Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 12:37)
Jetau, koks dailus  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O as parase pamaciau ir ta kita tortuka. Labai grazu!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš čia ne į temą, bet žinau, kad visos tiksliai paskaitysit šitą temą, tai atsiprašau už poster_offtopic.gif bręsta toks reikalas į mėnesio antrą pusę, kad mano tortų dėžutės eina į pabaigą ax.gif ir aš planuoju daryti dėžių 30*30 užsakymą, gal kas panevėžietės norėtumėt jungtis, kažkuri buvot minėjus man.... 4u.gif įpakavime po 50 vnt. (kai pirkau pirmą kartą, mokėjau po 1,85 lt), dabar po tų mokesčių kėlimo reikia man pasiskambint vadybininkei ir pasiteirauti, ar jie brangino, ar ne..., kad neteršt temos, rašykit į az, jei kas norit...
Atsakyti
Cipciuko masiniukas su tuo kaspinu atrodo beveik taip pat "jegovai", kaip ir Rugiageles avataras (na, tas, kur irgi su kaspinu hihihi.gif ). Kazkokiam naujai iskeptam 19meciui labai nuskilo tongue.gif

Apie puodelio grozi, tikroviskuma ir ypac -- staltiesele (bei jos klosciu kritimo tobuluma, o dangau swoon.gif ) jau net nekalbu... Man atrodo, perspjovet cia visas, kada nors dariusias puodeli ant torto doh.gif

Apie Daividija, manau, ne tik man vienai, bet ir visoms cia besilankancioms yra aisku: tai -- neeiliniu gabumu ir isradingumo talentas su SIAUBINGU nesugebejimu blaiviai ivertinti savo darbu. Ir ta tikrai sakau ne juokais -- jos tortai tokie, kad lengvai ju nepamirsi. schmoll.gif Man kaip siandien akyse net stovi visa eile Daividijos grozybiu -- nuo taip rupestingai pagaminto plikytos teslos krepsio, sausainiais - siaudeliais "apjuosto" torto, iki Lavrinoviciu, ai, ka cia privardinsi, daugybe -- o dabar dar ir sitas krepsys swoon.gif Man yra teke matyti kiek panasu krepsi, daryta profesionalo, tai zinok tavo tortas -- nors salia dek. Ne kiek nenusileidzia, neatimsi, nepridesi.

Migle , pamaciau tavo torta, tai net sirdis apsalo... koks mielas, svelnus tortukas... Pirmiausia pamaniau, kad jis skirtas kazkieno dukrytes uzgimimo proga -- na juk tik naujagimiui galima sitoki svelnu ir neapsakomai jautru ruosti : wub.gif . Betgi po to ziuriu -- ten 30 uzrasyta... Nejaugi net trisdesimt dukryciu?... mirksiukas.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 09 05, 10:13)
mergaites, reikia ideju kaip papuost knyga, dominuojancios spalvos raudona juoda, siulykit varijantus,knygos reikia ateinanciam savaitgaliui, prasau labai nes galvoi minciu 0 doh.gif tortukas turi but apie 10 kg  ax.gif

Gali uzmesti aki i viena tokia mano kepta knygute (prie apacios ten), ir galiu trumpai nupasakoti, kaip ja dariau... Pirmiausia dengiau sonus (baltus), "puslapiu" rasta padarau peilio ispaudimais, tada dengiau "odos virseli" ir dekoravau juostelemis, virvelemis ir visaip, kaip tik i galva sove. Visus uzrasus rasiau tiesiai ant virselio.

Norejosi, kad knyga butu su uzraktu, tai padariau tokia "odine juostele" ir "uzsegiau" po geltonu "uzraktu", kuri veliau aukso spalva nudaziau ir galiausiai "perliuku" papuosiau (ant virsaus lipdytas burbuliukas ir nudazytas perlamutru).

Nezinau, ka cia dar butu galima daugiau papasakot... bet jei galiu kuo padeti, klausk, mielai atsakysiu.

