiaugiuosi, kad patarimas pravertė
Šiandien nuotaika geresnė, tai rodau savo tortuką, darytą mergaitės krikštynoms.
Viduje - vėl gi tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės - pastilažas, kiti papuošimai iš bezė. Norėjau visą tortą dengti beze, bet jo pirma partija nesigavo, tai tortą dengiau mase dviem gabalais, iš pradžių viršų, paskui - šonus.
Asseni, tai aš. Nepastebėjau, kad vyras neatsijungęs, ir parašiau iš jo logino
QUOTE(neramuole @ 2009 09 06, 11:43)
migle apie sita grozi is vis patyliu, jis toks svelnutis, traputis atrodo jei galima kopijuoju pas save i lobiu dezute
Tai aišku galima Tam ir dedame savo tortų nuotraukas Olesta, puikus pianinas Taip lygiai ir tvarkingai padarytas Džiaugiuosi, kad patarimas pravertė
QUOTE(alfa159 @ 2009 09 06, 13:50)
drakosa, sakai, verciam tobuleti merginas?
Tokis juokelis.
Na, merginos, fantazijos jums tikrai nertūksta Ok, tai jau gavau ziniu, jog Kaledom atvaziuoja didele siemyna, tai, Asseni, man tortuka kaledini- eglute, papuosta girliandom ir lemputem (batareikas galima gal imontuot- nieko sudetingo- naito ideja), aplink eglute soka 6 vaikai karnavaliniais kostiumais, foteliuose kepso 4 suauge, kambaryje stovi degantis zidinys, akvariumas, televizorius (rodo LIetuvos sokiu desimtuka), garsiai groja muzika.
Tokis juokelis.
Šiandien nuotaika geresnė, tai rodau savo tortuką, darytą mergaitės krikštynoms.
Viduje - vėl gi tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės - pastilažas, kiti papuošimai iš bezė. Norėjau visą tortą dengti beze, bet jo pirma partija nesigavo, tai tortą dengiau mase dviem gabalais, iš pradžių viršų, paskui - šonus.
Asseni, tai aš. Nepastebėjau, kad vyras neatsijungęs, ir parašiau iš jo logino
QUOTE(Aidutea @ 2009 09 06, 11:20)
O koki balta sokolada geriausia naudoti gelyciu darymui? Receptas tas butu sokoladas ir medus. su juodu neblogai gavosi, o su baltu neiseina, galvoju gal sokoladas ne toks, naudojau princa balta.
As su princu kuo puikiausiai padariau rozes
Nerasysiu apie tortus nieko... truksta zodziu ...
Migle79, jau tavo tortukas tai super.
Pasigirsiu. Mano vyras pagaliau susitaike su mano pomiegiu. Jam baisiai nusibodo su rankiniu pjuklu is faneros pjauti padeklus. Tai siandien nupirko elektrini
Pasigirsiu. Mano vyras pagaliau susitaike su mano pomiegiu. Jam baisiai nusibodo su rankiniu pjuklu is faneros pjauti padeklus. Tai siandien nupirko elektrini
QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 15:03)
Migle79, jau tavo tortukas tai super.
Tai dar tam reikalui ir fanera perkat specialiai? ar siaip is kazkur gaunat?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 06, 15:16)
Tai dar tam reikalui ir fanera perkat specialiai? ar siaip is kazkur gaunat?
Ne, kol kas neperkam. Vyras is darbo atnesa. Jie gauna irenginius spec. dezese is geros faneros.
ačiū, merginos, tikrai stengiausi darydama šitą tortą, sekėsi ganėtinai sklandžiai, žinoma įspūdingiau būtų buvę, jei klavišai būtų buvę juodi ir tikroviškesni, dengimo masė jau buvo vakar padaryta, tortas vakar suteptas, tai su sviestinio kremo plakimu, ir apdengimu dirbau neatsitraukdama prie jo nuo 9 iki 12.30
man su tuo kalėdų aprašymu tai dabar toks epizodas iš filmo Ironija sudby 2nušvito atminty, kaip ta mergaitė bachūrui kojas girlianda apvyniojo Asseni ruošk figūrėlių atsargas žiemai ir padėklu pasirūpink, kad eglė suktųsi į vieną pusę pagal muziką, o vaikai į kitą
man su tuo kalėdų aprašymu tai dabar toks epizodas iš filmo Ironija sudby 2nušvito atminty, kaip ta mergaitė bachūrui kojas girlianda apvyniojo Asseni ruošk figūrėlių atsargas žiemai ir padėklu pasirūpink, kad eglė suktųsi į vieną pusę pagal muziką, o vaikai į kitą
QUOTE(Olesta @ 2009 09 05, 21:23)
radau netyčia vaizdelį toms, kurios norėjote pamatyti galutinį vaizdelį, kaip šampanas stovu bėga su šviesa:
Mano vestuvinis tortas buvo irgi su fontanu, galiu pasirodyti
QUOTE(ikristute @ 2009 09 06, 16:15)
Mano vestuvinis tortas buvo irgi su fontanu, galiu pasirodyti
Atrodo kaip netikras
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 06, 15:19)
Atrodo kaip netikras
Tai ten aplinkui plastmasė, o ant jos tortas, viršuj ir apačioj ir puošta gyvom gėlėm
Sveikos, jei ką, pašnibždėsiu, kad linkomanijoj jau yra Nuo iki numeris su mūsų zviozdom
O tame paskutiniame torte, nematau torto išvis
O tame paskutiniame torte, nematau torto išvis