Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 11:55)
Na paskutis šią savaitę  ax.gif  , įdėja buvo pamiršta , nes foto gal puse mętų guli mano albume ( rusaičiu forumo ) , bet va kolegė pagelbėjo padarydama saviškį , o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas ....ir ačiū kolegei už įdėjos atgaivinimą  aciuks.gif .

thumbup.gif man labai patinka tortai su kavos puodeliais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Asseni,2009 09 05, 12:34]
10 kg blink.gif blink.gif , Ogo

Neramuole, nesk greiciau savo tortus. Jau i albumeli zvilgtelejau biggrin.gif

aciu asseni, dabar niekaip neatnesiu darbe sedziu, viskas namie issaugota paliko ax.gif

tai kokios idejos dideliam tortukui, negi ir pas jus minciu nera,pagelbekit plyyyz unsure.gif jezau negi nepuostu tortu svecius vaisinsiu doh.gif
Atsakyti
Neramuole, kokiai progai ta knyga?
Atsakyti
Neramuole, a tai čia mums Tave mokyt, kaip Tau knygą pasipuošt, nu tiek to, kaip gerai draugei ir vis dar tikėdamasi, kad bus patenkintas prašymas dėl įdarbinimo lotuliukas.gif prašau, kelis variantus:
pirmas

gražus išformavimas, galėtų būti raudonas pagrindas, juodas raštas, kanteliai, ir priderintos gėlės

spalvas pakoreguotum ir būtų minimalistinis, bet žinant kaip moki elgtis su masėmis superinis, per vidurį papintum juodą- raudoną virvelę

neblogai ir knyga ant pagrindo, tik nekreipk dėmesio į papuošimą, tiesiog idėja dėl torto formavimo, nes kilogramų daug

na o čia nardyk ir naršyk, gal užmatysi ką gudraus
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 12:58)

Neramuolės apvaliam gimtadieniui topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 08:55)
irnesakyk.gif ....eikit jūs bajeristės ...jėgiška...lepšis ir tiek ...bet vistiek labai ačiū už gerus žodžius  4u.gif .

Na paskutis šią savaitę  ax.gif  , įdėja buvo pamiršta , nes foto gal puse mętų guli mano albume ( rusaičiu forumo ) , bet va kolegė pagelbėjo padarydama saviškį , o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas ....ir ačiū kolegei už įdėjos atgaivinimą  aciuks.gif .

O čia originalas į ką bandžiau lygiuotis ( na gal po 10 padarytų ir išeis toks kaip jos )  blush2.gif ...

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 09:21)
O ką tu iš jo dariai ?....detales - tada sukietėja , ant torto taip pat , bet ne iki tiek , kad kapotum , o aplamai tai jo niekas ir nevalgo  irnesakyk.gif...nuima ir kibiran - mūsų darbą  cry.gif .

Nu jau grozis wub.gif ,originalas ne toks grazus schmoll.gif

mano vaikai labai megsta ta mase,galetu vient tik ja ir nuvalgyti doh.gif kai darau ka nors tai ir jie kartu lipdo,po to greit susikemsa i burnas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 12:58)

jau olesta pasnibzdejo ax.gif biggrin.gif mano jubiliejui mazyciui ax.gif

olesta aciu, issisaugosiu ir bandysiu mastyt, blaimba kuo daugiau mastau tuo painiau daros doh.gif atrodo ir taip neiseis ir taip kazi ar gausis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 05 rugsėjo 2009 - 12:28
QUOTE(neramuole @ 2009 09 05, 13:24)
jau olesta pasnibzdejo  ax.gif  biggrin.gif mano jubiliejui mazyciui  ax.gif

olesta aciu, issisaugosiu ir bandysiu mastyt, blaimba kuo daugiau mastau tuo painiau daros  doh.gif atrodo ir taip neiseis ir taip kazi ar gausis  doh.gif

Neramuole, o kodel juodai raudona? Man tai va sitas variantas patinka http://chattanoogaca.....Book Cake.jpg

Galima kaz ka parasyt sone.

Brach, vel dingo raide, vel taisau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 rugsėjo 2009 - 12:30
QUOTE(Asseni @ 2009 09 05, 13:30)
Neramuole, o kodel juodai raudona? Man tai va sitas variantas patinka http://chattanoogaca.....Book Cake.jpg

Galima kaz ka parasyt sone.

Brach, vel dingo raide, vel taisau doh.gif

aciu, labai, sove siokia tokia mintis i galva, matysiu kaip cia gausis unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Malonu matyti tokią gausybę puikių tortukų wub.gif
Ypač įstrigo Daividijos originalus krepšelis, Asseni teletabiukai, Rugiagelės gulbės, bliuskės kavos puodelis, Cipciuko motociklas thumbup.gif
Visų kitų mergaičių tortai taipogi nuostabūs 4u.gif

Nešu savo kūrinį.

Viduje - tortas "Juodasis miškas", padengimas, gėlytės, lapeliai, drugeliai - pastilažas.

user posted image

user posted image

user posted image

Turiu dar vieną tortuką, bet kažkaip nenoriu jo rodyti. Blogi prisiminimai blink.gif Vyras staigiai stabdė mašiną, kaip jį vežėme užsakovei, tortas sujudėjo... Vnz, sugadinau apatinę juostelę iš bezė 3 vietose doh.gif Dabar labai pergyvenu, net verkti norisi verysad.gif

Atsakyti
Migle79 koks grozis wub.gif nepaprastai mielas tortukas 4u.gif kelk ir kita mirksiukas.gif
Turiu klausimuka kaip tau pavyksta apdengti torta, kaip tu apdengi ties kampais man tai susigaranksciuoja g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Dieve gerasis, Migle79, tortas fantastiškai gražus, eina sau, vo čia tai super, o lygumėlis, prašau plačiau apie drugelių spalvinimą 4u.gif turiu daug baltų drugelių ir neišmanau kaip juos pamarginti, būčiau dėkinga, jei patartum 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik sugrįžusi pasigrožėti į foto, supratau kokia proga tortas, nu labai gražu 4u.gif

va va, ir ma to paties klausimo atsakymo, kaip gražiai apdengti stačiakampį 4u.gif rugsėjo pabaigai reikės 4u.gif

Neramuole, šone būtinai reikėtų rašyti „Jurgita“ - nu ale autorė vis dėl to, o ant viršaus pati žinai ką reikėtų parašyt mirksiukas.gif gaudyk mintį ant Miglės torto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 05 rugsėjo 2009 - 13:28
QUOTE(Migle79 @ 2009 09 05, 14:16)

Nešu savo kūrinį.

Jetau, koks dailus wub.gif wub.gif wub.gif
O as parase pamaciau ir ta kita tortuka. Labai grazu!!!
Atsakyti