Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na man tai uzkliuvo namelis... siek tiek.. blush2.gif man jis labiau panasus i.... na... ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:13)
Na man tai uzkliuvo namelis... siek tiek..  blush2.gif man jis labiau panasus i.... na...  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Niu, niu, Rugiagele. I ka panasus lotuliukas.gif ., Jau tavo mintis tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 20:27)
Niu, niu, Rugiagele. I ka panasus lotuliukas.gif ., Jau tavo mintis tai  lotuliukas.gif

Nu as kaip visad prisigalvoju visokiu asociaciju blush2.gif na man siek tiek uznesa i suns budele.. dieve, tik neuzmetykit manes akmenim.. gerai, kad as toli gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:29)
Nu as kaip visad prisigalvoju visokiu asociaciju  blush2.gif na man siek tiek uznesa i suns budele.. dieve, tik neuzmetykit manes akmenim.. gerai, kad as toli gyvenu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Pagalvojau blogiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 20:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Pagalvojau blogiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Viespate, negalvokit, kad as tokia istvirkus, kad vis asocijuotusi man su tuo lotuliukas.gif
Atsakyti
drakosa....va originals ...su ilinkimais ax.gif...sakiau nėra ką lyginti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sioje temoje esu visai naujoke ir gyvenime konditerijoje esu naujoke. Labai patinka gaminti ir kartais koki saldumyna pasigaminti, bet ka cia isvydau.... As apakusi ir netekusi amo. Nerealus dalykai cia dedasi thumbup.gif Tikiuosi labai nepyksite uz klausimeli, bet nuo ko butu geriausia pradeti? Ta prasme nuo kokio torciuke pradeti? Kur jus perkate visus tuos dazus ir kitus priedus?

O cia radau pora pamokeliu smile.gif

Pamokele

Pamokele

Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 09 05, 20:39)
Sioje temoje esu visai naujoke ir gyvenime konditerijoje esu naujoke. Labai patinka gaminti ir kartais koki saldumyna pasigaminti, bet ka cia isvydau.... As apakusi ir netekusi amo. Nerealus dalykai cia dedasi thumbup.gif  Tikiuosi labai nepyksite uz klausimeli, bet nuo ko butu geriausia pradeti? Ta prasme nuo kokio torciuke pradeti? Kur jus perkate visus tuos dazus ir kitus priedus?

O cia radau pora pamokeliu smile.gif

Pamokele

Pamokele

Sveika, kaimyne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 19:36)
drakosa....va originals ...su ilinkimais  ax.gif...sakiau nėra ką lyginti  blush2.gif 

nu tamsta, lyginti galima, bet visai to daryti nereikia... mirksiukas.gif
aš kai duodu pvz kad padarytų tortą, neikada nenoriu LYGIAI TOKIO PAČIO... schmoll.gif
kiekvienas tortas turi būti indiviadualus ir šiltas jis patampa todėl, kad padaromas savaip ir iš širdies.
O tie įlinkimai bagažinėj - tiesiog mano akys krito...nes visa mano giminė automobilistai, diedas autoservise dirba....ir pati aš kiekvieną dieną darbe su automobiliais draugauju... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 20:43)
Sveika, kaimyne  biggrin.gif

Labas biggrin.gif ka cia veiki?
Gal galima pas tave i pamokas ateiti? biggrin.gif Man cia aukstos materijos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 09 05, 20:58)
Labas biggrin.gif  ka cia veiki?
Gal galima pas tave i pamokas ateiti? biggrin.gif Man cia aukstos materijos... blush2.gif

Cia mano antri namai - si tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 21:04)
Cia mano antri namai - si tema  lotuliukas.gif

Geras. thumbup.gif
Pas mus temoje vis skaitau skaitau apie tavo sedevrus, bet kazkaip niekada nesusimasciau, kad taip esi pasinesusi i tokius dalykus ir dar apziurejau, kad jau tavo tie kepinukai labai dailus smile.gif
Atsakyti