Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Lion @ 2009 09 05, 15:40)
  Kenwood 336   mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 09 04, 23:28)
Idedu savo baisuokli, nervus jis man prigadino
...Tikiuosi atlaikys 220km kelione

jau ta savikritika doh.gif
o dėl kilometrų.. aš galėjau pabandyti šiand jį pavėžinti 300 km, kuriuos sukoriau nuo namų iki grybo ir atgal laugh.gif Kreipkis, visada padėsiu torų testavime pioneer.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 00:45)
Mergaitės , neleiskite savo vyrų prie kompo , nes kviesite psihuškę kai jie mirs iš juoko  - nuo mano mašinos 

Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu  doh.gif  blush2.gif...fsio nešu autus iš čia

Cipciukai, labai daili Tavo mašina wub.gif Man norėtųsi to kaspino ne tik per šonus, bet ir per galus perrišto.. mačiau taip iš tikro perrištą.. gražu rolleyes.gif

QUOTE(alfa159 @ 2009 09 05, 11:41)
Gal kas uzsiprasys abstrakciju? Pvz., tortas- Pavydas, arba- Solidumas, arba- Ir kodel tu mane palikai?  biggrin.gif Arba kazkas impresionistiniame stiliuje? Arba-O!-kubizmo stiliuje- skirtingi torto gabalai, gelyciu fragmentai, teletabiu kojos meniskai vienas ant kito sudelioti? 

thumbup.gif jau kad pasisakei bigsmile.gif Tačiau Tavo paminėtos temos, užduotys ko gero galėtų būti mestos kaip iššūkis pasaulinio lygio konditeriams.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 12:55)
o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas .....

o aš galvojau, čia Jiesios porcelianas. Nors gal labiau Minsko.. bet vistiek tikras puodelis.. apgavai mane schmoll.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 15:16)
Nešu savo kūrinį.

Viduje - tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės, lapeliai, drugeliai - pastilažas.

dieviškai gražus. Tai tikrai būtų tortas, kurį gavus, neleisčiau prapjauti.. man tai taip gražu wub.gif , švelnu.. ir daug darbo įdėta.

QUOTE(Lion @ 2009 09 05, 17:51)
Atvelku ir saviske barbe  blush2.gif

norėčiau tokią padaryti vienai mergaitei.. na gal prisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 rugsėjo 2009 - 18:00
Migle79.....profai kaži ar taip padarytu - įdealus wub.gif wub.gif wub.gif .....nepyk , bet kopinu , laukiu anukytės gimtadienio , jei neužkibsiu ant kokio kito , darysiu panašų į tavo , ar galima ?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 rugsėjo 2009 - 18:01
Nesu torta. Tik garsiai nesijuokit biggrin.gif Tik va nezinau ar cia fotika reikia mest lauk, ar fotografa doh.gif
Migle79, gal gali atskleist paslapti, su kokia programa taip nuotraukas atkoreguojat? Ar cia fotikas krutas? ax.gif

Cia pievoje dedukas su savo anukais.
Reikejo padaryti pieva, t.y. sodybos dali, kurioje stovi pavesine (pasake, kad tinka rudos spalvos namelis). Rasau kas turejo but:

Pieva yra mazdaug staciakampio formos, viemame kampe stovi pavesine, prie jos aukstokos rudos 2-ju vietu supynes. Juokiu augalu, medziu ar geliu nera.
T.b. dedukas su anukais (5 berniukai ir 1 mergaite): du dvimeciai baltapukiai, du sesiameciai mergaite ir berniukas (mergaite geltonplauke su kasytem, berniukas kiek tamsesnis), 2 dvylikmeciai su tamsiais, beveik juodais plaukais ir dedukas sviesiaplaukis. Visu akys zydros. Nei suoliuku nei kitu kokiu nors statyniu nera.

Tai va stai kas man gavosi. Pozos, drabuziai, zaisliukai jau mano. Padariau dar baseina, nes jis gi pripuciamas smile.gif Jeigu ka, galima vandeni isleist ir pasalint baseina. lotuliukas.gif
Labai pergyvenau del deduko, kad nebutu panasus i vaika.

