Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 09 05, 20:23)
radau netyčia vaizdelį toms, kurios norėjote pamatyti galutinį vaizdelį, kaip šampanas stovu bėga su šviesa:

Aciukas, as norejau 4u.gif Super grazus vaizdelis, bet dar labiau dabar noreciau to sampaniuko pasiurbciot blush2.gif cool.gif

QUOTE(Meian @ 2009 09 05, 21:42)
1.Aisku, vien nuo jo nieko neatsitiks, bet kaip tikrai lietuvei ramiau ant sirdies zinoti, kad jis nepadeda tortui -- tada ir tokio netureti lengviau ant dusios hihihi.gif
pioneer.gif Uzduoti supratau! pioneer.gif

2.Juokemes garsiai, tiesiog griaudejome, ir padarem isvada, kad reikia ismest ne tik fotika, bet ir pati torta. beee.gif

1. hihihi.gif
2. Oi prajuokinai, negaliu, balsu zvengt pradejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Džiovintų vaisių ir riešutų tortas

Žadėtas receptas

Atsiprasau, kad cia, bet prasideja tema nuo sito "daikto"
Atsakyti
Gitule, nu apnaglėjai visai lotuliukas.gif ne tik torto jai, bet dar ir šampaniuko pasiurbčiot alc.gif
Meian bigsmile.gif postas liuks - moteris - fizikė - konditerė - linksmų plaučių savininkė, tiesiog trys viename 4u.gif gerai Dievulis pasistengė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kur galima nusipirkti marcipano masės lipdymui? Nutariau pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 09 06, 09:04)
Sveikos,
Kur galima nusipirkti marcipano masės lipdymui? Nutariau pabandyt ax.gif

Maximose, ieškok prie visokių tortinių glajų tokia 200 g dėputė su 2 aukštųb tortu pavaizduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 06, 00:42)
Kita vertus, pagalvojus, fontanelis = papildomas pavojus mases vientisumui, nes vanduo (o dar ne siaip stovintis, bet esantis nuolatiniame judesyje) garuoja, ir padidina santykine oro dregme... Aisku, vien nuo jo nieko neatsitiks, bet kaip tikrai lietuvei ramiau ant sirdies zinoti, kad jis nepadeda tortui -- tada ir tokio netureti lengviau ant dusios hihihi.gif

aš irgi taip galvojau. Bet tokią mintį nuginiau.. kiek laiko jau ten čiurlens tas šampanas irnesakyk.gif neturėtų nieko atsitikti.
Ir dar kilo mintis - kada supila tą šampaną?

QUOTE(Meian @ 2009 09 06, 00:42)

Naitai.... buvote grybe.... jau net ir jo prireike? verysad.gif console.gif

ko "jo" prireikė?
Aš esu prisiekus grybautoja. Tai vakar šiaušiau į Marcinkonis. Jėėėgaaaaa thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 06, 01:54)
Naitai, tu klausei.
Padariau vel kelis moldus veidukams, daba palikau dziut. Gan stori, tai gal kokiom penkiom dienom paliksiu, neliesiu. Pabandysiu padaryti veidus. gal si kart geriau gausis. Tai tada parodysiu ir parasysiu su nuotraukom kaip pagaminti. Gal kam pravers

aš klausiau. Ir bus labai įdomu padaryti, iš kokių medžiagų juos padarei? blink.gif
ir kaip veidukas atšoka nuo moldo. g.gif
Atsakyti
Tie maniskiai tortai vestuvems abu buvo ne jaunuju unsure.gif nes daug kam kilo klausimas, ar tas su gulbem jaunuju... ne, ten siaip vestuvinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 06, 09:48)
aš klausiau. Ir bus labai įdomu padaryti, iš kokių medžiagų juos padarei?  blink.gif
ir kaip veidukas atšoka nuo moldo. g.gif

Naitai, tai dar nebandziau veiduku det. Tik pati molda dziovinu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 06, 09:55)
Tie maniskiai tortai vestuvems abu buvo ne jaunuju  unsure.gif nes daug kam kilo klausimas, ar tas su gulbem jaunuju... ne, ten siaip vestuvinis  biggrin.gif

Zinok, jie drasiai galetu buti ir tikri vestuviniai. As kai paziuriu inete kokius tortus daro vestuvems, juodus, bordinius, rudus, tai kad viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 13:16)
Nešu savo kūrinį.

Viduje - tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės, lapeliai, drugeliai - pastilažas.

tortas nerealus, jau toks siltas, grazus, elegantiskas wub.gif wub.gif wub.gif nu negaliu atsiziureti wub.gif

Saunuole, visi tortai labai kruopsciai, su meile padaryti ir tokie stilingi wub.gif
Atsakyti
O koki balta sokolada geriausia naudoti gelyciu darymui? Receptas tas butu sokoladas ir medus. su juodu neblogai gavosi, o su baltu neiseina, galvoju gal sokoladas ne toks, naudojau princa balta. unsure.gif
Atsakyti
asseni tortukas labai labai grzutis, man zmoguciai visai simpatiski atrodo, tokie israiskingi, sauniai pasidarbuota thumbup.gif

migle apie sita grozi is vis patyliu, jis toks svelnutis, traputis atrodo wub.gif jei galima kopijuoju pas save i lobiu dezute 4u.gif

meian labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif pritariu 100 procentu drinks_cheers.gif
Atsakyti