Na man tai uzkliuvo namelis... siek tiek.. man jis labiau panasus i.... na...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:13)
Na man tai uzkliuvo namelis... siek tiek.. man jis labiau panasus i.... na...
Niu, niu, Rugiagele. I ka panasus ., Jau tavo mintis tai
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 20:27)
Niu, niu, Rugiagele. I ka panasus ., Jau tavo mintis tai
Nu as kaip visad prisigalvoju visokiu asociaciju na man siek tiek uznesa i suns budele.. dieve, tik neuzmetykit manes akmenim.. gerai, kad as toli gyvenu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:29)
Nu as kaip visad prisigalvoju visokiu asociaciju na man siek tiek uznesa i suns budele.. dieve, tik neuzmetykit manes akmenim.. gerai, kad as toli gyvenu
. Pagalvojau blogiau .
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 20:31)
. Pagalvojau blogiau .
Viespate, negalvokit, kad as tokia istvirkus, kad vis asocijuotusi man su tuo
Sioje temoje esu visai naujoke ir gyvenime konditerijoje esu naujoke. Labai patinka gaminti ir kartais koki saldumyna pasigaminti, bet ka cia isvydau.... As apakusi ir netekusi amo. Nerealus dalykai cia dedasi Tikiuosi labai nepyksite uz klausimeli, bet nuo ko butu geriausia pradeti? Ta prasme nuo kokio torciuke pradeti? Kur jus perkate visus tuos dazus ir kitus priedus?
O cia radau pora pamokeliu
Pamokele
Pamokele
Pamokele
Pamokele
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 09 05, 20:39)
Sioje temoje esu visai naujoke ir gyvenime konditerijoje esu naujoke. Labai patinka gaminti ir kartais koki saldumyna pasigaminti, bet ka cia isvydau.... As apakusi ir netekusi amo. Nerealus dalykai cia dedasi Tikiuosi labai nepyksite uz klausimeli, bet nuo ko butu geriausia pradeti? Ta prasme nuo kokio torciuke pradeti? Kur jus perkate visus tuos dazus ir kitus priedus?
Pamokele
Pamokele
Pamokele
Pamokele
Sveika, kaimyne
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 19:36)
drakosa....va originals ...su ilinkimais ...sakiau nėra ką lyginti
nu tamsta, lyginti galima, bet visai to daryti nereikia...
aš kai duodu pvz kad padarytų tortą, neikada nenoriu LYGIAI TOKIO PAČIO...
kiekvienas tortas turi būti indiviadualus ir šiltas jis patampa todėl, kad padaromas savaip ir iš širdies.
O tie įlinkimai bagažinėj - tiesiog mano akys krito...nes visa mano giminė automobilistai, diedas autoservise dirba....ir pati aš kiekvieną dieną darbe su automobiliais draugauju...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:43)
Sveika, kaimyne
Labas ka cia veiki?
Gal galima pas tave i pamokas ateiti? Man cia aukstos materijos...
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 09 05, 20:58)
Labas ka cia veiki?
Cia mano antri namai - si tema
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 21:04)
Cia mano antri namai - si tema
Geras.
Pas mus temoje vis skaitau skaitau apie tavo sedevrus, bet kazkaip niekada nesusimasciau, kad taip esi pasinesusi i tokius dalykus ir dar apziurejau, kad jau tavo tie kepinukai labai dailus