Aisku iki figureliu tobulumo dar toli grazu, tai labai nesijuokit blush2.gif

user posted image

Cia visos figureles is aciau blush2.gif
user posted image

Viduje medaus tortas su 3-ju skoniu zele gabaliukais. Virsus, namuko padengimas sokoladine saldainiu mase, figureles marcipanas. Visas detales ir namuka "klijavau" ant torto paprastu minkstu sviestu. Namelyje irgi tortas. Is tikro sonai nera lygus, nes nesekiau lygumo, vis gi pieva. Tortas virs 5 kg. Dydis 40x30 kazkur.

Atsakyti
Ačiū labai, merginos, už šiltus žodžius wub.gif Net nuotaika pakilo smile.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 09 05, 13:23)
Turiu klausimuka kaip tau pavyksta apdengti torta, kaip tu apdengi ties kampais man tai susigaranksciuoja g.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 09 05, 13:26)
prašau plačiau apie drugelių spalvinimą  4u.gif
va va, ir ma to paties klausimo atsakymo, kaip gražiai apdengti stačiakampį  4u.gif 

Stačiakampį tortą dengiau pirmą kartą. Pati dengimu likau patenkinta, ne taip jau ir baisu bigsmile.gif Iš pradžių gerai išlyginau tortą biskvito trupiniais+kremu. Iškočiojau pastilažą, uždėjau ant torto, masę prie torto pradėjau "klijuoti" nuo kampų, paskui šonus. Likusią masę nupjoviau peiliu. Galiausiai dar palyginau masę rankomis. Ir viskas.
Drugeliams turiu specialią formą. Didelį drugelį nuspalvinau panačiai, kaip buvo pavaizduota popieriuke prie formų, likusius du dažiau pagal fantaziją. Žiūrėjau, kad spalvos daugmaž dėrėtų.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 18:00)
Migle79.....profai kaži ar taip padarytu - įdealus wub.gif  wub.gif  wub.gif .....nepyk , bet kopinu , laukiu anukytės gimtadienio , jei neužkibsiu  ant kokio kito , darysiu panašų į tavo , ar galima ??  rolleyes.gif

Aišku, galima. Aš iš jūsų tiek idėjų paėmiau ax.gif blush2.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 18:20)
Migle79, gal gali atskleist paslapti, su kokia programa taip nuotraukas atkoreguojat? Ar cia fotikas krutas? ax.gif

Labai gražiai nulipdei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Žmogeliukai labai tikroviški 4u.gif Ir idėja, ir atlikimas pačiam aukščiausiam balui mirksiukas.gif

Kaip jau rašiau, vyro aistra - fotografija. Tai turime tam reikalui prifesionalią techniką su visais atributais rolleyes.gif Fotošopu nieko neredaguojame. Jei redaguotume, tai nesimatytų trūkumų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 05 rugsėjo 2009 - 18:28
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 19:21)

Kaip jau rašiau, vyro aistra - fotografija. Tai turime tam reikalui prifesionalią techniką su visais atributais rolleyes.gif Fotošopu nieko neredaguojame. Jei redaguotume, tai nesimatytų trūkumų blush2.gif

blink.gif blink.gif ...... lens.gif lens.gif ...gal molonėtumėtu kuri nors man kušlai parodyti tuos trūkumus , plyyyyyyyyyyyz .... notworthy.gif.

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 19:34)
blink.gif  blink.gif ...... lens.gif  lens.gif ...gal molonėtumėtu kuri nors man kušlai parodyti tuos trūkumus , plyyyyyyyyyyyz .... notworthy.gif.

Pritariu. Irgi norejau paklausti apie trukumus. Kiba mano akiniai per silpni
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 18:34)
blink.gif  blink.gif ...... lens.gif  lens.gif ...gal molonėtumėtu kuri nors man kušlai parodyti tuos trūkumus , plyyyyyyyyyyyz .... notworthy.gif.

Mažoje nuotraukoje gal ne taip matosi, bet atidarius per parašą didesnio dydžio galima visko pamatyti smile.gif
Pvz. pažiūrėjus į pintą krepšelį, matosi sutrukinėjusi masė.