Rugiagele, tavo tortukas su rausvom gelem labai mielas. Tik, zinai, jis man atrodytu idealus mergaites krikstynoms ar pan., o kaip vestuvem, gal noretusi maziau rausvumo -- noretusi tu pavingiavimu baltu... bet cia tik kukli nuomone zmogaus, visiskai nepazistancio nei taves, nei uzsakovu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 05, 16:11)
Cipciuko masiniukas su tuo kaspinu atrodo beveik taip pat "jegovai", kaip ir Rugiageles avataras (na, tas, kur irgi su kaspinu  hihihi.gif ). Kazkokiam naujai iskeptam 19meciui labai nuskilo tongue.gif

Rugiagele, tavo tortukas su rausvom gelem labai mielas. Tik, zinai, jis man atrodytu idealus mergaites krikstynoms ar pan., o kaip vestuvem, gal noretusi maziau rausvumo -- noretusi tu pavingiavimu baltu... bet cia tik kukli nuomone zmogaus, visiskai nepazistancio nei taves, nei uzsakovu  unsure.gif

Aciu uz pastebejimus smile.gif O va tame ir esme, kad tai svocios tortas, ir as norejau ji daryti visa balta unsure.gif : tiek pagrinda, tiek kringeliukus, tiek geles. Taciau svocia norejo, kad nebutu kaip jaunosios, taigi, gavosi taip kaip gavosi blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 05 rugsėjo 2009 - 15:26
Migles, tobulas tortas

Nu daba tai tikrai nekelsiu savo seimynos, bu ten iki zmogeliu tobulumo ojojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 16:27)
Migles, tobulas tortas

Nu daba tai tikrai nekelsiu savo seimynos, bu ten iki zmogeliu tobulumo ojojo  doh.gif 

E, tu, kuklioji, nesi savo seimyna cionai laugh.gif
Atsakyti
as tik ateinu, permetu greitai akimis kas kokiu tortuku ikele, net neskaitau del laiko stokos. mokslai uzpuole, tai nebeturiu laiko cia paskaitineti sad.gif
bet tortai vienas uz kita grazesni, nu pasakiski bigsmile.gif

o cia mano du paskutiniai kepiniai, nors nera ko i jus ir lygiuotis.
abu tortai netikri Juodi miskai, vienas sluoksnis su braskem,kitas su vysniom (skonis nuostabus buvo). Abieju sonai trupinukais, kamuolio virsus aisingas, rato virsus mase sokoladinem rozem ir aisingas. p.s. del to kamuolio ne kiek nesijaudinau, nes valgem ji savam rate, tai kad ir pritrukau zaliu kokoso drozliu, nesukau del to galvos ax.gif

DIDESNE KAMUOLIO FOTO
DIDESNE RATO FOTO
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 12:16)
Nešu savo kūrinį.

user posted image Fantastiska, nepakartojama, tobula.......

Atvelku ir saviske barbe blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 05, 16:29)
E, tu, kuklioji, nesi savo seimyna cionai  laugh.gif

kol kas nenotiu ispudzio gadint lotuliukas.gif . Veliau ikelsiu, fotikas issikroves, tai reiks pakraut ir fotkes perkelt
Atsakyti
oho kokiu nuostabiu tortu uzderejo bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jooo, kokie tortai bigsmile.gif
Rugiagele, super bigsmile.gif 4u.gif
Cipciuk, nesuprantu kas jums ten nesigavo blink.gif Labai gerule masina, o spalva wub.gif
Migle, pritrenkei su savo tokiu tobulu tortu, svelnybe toks, negaliu dar atsigaut wub.gif thumbup.gif
Lion, grazi barbute wub.gif ( koki mikseri pirkai?)
Asseni, laukiam tavo seimyneles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 09 05, 15:35)
Lion, grazi barbute  wub.gif  ( koki mikseri pirkai?)
Asseni, laukiam tavo seimyneles  bigsmile.gif

Acius 4u.gif

Kenwood 336 mirksiukas.gif
Atsakyti