Nuotraukai daug duoda ne tik fotikas, bet ir objektyvai, apšvietimas, kokiu kampu fotografuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 05 rugsėjo 2009 - 18:45
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 19:44)
Mažoje nuotraukoje gal ne taip matosi, bet atidarius per parašą didesnio dydžio galima visko pamatyti smile.gif
Pvz. pažiūrėjus į pintą krepšelį, matosi sutrukinėjusi masė.

Nuotraukai daug duoda ne tik fotikas, bet ir objektyvai, apšvietimas, kokiu kampu fotografuojama.

Oj, Migle, nu jau tik nesikabinek prie tokiu smulkmenu. Nieko nesimato, viskas labai dailu ir grazu
Atsakyti
O ten tas vanduo baseine,tai zele, ar spec gelis? Ir kur jo galima gauti nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 19:53)
O ten tas vanduo baseine,tai zele, ar spec gelis? Ir kur jo galima gauti nusipirkti?

Rugiagele, tai yra spec dekoravimo gelis. Jo yra pirkti Lietuvoje, bet nepamenu kaip firma vadinasi.
Parduoda po 4 kg kibirelius.
Atsakyti
ne, nu mergos, jėzau, kada jūs tortus kepat, kad tiek temos lapų pripliurpiat??? lotuliukas.gif aš nebespėju skaityt...jau darbe kreivai į mane žiūri... o man tai cekava, kad kokių tortų prigamino...
aš kažkaip į tempą nepataikau.... blink.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 13:25)
Nesu savo ufonautus. 

superiniai tie...ufonautai... žolėj tupi...nu fainuoliai

QUOTE(daividija @ 2009 09 04, 16:03)
dariau pikniko krepsi,ryt keliaus i piknika lotuliukas.gif

blink.gif
be komentarų..

QUOTE(naitas @ 2009 09 04, 16:40)
čia TORTŲ tema mad.gif o ne krepšių 
kiba paskųsti moderatorei  mastau.gif kad išmoderuotų į odinių dirbinių temą

oj, mama net garsu susižvengiau... lotuliukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 22:45)
Mergaitės , neleiskite savo vyrų prie kompo , nes kviesite psihuškę kai jie mirs iš juoko  - nuo mano mašinos

aš suprantu - kuklumas puošia, bet šiuo atveju netinka.... schmoll.gif
super mašina, galite liuosiai atidaryti mašinų gamybos fabriką...
tik..vienas pastebėjimas (nu leisiu jau pakomentuoti, atsiprašau..) - nereiktų prie bagažinės daryti tų įlinkimų, tiesiog man regis be jų būtų geriau...

QUOTE(alfa159 @ 2009 09 05, 09:41)
Oi, zinokit, mes-uzsakovai, jau kaip uzsiprasysim, tai jums bus.  Sakau, stabdykit mus, kol nevelu.  biggrin.gif

kolege, gal iš proto išsikraustėte??? lotuliukas.gif jei mes, užsakovai, prašysime tik ROŽIŲ ant torto, tai jos nei kiek netobulės.... biggrin.gif
pažiūrėjus pirmą temą ir dabar tai skirtumas kaip dangus ir žemė...na, ir kažkiek laurų galime ir mes, užsakovai pasijamti...nes priverčiam jas tą daryti pirmą kartą, o paskui negali atsitraukti... lotuliukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 10:55)
o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas ....ir ačiū kolegei už įdėjos atgaivinimą  aciuks.gif .

wub.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 13:16)
Nešu savo kūrinį.
Viduje - tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės, lapeliai, drugeliai - pastilažas.

vaje, kokis šiltas ir meilas tortukas....nu tokis švelnus švelnus...

QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 18:20)
Nesu torta. Tik garsiai nesijuokit biggrin.gif
Cia pievoje dedukas su savo anukais.

nu kolege, dabar visi jamsim ir žvengsim iš tavo torto tris mėnesius... doh.gif
oj, nu su tuo kuklumu kažkaip kovot reikia.... doctor.gif
superinė šeimynėlė, tuo labiau kad tiek darbo naktį įdėta...
bet man labai norėtųsi juos visus į tą tavo superinę žolę pasodint....ech... wub.gif

Ir visų, kurių nepaminėjau ir napkalbėjau....šaunuolės...
gerai, daugėja grožių kūrėjų....
Atsakyti